MitsosAxd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, έχω στη κατοχή μου το mini 2 se combo . Εάν αγοράσω κάποιο νεότερο μοντέλο ,( πχ mini 3,mini 4 )μόνο το drone , θα μπορέσω να το συνδυάσω με τον εξοπλισμό του mini 2 se ? Δηλαδή , remote, μπαταρίες κλπ , θα μπορώ να τα εχω παράλληλα και με τα 2 μοντέλα ; Ευχαριστώ!
LongTom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 58 minutes ago, MitsosAxd said: Καλησπέρα! Μια ερώτηση, έχω στη κατοχή μου το mini 2 se combo . Εάν αγοράσω κάποιο νεότερο μοντέλο ,( πχ mini 3,mini 4 )μόνο το drone , θα μπορέσω να το συνδυάσω με τον εξοπλισμό του mini 2 se ? Δηλαδή , remote, μπαταρίες κλπ , θα μπορώ να τα εχω παράλληλα και με τα 2 μοντέλα ; Ευχαριστώ! Η DJI ως μονοπώλιο δεν πολυγουστάρει κόλπα συμβατότητας νεότερα με παλαιότερα μοντέλα. Πρέπει να ψαχτείς πολύ καλά τι μπορείς να κουβαλήσεις στο καινούργιο μοντέλο, αν και από το Mini 2 δεν νομίζω να είναι πολλά. Ίσως το χειριστήριο; Και εκεί πρέπει να το ψάξεις καλά γιατί πάλι τα περισσότερα δεν είναι συμβατά με νεότερα μοντέλα. Μπαταρίες το ξεχνάς, τις έχουν σχεδόν 100% μοναδικές ανά μοντέλο.
costas_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 ΑΥτό είναι το compatibility chart για τα χειριστήρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα