MikeJ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δεν έιδα να υπάρχει θέμα και είπα να ανοίξω ένα μιας και είμαι σε φάση αναζήτησης χειρούργου για θυροειδή. Αν κάποιος έχει εμπειρία να μοιραστεί σχετικά με τη διαδικασία, το κόστος και γενικά την όλη εμπειρία. Θεωρητικά φαντάζομαι το κόστος θα είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο χειρουργείο σε ιδωτικό νοσοκομείο. Στη περίπτωση των απογευματινών πληρώνεις αποκλειστικά την αμοιβή των ιατρών (χειρούργου + αναισθησιολόγου), ενώ τα υπόλοιπα έξοδα πχ νοσηλεία είναι δωρεάν εφόσον είσαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ; (αυτή τουλάχιστον την εντύπωση έχω) Επίσης αν κάποιος έχει εμπειρία και σε ιδιωτικό σε ότι αφορά θυρεοειδεκτομή (συνολικό κόστος ) και κλινική θα με ενδιέφερε καθώς καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρξει σημαντικήγ απόκλιση μεταξύ διαφορετικών κλινικών.
Ola150 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η αδερφή μου έκανε το τρίτο της χειρουργείο στον Δρ. Κωνσταντίνο Μάρκου (Θεσσαλονίκη), η τιμή (Αμοιβή της ομάδας του + κλινική) ήταν χώμα με βάση του τι ακούγαμε στους άλλους ιατρούς. Έλαβε βέβαια υπόψιν του ο άνθρωπος την οικονομική μας κατάσταση. Είναι πρώην στρατιωτικός ιατρός. Θα σου συνιστούσα να τον επισκεφτείς. Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Edit: Δεν έκανε ολική στον Μάρκου, ουσιαστικά έκανε καθαρισμό των όζων που είχαν αφήσει οι άλλοι ιατροί. Edit2: Κωνσταντίνος Μάρκου* Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από Ola150
MikeJ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, Ola150 said: Η αδερφή μου έκανε το τρίτο της χειρουργείο στον Δρ. Μάρκο Μάρκου (Θεσσαλονίκη), η τιμή (Αμοιβή της ομάδας του + κλινική) ήταν χώμα με βάση του τι ακούγαμε στους άλλους ιατρούς. Έλαβε βέβαια υπόψιν του ο άνθρωπος την οικονομική μας κατάσταση. Είναι πρώην στρατιωτικός ιατρός. Θα σου συνιστούσα να τον επισκεφτείς. Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Edit: Δεν έκανε ολική στον Μάρκου, ουσιαστικά έκανε καθαρισμό των όζων που είχαν αφήσει οι άλλοι ιατροί. Σε ευχαριστώ για τη σύσταση, αλλά βρίσκομαι στην Αττική.
dionisis1925 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δεν έιδα να υπάρχει θέμα και είπα να ανοίξω ένα μιας και είμαι σε φάση αναζήτησης χειρούργου για θυροειδή. Αν κάποιος έχει εμπειρία να μοιραστεί σχετικά με τη διαδικασία, το κόστος και γενικά την όλη εμπειρία. Θεωρητικά φαντάζομαι το κόστος θα είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο χειρουργείο σε ιδωτικό νοσοκομείο. Στη περίπτωση των απογευματινών πληρώνεις αποκλειστικά την αμοιβή των ιατρών (χειρούργου + αναισθησιολόγου), ενώ τα υπόλοιπα έξοδα πχ νοσηλεία είναι δωρεάν εφόσον είσαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ; (αυτή τουλάχιστον την εντύπωση έχω) Επίσης αν κάποιος έχει εμπειρία και σε ιδιωτικό σε ότι αφορά θυρεοειδεκτομή (συνολικό κόστος ) και κλινική θα με ενδιέφερε καθώς καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρξει σημαντικήγ απόκλιση μεταξύ διαφορετικών κλινικών. https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/464277/o-timokatalogos-ton-apogevmatinon-xeirourgeion-to-kostos-ana-katigoria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα