mpemp6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, mg444 είπε Καλησπέρα από ότι ξέρω μια επιλογή είναι το Collective Minds DriveHub και μια δεύτερη είναι το Gimx το πρώτο είναι έτοιμο για χρήση ενώ το δεύτερο το φτιάχνεις και εσύ εάν θέλεις Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..αυτό που το βρησκω?? Επίσης δουλεύει σωστά? Το έχεις δοκιμάσει??
mg444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, mpemp6 είπε 57 λεπτά πριν, mg444 είπε Καλησπέρα από ότι ξέρω μια επιλογή είναι το Collective Minds DriveHub και μια δεύτερη είναι το Gimx το πρώτο είναι έτοιμο για χρήση ενώ το δεύτερο το φτιάχνεις και εσύ εάν θέλεις Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..αυτό που το βρησκω?? Επίσης δουλεύει σωστά? Το έχεις δοκιμάσει?? Επέκταση Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά περιμένω τα κομμάτια για να φτιάξω το Gimx
whalehunter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επειδή έγινε 2πλη παραγγελία και δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν από την μεριά τους, έχω μια έξτρα σφραγισμένη g923 pc/playstation με τις ταχύτητες. Αν ενδιαφέρεται κανείς στην τιμή αγοράς της στα 219 για να γλυτώσω κι εγώ την επιστροφή τους, ας με ενημερώσει . Για περιοχές Αττικής μόνο και να είναι διατεθειμένος να έρθει να την πάρει γιατι ο σκοπός είναι να γλυτώσω τις αποστολές. Edit: έχει ήδη γίνει επικοινωνία με χρήστη, αν δεν προκύψει τελικά θα ενημερώσω τα υπόλοιπα άτομα που ενδιαφέρθηκαν. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από whalehunter 1
mpemp6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, mg444 είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά περιμένω τα κομμάτια για να φτιάξω το Gimx Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα χαρώ να μάθω νέα..καλές γιορτές να έχουμε
Vasilius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 4:32 ΜΜ, whalehunter είπε Καλησπέρα, επειδή έγινε 2πλη παραγγελία και δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν από την μεριά τους, έχω μια έξτρα σφραγισμένη g923 pc/playstation με τις ταχύτητες. Αν ενδιαφέρεται κανείς στην τιμή αγοράς της στα 219 για να γλυτώσω κι εγώ την επιστροφή τους, ας με ενημερώσει . Για περιοχές Αττικής μόνο και να είναι διατεθειμένος να έρθει να την πάρει γιατι ο σκοπός είναι να γλυτώσω τις αποστολές. Στείλε μου φίλε μου ένα msg πριβέ το τηλ. σου και περιοχή που βρίσκεσαι. Thx in advance.
GeorgeSlayer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Έχει καταλάβει κανένας τί παίζει με το Assetto Corsa τελικά; Έχω προσπαθήσει να μιλήσω με το support της Logitech χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. 2
gasgorth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, GeorgeSlayer είπε Έχει καταλάβει κανένας τί παίζει με το Assetto Corsa τελικά; Έχω προσπαθήσει να μιλήσω με το support της Logitech χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Και εγω το ίδιο. Έχω ανοίξει 3-4 ticket και τίποτα. Δεν νομίζω να βάλουμε άκρη.
404notfound Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ είχα ανοίξει τικετ και μου απάντησαν ξανά σήμερα από μόνοι τους το παρακάτω κείμενο: Good day! Let me apologize in behalf for the delayed response due to high volume of emails we are receiving these days. I can see that the copy of Asseto Corsa wasn't included on your order which is supposedly offered. Rest assured that I've got your back😊 I will do my best to help you. As per checking, the offer is no longer available but let me try to broaden options for you. I'll keep this ticket open now in my bucket and I'll provide you an update here on email within the next 24 to 72 business hours. Τώρα αν θα βγάλουμε άκρη θα δείξει 2
404notfound Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις μου απάντησαν και μου έστειλαν το voucher για ενεργοποίηση του παιχνιδιού απο το site gamesplanet. Βάζεις το παιχνίδι στο καλάθι(Assetto Corsa Competizione, δεν δουλεύει με άλλο το δοκίμασα)κάνεις redeem και σου βγάζει τελική τιμή 0€ από εκεί μετά κάνεις enable το game στον λογαριασμό σου και σου δίνει steam key. Ελπίζω να το παραλάβετε όλοι 1
gasgorth Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 404notfound είπε Μόλις μου απάντησαν και μου έστειλαν το voucher για ενεργοποίηση του παιχνιδιού απο το site gamesplanet. Βάζεις το παιχνίδι στο καλάθι(Assetto Corsa Competizione, δεν δουλεύει με άλλο το δοκίμασα)κάνεις redeem και σου βγάζει τελική τιμή 0€ από εκεί μετά κάνεις enable το game στον λογαριασμό σου και σου δίνει steam key. Ελπίζω να το παραλάβετε όλοι Καλό νέο αυτό. Σε εμένα ακόμη δεν έχει απαντήσει κανένας εβδομαδες τώρα. Μια ερωτηση: είχες προσθέσει το παιχνίδι στην παραγγελία που έκανες? Edit: Μολις ελαβα mail με κωδικο για το παιχνιδι και εγω. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από gasgorth
geopap-7- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλα ολα αυτά και η τιμονιερα και οι ταχυτητες. Αλλα το καθισμα? Ειναι και το καθισμα, εσεις ποιο χρησιμοποιείτε?
404notfound Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, gasgorth είπε Καλό νέο αυτό. Σε εμένα ακόμη δεν έχει απαντήσει κανένας εβδομαδες τώρα. Μια ερωτηση: είχες προσθέσει το παιχνίδι στην παραγγελία που έκανες? Όχι είχα βάλει μόνο την τιμονιέρα και τον λεβιέ. Επίσης την παραγγελία την έκανα από το κανονικό site της Logitech και εκεί άνοιξα και το τικετ 1
gasgorth Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, 404notfound είπε Όχι είχα βάλει μόνο την τιμονιέρα και τον λεβιέ. Επίσης την παραγγελία την έκανα από το κανονικό site της Logitech και εκεί άνοιξα και το τικετ Thanks. Μολις ελαβα και εγω mail με κωδικο για να κατεβασω το παιχνιδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα