mumra Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 2) Την χρήση του κινητού : browsing, maps, photo, πλοήγηση 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: σχετικά μικρό σε διαστάσεις 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει όχι (θα βόλευε θύρα ακουστικών και κάρτa sd) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι 😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; δεν εχω γνωμη 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΚΑΘΑΡΟ ANDROID 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Έχω σταμπάρει τα Motorola edge 50 fusion αν και μου αρεσει περισσότερο το 50 neo λόγω μη κυρτής οθόνης
tsimisdel Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ναι αλλά, όπως έγραψες στην αρχή, διαθέτεις μέχρι 200€, αυτά που έχεις βάλει στο μάτι, κοστίζουν παραπάνω. Σε αυτό το budget, πας σε Motorola g84 ή g85 ειδάλλως, μια καλή περίπτωση είναι και το Realme 12.
mumra Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ναι σορυ.Υπάρχει δυνατοτητα για τιμολογιο μεωσω φιλου, οπότε πχ το fusion τωρα που ειναι σε προσφορα με 40 παραπανω μπορω να το παρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα