kokosxa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 εχει ένδειξη στο app για το πότε τελειώνει το νερό στο δοχείο για το σφουγγάρισμα ?δεν βρίσκω κατι
Game__Over Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μια χαρά καθαρίζει η σκούπα ρομπότ και ειδικά αν έχετε κατοικίδιο θα σας αφήσει υπέρ-ευχαριστημένους. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι πως σε πρόγραμμα να καθαρίσει ενώ λείπουμε από το σπίτι, αποσυνδέεται και μετά όταν γυρνάμε την κλείνουμε και την ανοίγουμε για να επανασυνδεθεί. Προς το παρόν αναγκαζόμαστε να την βάζουμε να καθαρίζει μόλις επιστρέφουμε και αν ξέρει κανείς να βοηθήσει για να ακολουθεί το πρόγραμμα της σωστά όταν λείπουμε δίχως αποσυνδέσεις, ας γράψει κάτι. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από Game__Over
kokosxa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 όταν ξεκινάει απο την βαση της κανει 2-3 γυρους γυρω απο το εαυτο της και κανει Positioning . Προσπαθησε να ειναι καθαρός ο χώρος μπροστά της ωστε να βρίσκει ακριβως την θεση της μεσα στο σπιτι και να ξεκινάει το πρόγραμμα που της εχεις υποδείξει . εμενα τουλάχιστον ετσι έγινε τις πρώτες φορές . έβγαινε απο την βάση αλλα δεν έκανε καλο Positioning και σταμάταγε. 1 hour ago, Game__Over said: Μια χαρά καθαρίζει η σκούπα ρομπότ και ειδικά αν έχετε κατοικίδιο θα σας αφήσει υπέρ-ευχαριστημένους. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι πως σε πρόγραμμα να καθαρίσει ενώ λείπουμε από το σπίτι, αποσυνδέεται και μετά όταν γυρνάμε την κλείνουμε και την ανοίγουμε για να επανασυνδεθεί. Προς το παρόν αναγκαζόμαστε να την βάζουμε να καθαρίζει μόλις επιστρέφουμε και αν ξέρει κανείς να βοηθήσει για να ακολουθεί το πρόγραμμα της σωστά όταν λείπουμε δίχως αποσυνδέσεις, ας γράψει κάτι.
Game__Over Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, kokosxa said: εμενα τουλάχιστον ετσι έγινε τις πρώτες φορές . έβγαινε απο την βάση αλλα δεν έκανε καλο Positioning και σταμάταγε. Σε ευχαριστώ. Σου αποσυνδεόταν κιόλας? Όσο είμαι στο σπίτι και τις δίνω εντολές από την εφαρμογή δεν έχω θέματα. Μόνο στην προγραμματισμένη καθαριότητα αποσυνδέεται. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από Game__Over
kokosxa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Οχι δεν εχει αποσυνδεθεί ποτε απο το δίκτυο . γενικα οποτε εχει χρειαστει να της δωσω εντολη ενω ειμαι εκτος σπιτιου εχει ανταποκριθει . μηπως να εκανες ενα reset ? 1
nikosdro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Παιδιά σαν σκούπα τα κάνει όλα πολύ καλά.Θέλει όμως κάλυψη με αυτοκόλλητο ο αισθητήρας laser ακριβώς πάνω από την κάμερα και επιπλέον εγώ την άφησα να δημιουργήσει δύο πανομοιότυπους χάρτες του σπιτιού μου διότι καμία μου έσβησε τον χάρτη ( χωρίς να έχω βρει εξήγηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις