Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εγω ολους με 110 τους βλεπω. ακομα και τα model s που εχω πετυχει τοσο τα πανε. με 130 μαλλον πεφτει πολυ η αυτονομια. 

Όσο χειρότερη αεροδυναμική έχει ένα αυτοκίνητο, τόσο περισσότερο πέφτει η αυτονομία από 110km/h σε 130km/h

Στο δικό μου ID3 με 110km/h έχω 300km και με 130km/h έχω 250. Το χειμώνα σε πολύ κρύο ένα 15% παρακάτω.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kavadias είπε

90-100χλμ επαρχιακός είναι αν κάνεις διάσχιση, όχι αν κάνεις βόλτα με σκοπό να επισκεφθείς διάφορα σημεία. Στο εθνικό πάρκο πίνδου πχ. άνετα βγαζεις 450-500χλμ σε βόλτα roundtrip, καλά για κοζιακα-ασπροπόταμο δεν το συζητάμε, ιδίως αμα βάλεις και χώμα μπορεις να γυρίζεις 4 μέρες.

Και να δω που θα το φορτίσω όταν αφού κάνω 300-400 χλμ βολτα πάω να μεινω με σκηνή κάτω απ' την Κακαρδίτσα με σκοπό την επόμενη μέρα να κάνω αλλα 300 χλμ χωρις βενζινάδικο/φορτιστη αν δεν κανω παρακαμψη.

Τέλος πάντων περιγράφω πράγματα που δεν τα βλέπετε ούτε στον ύπνο σας οπότε έχετε δικιο. :)

Αυτό που περιγράφεις (που δε το περιγράφεις κιόλας γιατί δε δίνεις σαφή στοιχεία) δε το κάνει ούτε ένας στους χίλιους. Οπότε είναι αδιάφορο ως σενάριο. Παρ' ολ' αυτά, ένα long range ηλεκτρικό έχει άνετα τα 700km σε επαρχιακό δρόμο ενώ αν υποστηρίζει και V2L μπορεί να σου δώσει και ρεύμα για συσκευές που μπορεί να χρειαστείς. Τώρα αν θες να γυρνάς 10 μέρες στα βουνά, ναι δε θα σου φτάσει η φόρτιση.

Το Tesla Model 3 LR στο Sunday driving test του Bjorn Nyland, το οποίο είναι τεστ οδήγησης σε επαρχιακούς δρόμους της Νορβηγίας και της Σουηδίας με όριο 60-70km/h, έβγαλε 696 km. Στους δρόμους που λες εσύ, μέσα στα δάση, η αυτονομία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ε αν θες αυτονομία 1000km ΟΚ δε σου φτάνει - αν και μπορείς να κουβαλάς και μια γεννήτρια με μπετόνι πετρέλαιο και να φορτίζεις τα βράδυα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...