Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Δε μενει καν καροτο ... ας προσεχε :P

μηπως απαντας στο κομμεντ μου που εγραψα για καροτο ? γιατι ξεχασες να κανεις παραθεση αν ετσι ειναι αλλα το ευχομαι  να μην εμεινε καροτο γιατι κατι τετοιοι ειναι ανωμαλοι ευτυχος ζουν σε κοινωνια και ειναι ξημερωμενοι γιατι αν τους αφηνες στην φυση θα ξεσκιζαν οτι εβλεπαν σαν τα λιονταρια που βιαζουν θηλυκες σε αγγελες σαν τον κωλογερο απο της σερες που πηγε στο first dates και ειπε του αρεσει η γυναικεια σαρκα ....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα εξυπηρετούσε άτομα με αναπηρίες (αν φυσικά μπορούσαν να το αγοράσουν). Εκεί που βλέπω να πουλάει καλά είναι στα ελληνικά Airbnb τουριστικών προορισμών. Τα τζακούζι είναι πλέον πασέ... Αρκεί να υπάρχει νερό φυσικά.

Επεξ/σία από CyanBlue
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tlykog είπε

Θεωρώ ότι θα έχει μεγάλη αξία για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, λόγω παθήσεων ή ηλικίας, όπου θα μπορούν να καθαριστούν σωστά χωρίς τη βοήθεια τρίτου ατόμου.

Εξαιρετική ιδέα. Το μόνο που μένει είναι να βγει σε καλή τιμή, ώστε να αξίζει η αγορά του...

Λίγο δύσκολο σε αυτή την αρχική του φάση, αλλά ελπίζω μελλοντικά.

Θεωρω οτι για να μπορεσει να μπει στην καψουλα καποιος που πχ ειναι σε αναπηρικη, θα χρειαστει βοηθεια οπως και να εχει. Δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διευκολυνση για τον αναπηρο και πολυ μικρη για τον φροντιστη του. Και μιλαω σαν ατομο που ειχε αδερφο τετραπληγικο και γονεα με κινητικα θεματα. Παντως η καψουλα θα ειναι χρησιμη για ηλικιωμενους με καλη κινητικοτητα ή και ΑΜΕΑ με πιο ηπια θεματα, αν μπορουν να ανεβουν στο ντους του σπιτιου τους ή την μπανιερα τοτε θα μπορεσουν να μπουν και στην καψουλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Θεωρω οτι για να μπορεσει να μπει στην καψουλα καποιος που πχ ειναι σε αναπηρικη, θα χρειαστει βοηθεια οπως και να εχει. Δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διευκολυνση για τον αναπηρο και πολυ μικρη για τον φροντιστη του. Και μιλαω σαν ατομο που ειχε αδερφο τετραπληγικο και γονεα με κινητικα θεματα. Παντως η καψουλα θα ειναι χρησιμη για ηλικιωμενους με καλη κινητικοτητα ή και ΑΜΕΑ με πιο ηπια θεματα, αν μπορουν να ανεβουν στο ντους του σπιτιου τους ή την μπανιερα τοτε θα μπορεσουν να μπουν και στην καψουλα.

Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δεν είναι όλοι στην ίδια κατάσταση. Μιλάω σαν άτομο που φρόντιζα τον πατέρα μου σε διάφορα στάδια δυσκολίας στην κίνηση, λόγω καρκίνου καλπάζουσας μορφής. Αρχικά κινούνταν με δυσκολία και στο τέλος δε μπορούσε να κινηθεί καθόλου, μέχρι που κατέληξε. Πέρασα όλα τα στάδια σε περίπου 6 μήνες. Προφανώς και δεν έζησα αυτά που ζεις, αλλά έχω μία καλή ιδέα.

Δεν εννοώ ανθρώπους που δε μπορούν να κινηθούν καθόλου. Μιλάω για όσους κινούνται με δυσκολία από μικρή έως και μέτρια, όχι τις πολύ προχωρημένες περιπτώσεις. Ακόμα και σε αυτές τις ηπιότερες κατηγορίες υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται ή τους είναι αδύνατο να κάνουν μπάνιο χωρίς βοήθεια. Τώρα θα μπορούν.

Ένα βασικό που δεν πρέπει να παραβλέπεις είναι ότι ο άνθρωπός πλένεται ΣΩΣΤΑ και στεγνώνει με αυτό το μηχάνημα. Μεγάλο πλεονέκτημα.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δεν είναι όλοι στην ίδια κατάσταση. Μιλάω σαν άτομο που φρόντιζα τον πατέρα μου σε διάφορα στάδια δυσκολίας στην κίνηση, λόγω καρκίνου καλπάζουσας μορφής. Αρχικά κινούνταν με δυσκολία και στο τέλος δε μπορούσε να κινηθεί καθόλου, μέχρι που κατέληξε. Πέρασα όλα τα στάδια σε περίπου 6 μήνες. Προφανώς και δεν έζησα αυτά που ζεις, αλλά έχω μία καλή ιδέα.

Δεν εννοώ ανθρώπους που δε μπορούν να κινηθούν καθόλου. Μιλάω για όσους κινούνται με δυσκολία από μικρή έως και μέτρια, όχι τις πολύ προχωρημένες περιπτώσεις. Ακόμα και σε αυτές τις ηπιότερες κατηγορίες υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται ή τους είναι αδύνατο να κάνουν μπάνιο χωρίς βοήθεια. Τώρα θα μπορούν.

Ένα βασικό που δεν πρέπει να παραβλέπεις είναι ότι ο άνθρωπός πλένεται ΣΩΣΤΑ και στεγνώνει με αυτό το μηχάνημα. Μεγάλο πλεονέκτημα.

Ναι, ειναι μια βοηθεια, αλλα δεν περιμενω ποτε να ερθει εδω XD

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, Tlykog said:

Respect από μένα φίλε, είναι απτις φορές που βλέπεις το nickname του άλλου κάθε μέρα σε ένα «ανώνυμο» forum αλλά δεν ξέρει κανείς μας τί έχει περάσει και τί περνάει ο καθένας μας στην «πραγματική» με ή χωρίς εισαγωγικά ζωή του. Μέχρι τελικά να μάθεις ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του.

Ετσι και αλλιώς σεβόμουν τις απόψεις σου και 9/10 φορές συμφωνούσα μαζί τους, πλέον βλέποντας το username σου θα ξέρω και 5 πράγματα παραπάνω για σένα και θα δίνω ακόμα περισσότερη βάση στα λεγόμενα σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/11/2024 στις 10:29 ΜΜ, D4RK0Rbit είπε

μηπως απαντας στο κομμεντ μου που εγραψα για καροτο ? γιατι ξεχασες να κανεις παραθεση αν ετσι ειναι αλλα το ευχομαι  να μην εμεινε καροτο γιατι κατι τετοιοι ειναι ανωμαλοι ευτυχος ζουν σε κοινωνια και ειναι ξημερωμενοι γιατι αν τους αφηνες στην φυση θα ξεσκιζαν οτι εβλεπαν σαν τα λιονταρια που βιαζουν θηλυκες σε αγγελες σαν τον κωλογερο απο της σερες που πηγε στο first dates και ειπε του αρεσει η γυναικεια σαρκα ....

Hannibal Lecter Film GIF by Arrow Video

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...