Προς το περιεχόμενο

G920/G29 Racing wheel for Xbox, PlayStation and PC(239€) + Logitech Driving Force shifter απο logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα για κάποιο λόγο μου ρίξαν άκυρο για το asseto corsa. Μπορεί κάποιος να μου στείλει (έστω σε pm), μέσες άκρες τη συνομιλία του, μπας και ανοίξω καινούργιο ticket?

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Drakumel είπε

Εμένα για κάποιο λόγο μου ρίξαν άκυρο για το asseto corsa. Μπορεί κάποιος να μου στείλει (έστω σε pm), μέσες άκρες τη συνομιλία του, μπας και ανοίξω καινούργιο ticket?

Απλα εγραψα οτι παρηγγειλα το bundle και ζητησα οδηγιες για το πως θα κατεβασω το παιχνιδι, απλα αργουνε πολυ μετα το black friday μαλλον εχουν πολλή δουλεια. Εγω είχα ανοιξει 3 tickets και ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες μου εστειλαν τον κωδικο.

Δημοσ.

Αν καποιος εχει ηδη το παιχνιδι ή δεν θα το παιξει (δυσκολο αφου πηρε τιμονιερα 😂) και θελει να το πουλησει ας μου στειλει ενα μηνυμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gasgorth είπε

Απλα εγραψα οτι παρηγγειλα το bundle και ζητησα οδηγιες για το πως θα κατεβασω το παιχνιδι, απλα αργουνε πολυ μετα το black friday μαλλον εχουν πολλή δουλεια. Εγω είχα ανοιξει 3 tickets και ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες μου εστειλαν τον κωδικο.

To asseto corsa ισχύει για όλους που έκαναν την παραγγελία του bundle; Στη δική μου παραγγελία δεν θυμάμε να το ανέφερε κάπου...Να κάνω προσπάθεια ή θα φάω άκυρο κατευεθείαν...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gdal73 είπε

To asseto corsa ισχύει για όλους που έκαναν την παραγγελία του bundle; Στη δική μου παραγγελία δεν θυμάμε να το ανέφερε κάπου...Να κάνω προσπάθεια ή θα φάω άκυρο κατευεθείαν...

Αν το πηρες την περιοδο του Black Friday από Logitech νομίζω ναι, ήταν και στα 2 bundle (G29/G920/G923+Shifter). Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Δημοσ.
5 hours ago, Chrisfm94 said:

Αν καποιος εχει ηδη το παιχνιδι ή δεν θα το παιξει (δυσκολο αφου πηρε τιμονιερα 😂) και θελει να το πουλησει ας μου στειλει ενα μηνυμα.

4€ κάνει στο eneba. Εκτός αν τους δίνουν την ultimate που κάνει 8-10€. 

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 7:49 ΜΜ, geopap-7- είπε

Καλα ολα αυτά και η τιμονιερα και οι ταχυτητες. Αλλα το καθισμα? Ειναι και το καθισμα, εσεις ποιο χρησιμοποιείτε? 

Gtomega Apex

Μολις σήμερα ήλθε. Τα reviews λένε τα καλύτερα για entry κατάσταση. 
Την έστησα πολύ στιβαρή κατασκευή και διπλώνει και για αποθήκευση. Συνδυάζεται με μια  poang καρέκλα από ικεα στην περίπτωση μου. 

Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 9:36 ΠΜ, Drakumel είπε

Εμένα νομίζω δεν μου απάντησαν καν γιατί δεν έχω δει email  που το ζητησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...