Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

βρίσκομαι σε αναζήτηση 55' τηλεόρασης και είμαι μεταξύ 2, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.

Αρχικά να πω ότι θα την πάρω με δόσεις είτε απο τον Κωτσόβολο είτε από το Public, γιατί μου είναι το πιο εύκολο, και με βάση του ότι οι δόσεις του Public είναι άτοκες, θα πάνε και οι 2 περίπου στην ίδια τιμή

Με βάση λοιπόν τα χαρακτηριστικά τους ποια από τις 2 θα μου προτείνατε?

1) https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/hisense-mini-led-55-4k-smart-tileorasi-55u7nq/1968208

2) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/292731-tv-led-55-tcl-55c805

Αν τις έχει κάποιος ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Και οι δύο με VA πάνελ άρα μεγάλη αντίθεση. Η TCL λίγο μεγαλύτερη στατική αντίθεση 6000:1 σε σχέση με την Hisense 5000:1.

Τώρα όσο αφορά το local dimming δεν ξέρω τι ισχύει για σίγουρα. Στο diplayspecifications γράφει ότι η TCL έχει σε 384 ζώνες και η Hisense σε 240.

144Hz και οι δύο.

Σαν ήχο στην TCL βλέπω 2x15w χωρίς Subwoofer και στην Hisense 2x10w και 1x20w Subwoofer οπότε τουλάχιστον στις χαμηλές θα έχει καλύτερη απόδοση. Παρόλα αυτά σε ποιότητα δεν γνωρίζω.

HDMI 2.1 έχουν και οι δύο. USB 3.0 έχουν και οι δύο 

Σε φωτεινότητα βλέπω ειναι πάνω κάτω τα ίδια. TCL 600, με peak 1300 σε σχέση με την Hisense 500, Peak 1300.

Η βασική διαφορά είναι το λογισμικό όπου θα προτιμούσα το Google TV (Android) της TCL αντί το Vidaa της Hisense.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στην TCL. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά λόγω της άτοκης δανειοδότησης του Public πήγα στην Hisense, αν και θα προτιμούσα επίσης την 805 πού ήταν και πιο φθηνή.

Ίσως με αποζημιώσει λίγο το mini led, που υποτίθεται ότι έχει, γιατί συνολικά κοστίζει και 100 ευρώ παραπάνω.

Όταν με το καλό την παραλάβω και την δω λιγάκι θα γράψω και μια κριτική, απλή όμως γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά από τηλεοράσεις, ώστε να βοηθήσω κάποιον άλλον στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...