6xXx6 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, Malthador είπε Το PS5 το έχεις καρφωμένο με καλώδιο απευθείας στο router ή έχεις την εντύπωση ότι θα καταφέρεις να παίξεις σαν άνθρωπος ασύρματα; Προφανώς και είναι με καλώδιο μη βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξερετε
logistoulis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε Προφανώς και είναι με καλώδιο μη βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξερετε Καλά και χωρίς καλώδιο μια χαρά παίζει Δεν θεωρώ πλέον ότι το καλώδιο δίνει κάνα σοβαρό πλεονέκτημα αν λειτουργεί καλά το router, πράγμα που φαίνεται και σε πολλά online άλλωστε Το θέμα εμένα με το το remote του portal είναι να παίζει ανεξάρτητα από τη κονσόλα όλους τους τίτλους που γίνεται να παίξουν μέσω cloud όχι μόνο ο,τι έχεις στη κονσόλα εγκατεστημένο και όχι ο,τι έχει προς το παρόν η βιβλιοθήκη (περιμένω βεβαίως να μεγαλώσει η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη) Τώρα θα συμφωνήσω ότι είναι είναι το ιδανικό σεναριο να μην θέλει ούτε internet, αλλά τα γραφικά που βγάζει το 5αρι και μάλιστα σε οθόνη 1080p είναι αδύνατο να τα πιάσει μια φορητή κονσόλα και μάλιστα με 200€ Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από logistoulis
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 2 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, xaerialtwistx said: Περνάς Windows και παίζεις πλέον τα πάντα. Το SteamOS είναι ψιλομάπα, ειδικά αν θες να παιζεις παιχνιδια δεκαετίας και indie, όλο το βάρος στη συμβατοτητα δινεται σε τιτλους AAA και δεν ενδιαφερονται ολοι για αυτούς τους τίτλους. Δεν ισχύει αυτό, το SteamOS έχει σταθεί αντάξιο σε ότι έχω προσπαθήσει να του τρέξω, σε ότι αφορά τα PC games. Κάποια χρειάζονται λίγο tweaking, άλλα περισσότερο, ενώ τα verified τρέχουν νεράκι. Του έχω βάλει games 20 και 30 χρόνων και τα έχει παίξει. Τα Windows δεν είναι ακόμα σε σημείο που να είναι λειτουργικά σε φορητό mode, όταν θα στρώσουν θα το συζητήσουμε ξανά. 46 minutes ago, 6xXx6 said: Προφανώς και είναι με καλώδιο μη βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξερετε Είτε έχεις λάθος setup, είτε προβληματική συσκευή. Αν έχεις τον host με καλώδιο, τον client σε 5GHz (ή καλύτερο) wifi που να μην είναι populated (ιδανικά να έχεις μόνο την συσκευή που streamάρει συνδεδεμένη) και αν έχεις ρυθμίσει σωστά τα settings σου, δεν υπάρχει λόγος να μην σου παίζει σωστά. Δεν βγάζω πράγματα από την κοιλιά μου, streamάρω από κονσόλες, PC και cloud σε δεκάδες συσκευές εδώ και χρόνια, όλες παίζουν άψογα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 1
fwtonio Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Για εμένα το streaming είναι πολύ βολικό για 2 λόγους. 1. Δεν ενδιαφέρει, αλλά ούτε χρειάζεται να πληρώσεις το δυνατό hardware. Οπότε προκύπτει και το επόμενο. 2. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, όταν δοκίμασα το Geforce Now της nVidia που μπορούσα να παίξω το Death Stranding στην τηλεόραση, με πλήρη γραφικά από το Tv Box. Δεν υπήρχε lag στην κίνηση και η εικόνα ήταν καθαρή, όσο το σήμα ήταν καλό. Μην κοιτάτε που στην μπανανία μας οι συνδέσεις είναι για κλάματα και τις πληρώνουμε χρυσάφι. Η ευκολία είναι το παν, για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. 2
Snip Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά 7 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Ούτε δίπλα από το router δεν τρέχει σωστά το portal Πάντα θα υπάρχει Πυξελιασμα και πτώση του bitrate Μία δεύτερη έκδοση δε νομίζω ότι χρειάζεται μια πραγματικά φορητή κονσόλα χρειάζεται Πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον μέσα στο σπίτι, που το έχω χρησιμοποιήσει. Παίζει πάντα άψογα. Το ps5 με καλώδιο, 100άρα γραμμή και το portal σε ένα Mercusys mr80x wifi6 router, στα 5Ghz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα