Brashida Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πρόσφατα άλλαξα αριθμό αλλά έχασα την σιμ από τον παλιό αριθμό και δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση σε ένα site γιατί μου ζητάει μόνο με αριθμό είτε με κλήση η WhatsApp τι μπορώ να κάνω?
CaptainChris Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Με email δεν γίνεται; Τότε πρέπει να επισκεφθείς ένα κατάστημα Cosmote η Germanos 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 12 λεπτά πριν, Brashida είπε Πρόσφατα άλλαξα αριθμό αλλά έχασα την σιμ από τον παλιό αριθμό και δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση σε ένα site γιατί μου ζητάει μόνο με αριθμό είτε με κλήση η WhatsApp τι μπορώ να κάνω? Στο whatsup έχεις αλλάξει το νούμερο;
Therempant Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Brashida είπε Πρόσφατα άλλαξα αριθμό αλλά έχασα την σιμ από τον παλιό αριθμό και δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση σε ένα site γιατί μου ζητάει μόνο με αριθμό είτε με κλήση η WhatsApp τι μπορώ να κάνω? Αν ο αριθμός υπάρχει και δεν έχει καταργηθεί πας σε ένα κατάστημα Γερμανός η cosmote με την ταυτότητα σου (αν είναι στο όνομα σου) και κάνεις αντικατάσταση κάρτας sim με κόστος 7.9€. Σε περίπτωση που έχει φραγή ίσως χρειαστεί να βάλεις κάρτα ή να πληρώσεις κάποιον ληξιπροθεσμο λογαριασμό για να λειτουργήσει. Σε περίπτωση που έχει καταργηθεί θα ζητήσεις επαναχορηγηση αριθμού. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Therempant
Brashida Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 40 minutes ago, Therempant said: Αν ο αριθμός υπάρχει και δεν έχει καταργηθεί πας σε ένα κατάστημα Γερμανός η cosmote με την ταυτότητα σου (αν είναι στο όνομα σου) και κάνεις αντικατάσταση κάρτας sim με κόστος 7.9€. Σε περίπτωση που έχει φραγή ίσως χρειαστεί να βάλεις κάρτα ή να πληρώσεις κάποιον ληξιπροθεσμο λογαριασμό για να λειτουργήσει. Σε περίπτωση που έχει καταργηθεί θα ζητήσεις επαναχορηγηση αριθμού. Δεν θέλω να έχω αυτόν τον αριθμό πλέον απλά ξέχασα στο instagram να αλλάξω τα στοιχεία και είχα ακόμη τόν παλιό αριθμό.. ουσιαστικά μια επιβαιωση θέλω να κάνω χωρίς να πληρώσω 7,9 γίνεται?
Therempant Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αν δεν λειτουργεί σαν αριθμός σε κάποια κάρτα πως να γίνει αλλιώς? Εκτός αν πρόκειται πχ για φβ, και σε αφήνει να κάνεις μέσω WhatsApp και είναι πλήρως λειτουργικός ο αριθμός εκεί. Αλλιώς απλά πληρώνεις τα 7.9 εφόσον δεν ήσουν αρκετά διεξοδικος όταν άλλαξες τον αριθμό και παρέλειψες να αλλάξεις τον αριθμό σε κάποιο σημαντικό σαιτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα