Drakumel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα για κάποιο λόγο μου ρίξαν άκυρο για το asseto corsa. Μπορεί κάποιος να μου στείλει (έστω σε pm), μέσες άκρες τη συνομιλία του, μπας και ανοίξω καινούργιο ticket?
gasgorth Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 54 λεπτά πριν, Drakumel είπε Εμένα για κάποιο λόγο μου ρίξαν άκυρο για το asseto corsa. Μπορεί κάποιος να μου στείλει (έστω σε pm), μέσες άκρες τη συνομιλία του, μπας και ανοίξω καινούργιο ticket? Απλα εγραψα οτι παρηγγειλα το bundle και ζητησα οδηγιες για το πως θα κατεβασω το παιχνιδι, απλα αργουνε πολυ μετα το black friday μαλλον εχουν πολλή δουλεια. Εγω είχα ανοιξει 3 tickets και ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες μου εστειλαν τον κωδικο.
Chrisfm94 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Αν καποιος εχει ηδη το παιχνιδι ή δεν θα το παιξει (δυσκολο αφου πηρε τιμονιερα 😂) και θελει να το πουλησει ας μου στειλει ενα μηνυμα.
gdal73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, gasgorth είπε Απλα εγραψα οτι παρηγγειλα το bundle και ζητησα οδηγιες για το πως θα κατεβασω το παιχνιδι, απλα αργουνε πολυ μετα το black friday μαλλον εχουν πολλή δουλεια. Εγω είχα ανοιξει 3 tickets και ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες μου εστειλαν τον κωδικο. To asseto corsa ισχύει για όλους που έκαναν την παραγγελία του bundle; Στη δική μου παραγγελία δεν θυμάμε να το ανέφερε κάπου...Να κάνω προσπάθεια ή θα φάω άκυρο κατευεθείαν...
gasgorth Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, gdal73 είπε To asseto corsa ισχύει για όλους που έκαναν την παραγγελία του bundle; Στη δική μου παραγγελία δεν θυμάμε να το ανέφερε κάπου...Να κάνω προσπάθεια ή θα φάω άκυρο κατευεθείαν... Αν το πηρες την περιοδο του Black Friday από Logitech νομίζω ναι, ήταν και στα 2 bundle (G29/G920/G923+Shifter). Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
ipal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, Chrisfm94 said: Αν καποιος εχει ηδη το παιχνιδι ή δεν θα το παιξει (δυσκολο αφου πηρε τιμονιερα 😂) και θελει να το πουλησει ας μου στειλει ενα μηνυμα. 4€ κάνει στο eneba. Εκτός αν τους δίνουν την ultimate που κάνει 8-10€.
Chrisfm94 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, ipal said: 4€ κάνει στο eneba. Εκτός αν τους δίνουν την ultimate που κάνει 8-10€. Aν θυμαμαι καλα ηταν το competizione.
gust Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 7:49 ΜΜ, geopap-7- είπε Καλα ολα αυτά και η τιμονιερα και οι ταχυτητες. Αλλα το καθισμα? Ειναι και το καθισμα, εσεις ποιο χρησιμοποιείτε? Gtomega Apex Μολις σήμερα ήλθε. Τα reviews λένε τα καλύτερα για entry κατάσταση. Την έστησα πολύ στιβαρή κατασκευή και διπλώνει και για αποθήκευση. Συνδυάζεται με μια poang καρέκλα από ικεα στην περίπτωση μου.
PETRITIS13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/12/2024 στις 9:36 ΠΜ, Drakumel είπε Εμένα για κάποιο λόγο μου ρίξαν άκυρο για το asseto corsa. Μπορεί κάποιος να μου στείλει (έστω σε pm), μέσες άκρες τη συνομιλία του, μπας και ανοίξω καινούργιο ticket? Εμένα νομίζω δεν μου απάντησαν καν γιατί δεν έχω δει email που το ζητησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα