mindreader Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Phoenix7 said: Δεν παύει βέβαια να είναι παράνομο ταυτόχρονα αυτό Παρανομο, για εναν ανθρωπο που κατεστη ανημπορος και ανικανος για οτιδηποτε. Οκ. Ο παρανομος κατακοιτος. Με πιστοποιημενη αναπηρια εδω και λιγο καιρο. Γι'αυτο λεω την κατασταση, γιατι τρωω το 'λουκι', τουλαχιστον να εχω μια νηφαλιοτητα να δω το θεμα, οταν πια δεν θα εχω νοσοκομειακα ντραβαλα...να βγει και κατι θετικο απο ολο αυτο που τραβαω.... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από mindreader
Phoenix7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, mindreader είπε Παρανομο, για εναν ανθρωπο που κατεστη ανημπορος και ανικανος για οτιδηποτε. Οκ. Ο παρανομος κατακοιτος. Γι'αυτο λεω την κατασταση, γιατι τρωω το 'λουκι', τουλαχιστον να εχω μια νηφαλιοτητα να δω το θεμα, οταν πια δεν θα εχω νοσοκομειακα ντραβαλα...να βγει και κατι θετικο απο ολο αυτο που τραβαω.... Είμαστε στην Ελλάδα, μακάρι ο άνθρωπος να είναι πάντα καλά και να μην το μεταβιβάσεις ποτέ. Σου εξηγώ τι γίνεται όταν χρειαστεί να το πάρεις στο δικό σου όνομα. Μπορεί να μην γίνει ποτέ τίποτα, άλλοι δεν την κάνουν ποτέ την μεταβίβαση και τα έχουν αδήλωτα, άλλοι τα δηλώνουν χρόνια μετά όταν τα βρουν. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 επιλογές: α. Καλείς την αστυνομία, τους εξηγείς την κατάσταση και σε ενημερώνουν για όσα πρέπει να κάνεις αν θες να είσαι νόμιμος. β. Ρωτάς δεξιά και αριστερά και επιλέγεις τις απαντήσεις που σε ικανοποιούν, αδιαφορώντας για τις νόμιμες διαδικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις