Προς το περιεχόμενο

iPhone 12 και 13 Black Friday στο Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εσύ τι έκανες σαν καταναλωτής; 

Γύρισες την πλάτη σου σε αυτή την εταιρεία που δεν σε σέβεται ή συνεχίζεις να αγοράζεις τα προϊόντα της με μανία;

Τροφή για σκέψη...

Έχω το iPhone SE 2020 που είχα πάρει 1 μηνά μετά το iPhone 11. Είχα πάρει δώρο πέρσι τα Χριστούγεννα το iPhone 15 και είχε μείνει στο συρτάρι για εφεδρικό.

Ήθελα να το φτιάξω ξανά άλλα είδα ότι θέλω σε ΟΕΜ ανταλλακτικά 160,00€ ενώ 241,13€ βγαίνει με το άρθρο 39 καινούργιο. Εάν κάποιος αποφάσιζε να βάλει τα γνήσια θα χρειαζόταν 358,00€.

Σε κάλυψα;

32 λεπτά πριν, gr234567 είπε

Είσαι ερειστικός. Κανένα τηλέφωνο δεν είναι προσφορά, αλλά τουλάχιστον μιλάγαμε για 5G τηλέφωνα κι εσύ βγάζεις τον πόνο σου για τα ακριβά ανταλλακτικά, κάτι εντελώς άσχετο δηλαδή. Δε σε υποχρέωσε κανείς να ψωνίσεις. Αν δε σου αρέσουν, υπάρχουν και τα android των 100€.

Καθόλου ερειστικός, απαντάω με επιχειρήματα και ως απάντηση βλέπω εάν αγοράζω τα προϊόντα της Apple με μανία, να δικαιολογούν σε τόσο παλιές συσκευές τις τιμές που ζητάνε για τα ανταλλακτικά και εσύ να μου μιλάς για 5G και android. Τι δεν ισχύει από τα παραπάνω που γράφω;

Αφού κανένα τηλέφωνο δεν είναι προσφορά γιατί ανέβηκε ως προσφορά;

Επειδή δηλαδή ένα τηλέφωνο υποστηρίζει 5G (που είναι σχετικό το αν θα πιάνει) δεν πρέπει να κρίνει κάποιος τις τιμές των ανταλλακτικών; Είσαι σοβαρός;

Επεξ/σία από d4mage
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
11 hours ago, zogler1987 said:

Στον Γερμανό αν πληρωσεις με καρτα εθνικης που ειναι στο go4more, παιρνεις 5 ευρω σε ποντους με το iphone 13.. οπότε έμμεσα σου βγαινει 494.. 

Και αν εισαι και στο G app παιρνεις ακομα 2000 ποντους εκει δλδ 4 ευρώ..

Οποτε σου βγαινει 490 το 13αρι.. 🤣

Παιζουμε με τα ευρώ αλλά πλάκα έχει, κατι να ασχολουμαστε.. 😋😋😋

Εγω πηρα το 13αρι πάντως το ειχα κρυφο ερωτα.. 🤣

Πως σου φαινεται το κινητο μεχρι στιγμης? Ειμαι και εγω στο διλημμα να το τσιμπησω αλλα οταν σκεφτομαι οτι ειναι 3 χρονων κινητο ε λιγο ξενερωνω ( δεν ειχα ποτε iPhone btw) 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Ολίγον άσχετη ερώτηση/απορία. Παράγονται ακόμα τα 11 και 12?

Πόσο στοκ έχει η apple?

Οχι, ουτε το 13ρι το οποιο σταματησε η παραγωγη του προσφατα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε

Πως σου φαινεται το κινητο μεχρι στιγμης? Ειμαι και εγω στο διλημμα να το τσιμπησω αλλα οταν σκεφτομαι οτι ειναι 3 χρονων κινητο ε λιγο ξενερωνω ( δεν ειχα ποτε iPhone btw) 

Είμαι χρήστης android από τότε που βγήκε το android.. Μπορώ να πω ότι η προσαρμογή πλέον είναι εύκολη και σε καμία περίπτωση δεν θα ξενερώσεις αν σ αρέσει η τεχνολογία.. Νομίζω είναι μια βδομάδα υπόθεση να το συνηθίσεις, και κακά τα ψέματα οι περισσότεροι κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα στις συσκευές μας.. αν δώσεις λίγο χρόνο για το καθένα μετά σου φαίνεται νεράκι.. Δεν με φοβίζουν τα 3 χρόνια ηλικίας του καθώς ο α15 πάει τάπα.. κ επιπλέον η apple υποστηρίζει 7 χρόνια τις συσκευές της.. Θεωρητικά ως το 2029 είμαι καλυμμένος (μετά θ αγοράσω το 16 😂 )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...