ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα Αρχές του 2024 πήγαμε σε πακέτο ERP μαζί με B2B στην εταιρία. Πέρα από το διαχειριστικό κομμάτι του b2b , το 99% των διαφόρων λεπτομερειών στα είδη του ERP ανέβαίνει μέσω γεφυρών στο B2B Και μιλάω για τα παρακάτω Metakeywords Metadescr Permaname Ειδικά στο τομέα του Permaname επειδή η πλειοψηφία των προιοντικων τιτλων στο site ειναι στα ελληνικά, το είδος στην διευθυνση του browser εμφανίζεται οπως παρακάτω , τουλάχιστον οταν κανεις copy paste την διευθυνση σε ενα mail Υπάρχει καποιος τρόπος αφού βγάλω τους τιτλους σε ενα excel να μου κανει μαζική αλλαγη? Πχ Καλωδιο usb typea-typeb 1m να μου το κάνει kalodio-usb-typea-typeb? Και απο κει και περα θα μιλησω με την εταιρια μηπως κανουμε μαζική εισαγωγη πχ Ευχαριστώ Η ξερω εγω αν υπάρχει και κατι για τα metakeywords πχ , τα κανω με το χερι αλλα θελει αρκετοοοο χρονο
Giannis77i Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Όλα γίνονται Γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πλατφόρμα χρησιμοποιείται στην υλοποίηση. Πόσα προϊόντα έχετε κλπ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Softone έχουμε, μέσω connector , οτι αφορά το προιον πάει στην καρτέλα του είδους στο b2b. Πέρα από στατικές σελίδες, banners κλπ και μερικα αλλα δεν πειράζουμε τιποτα με το χέρι σε επιπεδο b2b administration Με λιγα λόγια οτι προστεθεί με το χέρι εδω βάση σε 10 λεπτα παει και ενημερώνει το εκάστοτε είδος στο b2b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα