Προς το περιεχόμενο

IPHONE ΣΕ SAMUNG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω μετά από 13 χρόνια να κάνω μετάβαση από iPhone σε Samsung και συγκεκριμένα το z flip 6 ..Eχω καταλάβει ότι μέσω μιας εφαρμογής μπορεί να γίνει μεταφορά δεδομένων από τη μία συσκευή στην άλλη .Αυτο που δεν έχω καταλάβει αν τα δεδομένα υγείας και άθλησης που έχω δλδ προπονήσεις με ποδήλατο τρέξιμο κτλ θα μεταφερθούν στο Samsung και αν ναι σε ποια εφαρμογή ;

IMG_1901.jpeg

Δημοσ.

Πιθανόν να υπάρχει η δυνατότητα στην αντίστοιχη εφαρμογή της Samsung να συνδεθείς με τους κωδικούς του Apple ID όπου έχεις όλα τα δεδομένα ή γενικά με τους κωδικούς που είχες συνδεθεί και στην εφαρμογή του iPhone. Λογικά, υπάρχουν ήδη τα στατιστικά και τα οποία δεδομένα σου στο cloud. 

Δημοσ.
Στις 24/11/2024 στις 1:19 ΜΜ, Ilzals είπε

Γεια σας θέλω μετά από 13 χρόνια να κάνω μετάβαση από iPhone σε Samsung και συγκεκριμένα το z flip 6 ..Eχω καταλάβει ότι μέσω μιας εφαρμογής μπορεί να γίνει μεταφορά δεδομένων από τη μία συσκευή στην άλλη .Αυτο που δεν έχω καταλάβει αν τα δεδομένα υγείας και άθλησης που έχω δλδ προπονήσεις με ποδήλατο τρέξιμο κτλ θα μεταφερθούν στο Samsung και αν ναι σε ποια εφαρμογή ;

IMG_1901.jpeg

Θα το μετανιώσεις με τα Flip.

Υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται και ούτε η Samsung δεν αναλαμβάνει.

Καλύτερα να πας σε κανονικό κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...