adok13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) πρεπει να ειναι σε λειτουργια για να δουμε σε ποιο σημειο ειναι ακριβως.το ειχα δει σε καποια φαση, αναβει και ειναι κοκινο. θα κανω μια προσπαθεια μεσα στη βδομαδα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από adok13
loukas599 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις έκανε test drive Καλυψα το laser που είναι ακριβώς πάνω από την κάμερα (όχι αυτό πού είναι πάνω στο καπάκι το περιστροφικό).Αμέσως ανέβηκε πάνω στο χαλί καί τό καθάρισε κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι κουτουλαγε σε μικρά πράγματα ενώ πριν δεν τα άγγιζε 2
adok13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 ευχαριστουμε για το feedback. θα μπω να το δοκιμασω και εγω. δημιουργεί προβλημα που παει και κουτουλαει ?
peter91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, loukas599 είπε Μόλις έκανε test drive Καλυψα το laser που είναι ακριβώς πάνω από την κάμερα (όχι αυτό πού είναι πάνω στο καπάκι το περιστροφικό).Αμέσως ανέβηκε πάνω στο χαλί καί τό καθάρισε κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι κουτουλαγε σε μικρά πράγματα ενώ πριν δεν τα άγγιζε Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό να μας πεις περίπου που είναι αυτό το λέιζερ …🤔🤔 Δεν το βρίσκω με τίποτα …
loukas599 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, peter91 είπε Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό να μας πεις περίπου που είναι αυτό το λέιζερ …🤔🤔 Δεν το βρίσκω με τίποτα … 47 λεπτά πριν, adok13 είπε ευχαριστουμε για το feedback. θα μπω να το δοκιμασω και εγω. δημιουργεί προβλημα που παει και κουτουλαει ? Κουτουλαγε τά πόδια από το τραπέζι του σαλονιού πήρε και τα χιόνια που είχα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Πριν δεν τα άγγιζε. 2
peter91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, loukas599 είπε Κουτουλαγε τά πόδια από το τραπέζι του σαλονιού πήρε και τα χιόνια που είχα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Πριν δεν τα άγγιζε. Εκεί το έβαλα και γω αλλά όπως πριν κάνει.. βέβαια τα έπιασα με χαρτί πέρα πέρα κατά μήκος .. δεν ξέρω αν έχει και κανέναν άλλο αισθητήρα και τον έχω κρύψει ..
spiros696 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, peter91 είπε Εκεί το έβαλα και γω αλλά όπως πριν κάνει.. βέβαια τα έπιασα με χαρτί πέρα πέρα κατά μήκος .. δεν ξέρω αν έχει και κανέναν άλλο αισθητήρα και τον έχω κρύψει .. χαχα, ε όλο και κάτι άλλο παίζει να έχει Εγώ πάντως δεν είχα τετοιο θεμα με χαλια με την s20+ αν και ισως δεν είναι τοσο χνουδωτό το δικό μου. νομίζω η x20+ έχει μεγαλύτερο προβλημα σε τέτοια χαλια από οτι είχα διαβάσει. κάτι αναβάθμισαν νμζ στην s20+ στην επισημη ιστοσελιδα λεει για την s20+ "Identifies carpets with the ultrasonic sensor" η χ20+ δεν εχει τετοιο σένσορα νμζ Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από spiros696 1
adok13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 αν ο αισθητηρας που καλυψε ο loukas ειναι ο νεος αισθητηρας για τα χαλια ultrasonic sensor , μηπως δε χρειαζεται να τον καλυψουμε και απλα να κλεισουμε απο το μενου το διακπτακι για το carpet recognition ? οταν βρω χρονο θα κατσω να δοκμασω.
loukas599 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η s20+ έχει νομίζω αισθητήρα για τά χαλιά από κάτω και σηκώνει αυτόματα τα σφουγγάρια μόλις ανέβει σε χαλί .Εγώ έχω την x20+ η οποία δεν έχει αυτό τον αισθητήρα, και πρέπει να δημιουργήσω τά χαλιά στο χάρτη για να τα δει η σκούπα και να ανεβάσει τα σφουγγάρια. Μπροστά και η δύο σκούπες έχουν rgb κάμερα και laser για τά εμπόδια. Γι'αυτό έχουν πρόβλημα και η δύο σκούπες σε χοντρά χαλιά,τα βλέπουν σαν εμπόδιο. Η rgb κάμερα διαβάζει το μπροστά Lazer που κάνει αντανάκλαση στα εμπόδια Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από loukas599 1
peter91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως παιδιά μπορεί να φταίνε και οι από κάτω αισθητήρες που κάνει σαν τρελή η σκούπα όταν ανεβαίνει χαλιά.. Εγώ κάλυψα και το λέιζερ και την κάμερα να δω πως αντιδρά…όταν κάλυψη την κάμερα μπορώ να πω πως πήγαινε καλύτερα.. το ανέβηκε δλδ το χαλί σκούπισε στο 1/4 περίπου και μετά έκανε σαν τρελή ξανά.. με το λέιζερ μόνο τίποτα , όπως και πριν.. θα δοκιμάσω και τους από κάτω μήπως επειδή είναι χνουδωτό το χάλι βρίσκουν οι αισθητήρες στο χαλί και κάνει αυτά που κάνει.. βέβαια προχθές έγινε και ένα update στη σκούπα, δεν ξέρω αν διορθώθηκε κάτι … 1
kokosxa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 και εγω παρέλαβα σημερα . στο χαλι δεν εχω κανενα θεμα. ειναι λεπτο σε αποχρώσεις λευκο γκρι αλλα το ανεβηκε πανευκολα και το καθάρισε πολυ καλα . γενικα σαν πρωτες εντυπωσεις ειμαι εντυπωσιασμένος .
Edel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα και γω χτες. Δεν είχα ποτέ ρομπότ σκούπα σπίτι. Έχω μείνεις εκθαμβος με αυτό που κάνει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάνει τέτοια δουλειά. Η χαρτογραφηση είναι αστεία καλή, λες αποκλείεται. Και το αποτέλεσμα μετά με άφησε ξερό. Δε δοκίμασα σφουγγάρισμα. Οι οδηγίες μέσα λένε μόνο νερό. Έχει δοκιμάσει να βάλει κάνεις και λίγο αρωματικό; 3
dchatz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 κοινα χαλιά τύπου 50ε τα δύο τα καθάρισε μια χαρα. Χαλί με λίγο μεγαλύτερο πέλος δεν ανεβηκε πανω, οποτε πρεπει να το σηκώνω για να περνάει από εκείνοτ ο δωμάτιο. Αν τη βάλω εγω πάνω στο χαλί κάνει παλαβα. Μάλλον εχει θέμα και με το ότι ειναι μάυρο το χαλί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις