Προς το περιεχόμενο

xiaomi vacuum σκούπα robot s20+ @Eshop @244 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adtakhs είπε

Επειδή είναι η πρώτη σκούπα που πήρα. 

Τα σφουγγαράκια τα στρογγυλά, τα τοποθετούμε μόνιμα επάνω ή μόνο όταν θέλουμε σφουγγάρισμα;

Μιλώ για την X20+.

Καλη ερωτηση, και εγω την πηρα 1 εβδομαδα και δοκιμαστικα την εχω βαλει 2 φορες να σκουπισει σαλονι, δεν εχω αξιωθει να δοκιμασω να τα βγαλω, λογικα δεν θα εχει θεμα αν του πςιε μονο να σκουπισει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, satyllas είπε

Πόσο χειρότερη μπορεί να είναι αυτή https://www.lidl.com.cy/p/silvercrest-skoypa-rompot-me-leitoyrgia-sfoyggarismatos-robot-vacuum-cleaner-with-mop-function/p10023747

που βγαίνει αύριο στα 100€;

απ όσο βλέπω δεν έχει χαρτογράφηση, σύνδεση με wifi, έλεγχος από αποσταση ...

Δημοσ.

Νομίζω ούτε αυτή του θέματος έχει χαρτογράφηση. WiFi και σύνδεση με εφαρμογή, έχουν και οι δύο.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, satyllas είπε

Νομίζω ούτε αυτή του θέματος έχει χαρτογράφηση. WiFi και σύνδεση με εφαρμογή, έχουν και οι δύο.

η s20+ εχει χαρτογραφηση, ακομα και η s20 που πηρα στα 163 εχει. και η εφαρμογη της silvercrest εχει χαλια κριτικες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilife.iliferobot_784

εγω αν και ψωνιζω απο lidl, τις ηλεκτρικες συσκευες τους τις αποφευγω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/11/2024 at 17:29, spiros696 said:

αν ειναι να αγορασεις x20+ εχε υπ οψη οτι πρεπει να αλλαζεις σακουλα στη βαση που κοστιζει και επισης οτι τα πανακια τα στεγνωνει με απλο αερα (οχι θερμενομενο) επομενως να τρεχουνε τα ανεμιστηρακια για κανα 6ωρο μεχρι να στεγνωσουν. Εχει ανακοινωθει καινουριο βελτιωμενο μοντελο με καλυτερη βαση που υποστηριζει θερμενομενο στεγνωμα των πανακίων (x20 max).

η s20+ μου φαινεται καλυτερη αυτη τη στιγμη απο θεμα vfm. αλλιως θα περιμενα για την x20 max.

Ποια από τα επόμενα είναι τα σημαντικά μειονεκτήματα αν δουλεύουν 6 ώρες τα ανεμιστηράκια; Θόρυβος, κατανάλωση ρεύματος, κίνδυνος να χαλάσει η σκούπα πιο εύκολα, άλλο ;

Αν είναι να περιμένω μάλλον αξίζει να περιμένω περισσότερο από μήνα να πέσει λίγο η τιμή της γιατί μόλις κυκλοφορεί είναι τσιμπημένη.

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, satyllas είπε

Πόσο χειρότερη μπορεί να είναι αυτή https://www.lidl.com.cy/p/silvercrest-skoypa-rompot-me-leitoyrgia-sfoyggarismatos-robot-vacuum-cleaner-with-mop-function/p10023747

που βγαίνει αύριο στα 100€;

Καμία σχέση. Θα σχηματίσεις λάθος άποψη για τις ρομποτικές σκούπες αν πάρεις σκούπα χωρίς χαρτογράφηση Lidra. Θες σκούπα να σε υπηρετεί όχι την μία σκαλωσε εδώ την άλλη χάθηκε κλπ.

Αν θες να πάρεις την 1η σου σκούπα και δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά πήγαινε στην Xiaomi S20 την απλή έχει παίξει στα 150€ τώρα είναι στα 165.

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πόση ώρα πάνω κάτω  να χρειάζεται να σκουπίσει ένα τριάρι γύρω στα 80τμ μια ρομποτική?

Έτσι για να έχουμε μια ιδέα εμείς οι μερακλήδες της χειροκίνητης ρωτάω 😆.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, White__Dragon είπε

Ποια από τα επόμενα είναι τα σημαντικά μειονεκτήματα αν δουλεύουν 6 ώρες τα ανεμιστηράκια; Θόρυβος, κατανάλωση ρεύματος, κίνδυνος να χαλάσει η σκούπα πιο εύκολα, άλλο ;

Αν είναι να περιμένω μάλλον αξίζει να περιμένω περισσότερο από μήνα να πέσει λίγο η τιμή της γιατί μόλις κυκλοφορεί είναι τσιμπημένη.

Έχει το public την dreame l10s ultra στα 480€

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Game__Over είπε

Πόση ώρα πάνω κάτω  να χρειάζεται να σκουπίσει ένα τριάρι γύρω στα 80τμ μια ρομποτική?

Τριπλή περασιά (δηλαδή 3 φορές το κάθε δωμάτιο και μετά στο επόμενο) σε minimal ακίνητο 70τμ, περίπου 80 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Αλλά μετά δεν βρίσκεις ούτε μια τρίχα ή σκόνη πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Game__Over είπε

Xiaomi x20+ για σπίτι 45-50τμ θέλει 34λεπτα ένα πέρασμα όλους τους χώρους εκτός από το μπάνιο που δεν θέλω εγώ να πηγαίνει. Ο χώρος που καθαρίζει η σκούπα και μπορεί να πηγαίνει είναι 25τμ. Τα υπόλοιπα τετραγωνικά είναι έπιπλα/ντουλάπια/βιβλιοθήκες κλπ που δεν μπορεί να πάει. Σαν καθαρός ελεύθερος χώρος δλδ.

55 λεπτά πριν, White__Dragon είπε

Ο θόρυβος και μετά ότι παίζει να χαλάσουν από την πολύ χρήση. Αλλά πχ ανεμιστηρακι pc δεν μου έχει χαλάσει ποτέ...

Σκέψου όμως ότι θα την βάζεις να λειτουργεί όταν δεν είστε σπίτι αυτό είναι και το νόημα. Οπότε όταν θα γυρίσεις θα έχει τελειώσει και ο ανεμιστήρας (που δεν κάνει και ιδιαίτερα θόρυβο).

Είχα την Xiaomi 1C πρίν και αυτή είναι μακράν καλύτερη στην χαρτογράφηση και το πώς κινείται στον χώρο. Ένα έχω να παρατηρήσω όμως ότι δεν σπρώχνει την κουρτίνα για να καθαρίσει και πίσω από την κουρτίνα ενώ η προηγούμενη χωρίς Lidra (μόνο με κάμερα) πήγαινε και την έσπρωχνε και καθάριζε και κάτω από την κουρτίνα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Game__Over είπε

γύρω στα 45 λεπτά το σκούπισμα και άλλο τόσο το σφουγγάρισμα περιπου

Επεξ/σία από spiros696
  • Like 1
Δημοσ.

εχω παραγγ2ιλει τη σκουπα του θεματος απο τη δευτερα και ακομα ειναι σε εξελιξη. την εχει παραγγειλει καποιος αλλος? παω για ακυρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...