KraLL Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Θέλω να κανω αναβαθμηση στην καρτα γραφικων και εχω καταληξει καπου εδω, Gigabyte GeForce RTX 3060 rev. 2.0 12GB GDDR6 Windforce OC Κάρτα Γραφικών (GV-N3060WF2OC-12GD) | Skroutz.gr Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα Γραφικών (GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0) | Skroutz.gr Gigabyte GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών (GV-N4060GAMING OC-8GD) | Skroutz.gr Gigabyte GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Eagle OC Κάρτα Γραφικών (GV-N4060EAGLE OC-8GD) | Skroutz.gr Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι γεναρη-φλεβαρη θα παρουσιασουν την νεα σειρα και θελω να ρωτησω καποιον πιο εμπειρο σε θεμα διακιμανσης τιμων, αν οι υπαρχουσες καρτες θα πεσουν αρκετα σε θεμα τιμης τοτε, λιγο ή και καθολου; Δηλαδη αν οι παραπανω δεν πεσουν πανω απο 80+ ευρω, να αγορασω μεσα στον δεκεμβρη και να μην περιμενω φλεβαρη και μετα. Επισης δεν ξερω αν οταν βγουν οι 5060 τον φλεβαρη θα εχουν αντιστοιχες τιμες ~400 και αν εχουν αρκετα καλυτερες επιδοσεις μηπως αγορασω αυτη και κατα ποσο το υπαρχον συστημα μου θα μπορει να την αξιοπισει πληρως, θα το παραθεσω παρακατω. Σκεφτομουν μηπως παιξω 1-2 games που checkαρα, μεσα στις γιορτες και για να κρατησει 2-3 χρονια, στα mid-high settings, για καποια αλλα στο μελλον. Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Model: Z490M GAMING X Processor Information: CPU Brand: Intel(R) Core(TM) i5-10600K CPU @ 4.10GHz Video Card: Driver: NVIDIA GeForce GTX 970 Monitor Refresh Rate: 143 Hz Primary Display Resolution: 2560 x 1440 Primary VRAM: 4095 MB Memory: RAM: 16305 Mb Fan, Noctua Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από KraLL
Λύση Teddy77 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 5 ώρες @KraLL Απ'αυτές που προτείνεις, μην πάρεις κάποια. Αν σε τρώει το πορτοφόλι σου, δες γι'αυτή : https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-rtx-4060-windforce-oc-8-gb_4271122 Θα στοιχημάτιζα ότι θα εξαντληθούν πριν τις βρεις φθηνότερα από 280.... όσο για το τι θα γίνει με τιμές από του χρόνου, είναι ζαριά. Θα ακούσεις 5 απόψεις και μία ίσως βγει. Περισσότερες ελπίδες έχεις να περιμένεις κάτι καλό από AMD (ίσως και Intel σ'αυτά τα χρήματα) παρά από Nvidia.... τις 5060 ίσως τις βγάλει προς το καλοκαίρι απ'ότι φαίνεται (το νωρίτερο) και σιγά μην θα έχουν κάτω από 400€ όταν βρούν. Δεν μας έχεις πει τι παιχνίδια παίζεις αλλά με 4060 στα 1440p ανάλυση θα είσαι σε ανεκτή απόδοση... μην περιμένεις τίποτα συγκλονιστικό αλλά σε σχέση με την 970, θα κάνεις τεράστιο άλμα.
KraLL Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) @Teddy77 Ευχαριστω για την προταση, την ειδα και αυτη στο skroutz, απλα ειδα καποιους που ειχαν παραπονα με την ψυξη της γι αυτο δεν την λινκαρα, δεν ειχα τσεκαρει καν πλαισιο, αλλα με αυτη την τιμη το σκεφτομαι μηπως τελειωνω, συμφωνα με αυτα που μου λες οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος να περιμενω για μετα. Παιχνιδια επαιζα τα παντα ολα, αλλα τωρα πια εχω μεγαλωσει, μου εχει φυγει, εχω να παιξω μηνες και γενικα τα τελευταια χρονια παιζω σποραδικα. Τελευταια φορα επαιξα φλεβαρη-αρχες μαρτη, victoria 3. Τελευταια, πιο πολυ παιχνιδια της paradox επαιζα. Απλα μπορει να κοιταω καποια παιχνιδια και επειδη δεν εχω το συστημα δεν θελω να δωσω 700+€ (για καλη καρτα γραφικων) για ενα παιχνιδι. Αυτο που μου εκανε κλικ προσφατα και ηθελα να παιξω αλλα δεν μπορουσα και τωρα που θα παρω καρτα σκοπευω τις γιορτες ειναι το Black Myth: Wukong και τωρα ειδα μηπως καμια φορα παιζω το PoE2 καποια απογευματα για να χαλαρωνω. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από KraLL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα