Προς το περιεχόμενο

G920/G29 Racing wheel for Xbox, PlayStation and PC(239€) + Logitech Driving Force shifter απο logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, U got bugged είπε

Εχω βρει και την thrustmaster t300rs gt 300eur , πιο απο τα 2 παιζει να ειναι καλυτερη επιλογη επειδη με εχω φαει εδω..

Που ακριβως εαν μπορεις να μου πεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 minutes ago, U got bugged said:

Εχω βρει και την thrustmaster t300rs gt 300eur , πιο απο τα 2 παιζει να ειναι καλυτερη επιλογη επειδη με εχω φαει εδω..

Είμαι σε διλλημα και γω.

Επίσης υπάρχει κάποιο mod να παίζει η playstation σε Xbox;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Είμαι σε διλλημα και γω.

Επίσης υπάρχει κάποιο mod να παίζει η playstation σε Xbox;

2 ώρες πριν, DarkGamerGR_ είπε

Που ακριβως εαν μπορεις να μου πεις

2 ώρες πριν, U got bugged είπε

κανενα διλλημα. με κλειστα ματια στην t300 rs.. 

θα τυπωσετε και ενα adapter και θα κουμπωσετε τιμονι απο peugeot rally 106 για τερμα καγκουρια και αληθινη οδηγηδη!

Δημοσ.

199 μου βγήκε κ εμένα δεν είδα παντός πουθενά το παιχνίδι που λενε

15 ώρες πριν, Narayan είπε

Λογικά ξεστοκάρισμα μιας και υπάρχει η G923 στην αγορά.

Καλή προσφορά για την τιμή της πάντως.

Τελικά αν κ παραγγελία μετά το είδα την G920 κ την G923 έχουν σε προσφορά με κουπόνι 50 ευρώ βγαίνει 219 κ άλλη μου βγήκε 199( μετά το είδα αλλιώς θα πήγαινα στο ποιο μετά μοντέλο)

7 ώρες πριν, gust είπε

Δεν το είχα δει..... στην επιβεβαίωση στο μειλ δεν αναφέρει κάτι αλλά αν με την παραλαβή δεν στείλουν κάτι θα στείλω ένα μειλ στο support.

Επίσης τσίμπησα και αυτό

Apex Steering Wheel Stand for Sim Racing | GT Omega

που θα συνδυάσω με την poang καρέκλα που έχω στην tv από τα ικεα,

μιας και διαβασα καλα πραγματα για ένα value for money setup που ψάχνω χρόνια τώρα για να φύγω από το controller.

Αντε έκλεισα για black friday και έλεγα φέτος να μην αγοράσω τίποτα

Είναι καλύτερο από αυτό που έχει κ καρέκλα? https://www.kotsovolos.gr/computing/karekles-grafeioy/karekles/270239-καρεκλα-adx-tiμονιερα-arsfba0222

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε G920/G29 Racing wheel for Xbox, PlayStation and PC(199€) / G923 (219€) + Logitech Driving Force shifter απο logitech
Δημοσ.
9 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε

199 μου βγήκε κ εμένα δεν είδα παντός πουθενά το παιχνίδι που λενε

Τελικά αν κ παραγγελία μετά το είδα την G920 κ την G923 έχουν σε προσφορά με κουπόνι 50 ευρώ βγαίνει 219 κ άλλη μου βγήκε 199( μετά το είδα αλλιώς θα πήγαινα στο ποιο μετά μοντέλο)

Είναι καλύτερο από αυτό που έχει κ καρέκλα? https://www.kotsovolos.gr/computing/karekles-grafeioy/karekles/270239-καρεκλα-adx-tiμονιερα-arsfba0222

Νομίζω ναι με βάση και το γενικότερα review που είδα. Ας γράψει και κανένας που τα ξέρει καλύτερα και είναι πιο εμπειρος σε θεματα sim αν γνωρίζει κάτι

Δημοσ.
15 ώρες πριν, U got bugged είπε

Βάλε και +€48 το shifter οπότε είναι €349 έναντι €219 της G923. Καλύτερη η Thrustmaster αλλά δεν ξέρω αν είναι €130 καλύτερη για όλους.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?

Η προσφορά δεν ξέρω αλλά τα -20 για αγορές έως 250 κ τα -50 για μεγαλύτερες μαλλών ως την black Friday 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...