kokosxa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, adok13 said: εχω παραγγ2ιλει τη σκουπα του θεματος απο τη δευτερα και ακομα ειναι σε εξελιξη. την εχει παραγγειλει καποιος αλλος? παω για ακυρο? ναι και εγω σε αναμονη παραλαβης ειμαι απο την Δευτερα . ισως τους παρω κανα τηλεφωνο απο εβδομαδα μηπως προσδιοριστει ποτε περιμενουν την παραλαβη .
Alouvatar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, adok13 είπε εχω παραγγ2ιλει τη σκουπα του θεματος απο τη δευτερα και ακομα ειναι σε εξελιξη. την εχει παραγγειλει καποιος αλλος? παω για ακυρο? Έχω δώσει παραγγελία από την Πέμπτη και σε τηλεφωνική επικοινωνία είπαν μεν 7-10 εργασίμες, αλλά οτι δεν θα ακυρώσουν κι οτι υπάρχει απόθεμα. Μακάρι.
adok13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, kokosxa said: ναι και εγω σε αναμονη παραλαβης ειμαι απο την Δευτερα . ισως τους παρω κανα τηλεφωνο απο εβδομαδα μηπως προσδιοριστει ποτε περιμενουν την παραλαβη . πηρα τηλ. και μου ειπαν δευτερα παραλμβανουν και ως τη τεταρτη θα ειναι στο κατστημα για παραλβγ. 1
kokosxa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 ειμαι ακομα σε αναμονη παραλαβης στην κατασταση παραγγελιας και τους πηρα τωρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σημερα περιμενουν την παραλαβη στο μενιδι και θα γινει αμεσα η αποστολη. για να δουμε ....
adok13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) και γω τα ιδια . στολισαμε και δεντρο οποτε τσαμπα η χαρτογραφηση που θα κανει. ιανουαριο θα ξανακανει. εκτος αν γινεται edit ο χαρτης . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από adok13 2
skritikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 1:38 ΜΜ, adok13 είπε και γω τα ιδια . στολισαμε και δεντρο οποτε τσαμπα η χαρτογραφηση που θα κανει. ιανουαριο θα ξανακανει. εκτος αν γινεται edit ο χαρτης . Τον κάνει update σε κάθε σκούπισμα, οπότε μην ανησυχείς! 2
adok13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 σε αυτο το χαλι η σκουπα δεν τα καταφερνει. το ανεβαινει αλλα κολαει. σκουπιζει λιγα εκατοστα και σταματαει. και μερικες φορες κολαει και πρεπει να τη σηκωσω , οποτε εβαλα restricted area να μην πηγαινει σε αυτο .σε ενα αλλο χαλι που ε7ναι flat παει σφαιρα.
spiros696 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, adok13 είπε σε αυτο το χαλι η σκουπα δεν τα καταφερνει. το ανεβαινει αλλα κολαει. σκουπιζει λιγα εκατοστα και σταματαει. και μερικες φορες κολαει και πρεπει να τη σηκωσω , οποτε εβαλα restricted area να μην πηγαινει σε αυτο .σε ενα αλλο χαλι που ε7ναι flat παει σφαιρα. ποια σκούπα εχεις;
peter91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 7/12/2024 στις 3:25 ΜΜ, adok13 είπε σε αυτο το χαλι η σκουπα δεν τα καταφερνει. το ανεβαινει αλλα κολαει. σκουπιζει λιγα εκατοστα και σταματαει. και μερικες φορες κολαει και πρεπει να τη σηκωσω , οποτε εβαλα restricted area να μην πηγαινει σε αυτο .σε ενα αλλο χαλι που ε7ναι flat παει σφαιρα. Και γω αυτό το πρόβλημα έχω ακριβώς με το χαλί..διάβασα κάποιες κριτικές ότι πρέπει να καλύψεις το λέιζερ με ένα χαρτάκι και δεν θα έχει πρόβλημα στα χαλιά..το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα … όποιος έχει καμία λύση ας πει..
IVIetaCreatoR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό που λές ειναι κλασικό στα μάυρα χαλιά, καλύπτεις όλα τα cliff sensors γιατί νομίζει οτι βρίσκεται στον αέρα και σταματάει.
adok13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καιωεγω για τα cliff sensor διαβασα αλλα εμενα το ενα χαλι ειναι γκρι και μου κανει το ιδιο πραγμα.θα δοκιμασω και εγω να τα καλυψω . αποτι διαβασα πρει να καλυφτουν με ειδικες ταπες που πουλανε στο ebay ,αλλιως η με λευκο χαρτι η με αλουμινοχαρτο η χαρτοταιν6α που χρισιμοποιουμε στο βαψιμο.παντως κατι με καποιο σενσορα ειναι σιγουρα γιατι το χαλι και ευκολα το αναβαινει και μπορει να κινιθει πανω σε αυτο χωρις ζορι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από adok13
loukas599 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Η κάμερα μπροστά είναι το πρόβλημα Έχω την x20+ και δεν ακουμπάει τέτοια χάλια και έχω 5 στο σπίτι. Είμαι έτοιμος να την πετάξω από το παράθυρο.
adok13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 αυτο ειναι απο μια λριτικη που διαβασα στο skroutz αλλα δεν μπορω να βρω το σενσορα που λεει σε ποιο σημειο ειναι.
peter91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, adok13 είπε αυτο ειναι απο μια λριτικη που διαβασα στο skroutz αλλα δεν μπορω να βρω το σενσορα που λεει σε ποιο σημειο ειναι. Και γω αυτη την κριτική διάβασα . θεωρώ οτι το λέιζερ που λέει είναι το πάνω.. και κάτω είναι η κάμερα.. εγώ αυτό κάλυψα με χαρτί αλλά πάλι κάνει σαν τρελή πάνω στα χαλιά … και σίγουρα κάτι τέτοιο παίζει γιατί βλέπω αυτή η κριτική στο Σκρουτζ έχει πολλά like οπότε θα τα έχουν λύσει αρκετοί με αυτό τον τρόπο.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από peter91 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα