Προς το περιεχόμενο

G920/G29 Racing wheel for Xbox, PlayStation and PC(239€) + Logitech Driving Force shifter απο logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Wizna είπε

Παιδες εμένα που δεν με ενδιαφερει το shifter βλέπω οτι Πλαισιο παιζει 189€ εχει καμια διαφορα??

image.png.e9acc0c6c264ed6b7e1f6e7c0927a260.png

Εχει που δεν έχει το shifter καμία άλλη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Wizna είπε

Παιδες εμένα που δεν με ενδιαφερει το shifter βλέπω οτι Πλαισιο παιζει 189€ εχει καμια διαφορα??

image.png.e9acc0c6c264ed6b7e1f6e7c0927a260.png

μια χαρα τιμη βγαινει και χωρις shifter απο πλαισιο

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GeorgeSlayer είπε

Έχει αλλάξει το status της παραγγελίας κανενός στη Logitech σε κάτι εκτός από Accepted;

Εγώ έκανα δύο παραγγελίες,  λόγω αλλαγής της τιμής (από 219 σε 199). Την πρώτη ζήτησα να την ακυρώσουν, ανοιξαν ticket και που είπαν ότι αν αυτό δεν τυχόν δεν μπορέσουν να την ακυρώσουν, απλά δεν θα δεχθώ την παραλαβή. Αυτήν την έστειλαν από εχθές....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, GeorgeSlayer said:

Έχει αλλάξει το status της παραγγελίας κανενός στη Logitech σε κάτι εκτός από Accepted;

Παραγγελία: 25/11 21:08

Αποστολή (UPS): 28/11 3:11

Εκτιμώμενη άφιξη: 3/12

Spoiler

Screenshot_20241128_133312_Gmail.jpg.92bea2244bde8ad22f63be8f7b85166a.jpg

Υ.Γ.: Πήρα το bundle G923+gear shifter με 219€.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, GeorgeSlayer είπε

Καμία αλλαγή σε μένα, ακόμη Accepted, παραγγελία 25/11 το βράδυ...

Αφού έχουν σταλεί σε κάποιους από ότι βλέπω, άρα τουλάχιστον δεν έχουν πέσει άκυρα...

Επεξ/σία από mcgerger
Δημοσ.

Εγώ τι να πω ,που περιμένω δέμα από αιγαλεω-σε Κερατσίνι (στο hub οχι παραδοση) με acs από 26/11 και η "φυσιολογική " απάντηση ειναι:μπορεί να χρειαστεί έως και τρεις μέρες. Εν τω μεταξύ τα κεντρικά τους είναι πετρου ραλλη. Για 5 χιλιόμετρα απόσταση..

Οπότε μια χαρά ειστε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PETRITIS13 είπε

239 πάντως πλέον έχει παει

Το διορθωσαν, μολις εκανα F5 και με πηγε 239 με δωρεαν τον επιλογεα ταχυτητων.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε G920/G29 Racing wheel for Xbox, PlayStation and PC(239€) + Logitech Driving Force shifter απο logitech
Δημοσ.

Για όσους φίλους παρακολουθούν το νήμα, επειδή δεν θα κάνω αποδεκτή την πρώτη παραγγελία που έκανα στα 219€, αν τυχόν υπάρχει κάποιος φίλος που θα ήθελε να την πάρει ας μου στείλει ένα dm. Η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι η 3/12.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...