Προς το περιεχόμενο

xiaomi vacuum σκούπα robot s20+ @Eshop @244 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

καλησπερα @giannis22k, έως τώρα είσαστε ικανοποιημένοι με την χρήση της X20+ ;;

Την κοιτάζω κι εγώ για αγορά BF. 

Ψιλό άδειο είναι το σπίτι, χωρίς χαζά αντικείμενα κ μπιχλιμπίδια..έχουμε μόνο 1-2 χαλιά τα οποία δεν είναι «ψεύτικα» να τα σηκώνει 

απλώς επειδή είναι άδειο το σπίτι, κάνει κ την εμφανιση της η σκόνη, όποτε από το να πάω βόλτα την παρκετεζα κάθε μέρα (ξύλινο πάτωμα) , σκέφτομαι την ρομποτική να κάνει τα καθημερινά tasks..

Καλησπερα Δεν χρησμοποιησα ακομη απλα την δοκιμασα να δω σν κανει κολπα στα χαλια Παντως ενα εχω να πω εχει τυχει να δοκιμασω απλη xiaomi χωρις lidar δεν ηξερε που να παει καιωειχε αρκετο lag οταν της εδινα καποια εντολη απο την εφαρμογη Οποτε πθστευω οι συγκεκριμενες και η παλια που ειχα με βολεψαν

4 ώρες πριν, Game__Over είπε

Υποστηρίζει η συγκεκριμένη ενιαίο δίκτυο wifi?  Το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει πρόθεση να "σπάσει" το δίκτυο σε 2,4 και 5Ghz μπάντες wifi.

Επίσης οι σκούπες ρομπότ να υποθέσω πως δουλεύουν με πλαστικό κάδο που απλά τον αδειάζεις, έτσι? Δεν χρειάζονται σακούλες ή κάτι άλλο να αγοράζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σωστά?

Νομιζω μονο σε 2.4ghz δουλευει

2 ώρες πριν, adok13 είπε

ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τα χαλια. μπορει να καβαλησει το χαλικαι να καθαρισει?

η παλια μου η mop pro και η καινουργια ανετα παει στα χαλια (χειμερινα) αλλα σε βελεντζα δε νομιζω να μπορει καποια σκουπα αυτου του στυλ

• Like 3
Δημοσ.

Oποιος δεν βιαζεται μπορει να βρει στην ιδια τιμη σε προσφορα την Dreame L10 Prime . Εγω εχω την xiaomi στα 450 την ειχα παρει , βρηκα σε φιλο την dreame στα 350 που ειναι το μοντελο που αντιγραφει η χιαομι.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, argosixna είπε

Oποιος δεν βιαζεται μπορει να βρει στην ιδια τιμη σε προσφορα την Dreame L10 Prime . Εγω εχω την xiaomi στα 450 την ειχα παρει , βρηκα σε φιλο την dreame στα 350 που ειναι το μοντελο που αντιγραφει η χιαομι.

Που την έχει προσφορά αυτή την σκούπα?

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση. Εγώ σπίτι δεν έχω wifi. Έχω ένα 4g ρουτερ στο οποίο έχω κουμπωμένη ετήσια σιμ. Πιάνω 30 καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα σε τβ πσ play alexa smart lights τκλ. Με αυτές τι παίζει δεν κατάλαβα δεν μπαίνουν σε τέτοιο δίκτυο? 

8 ώρες πριν, Game__Over είπε

Υποστηρίζει η συγκεκριμένη ενιαίο δίκτυο wifi?  Το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει πρόθεση να "σπάσει" το δίκτυο σε 2,4 και 5Ghz μπάντες wifi

Τι σημαίνει αυτό είμαι λίγο άσχετος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Παίδες ερώτηση. Εγώ σπίτι δεν έχω wifi. Έχω ένα 4g ρουτερ στο οποίο έχω κουμπωμένη ετήσια σιμ. Πιάνω 30 καθαρά. Δεν έχω πρόβλημα σε τβ πσ play alexa smart lights τκλ. Με αυτές τι παίζει δεν κατάλαβα δεν μπαίνουν σε τέτοιο δίκτυο? 

Τι σημαίνει αυτό είμαι λίγο άσχετος

Εννοείς δεν έχεις σταθερό. WiFi έχεις διαφορετικά οι συσκευές που αναφέρεις δεν θα συνδέονταν. Δεν θα έχεις θέμα με την σκούπα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Edel είπε

Σε σπίτι 55τμ θα κάνει δουλειά ή επειδή είναι μικρό θα σκουντουφλάει σε πράγματα;

Θα είναι τέλεια! Έχουμε robot vacuums κοντά 6 χρόνια τώρα σε 4 διαφορετικά ακίνητα, από 40τμ ως 170τμ. Μας έχουν σώσει. H κανονική σκούπα βγαίνει max 3 φορές τον χρόνο για τίποτα περίεργο που δεν φτάνουν τα robot.

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα κανει εννοειται αλλα οπως ειπα πιο πριν κανονισε το πατωμα να ειναι αδειο απο πραγματα καλωδια τσαντες κλπ

Επεξ/σία από spiros696
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά δουλειά κάνει σε μικρό σπίτι. Έχεις λίγο τακτοποιημένα τα καλώδια και χαζοπραγματα και δεν θα ασχοληθείς ξανά με σκούπισμα 1-3 φορές τον χρόνο θα κάνεις εσύ.

Επεξ/σία από panagos89
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/11/2024 στις 7:37 ΜΜ, panagos89 είπε

Αν την αγοράσεις από το Γερμανό με κάρτα eurobank σου βγαίνει 339€ γιατί θα πάρεις 15% επιστροφή από την eurobank. 

Νομίζω ότι είναι οκ για αυτά τα λεφτά όχι παραπάνω.

Για να πάρεις επιπλέον χαρακτηριστικά πρέπει να δώσει+150€ αν πληρώσεις ντουκου αλλιώς ξεφεύγει το πράγμα για εγχώρια αγορά.

Επιστροφή χρημάτων έχει με την Eurobank? Γίνεται με χρεωστική?

Ακόμη και με 380€ που παίζει στο eshop δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο, όπου να έχει και κάδο.

Η max θα βγαίνει 650€ στην καλύτερη όπου εκεί είμαστε σε άλλη κατηγορία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimo69 είπε

Επιστροφή χρημάτων έχει με την Eurobank? Γίνεται με χρεωστική?

Όροι

Αρκεί να είναι ενεργοποιημένο το πρόγραμμα επιβράβευσης της Eurobank (που λέγεται €πιστροφή) στην κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική) που θα χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά. 

Έχω χαλιά λίγο χοντρά και το ένα είναι με κρόσσια όχι στο πλάι αλλά από πάνω. Δεν είναι φλοκατη. 

Θα δουλεύει ή θα σταματάει; 

Δημοσ.

Επειδη την παρακολουθω αρκετο καιρο και εχω δει αρκετα review , αν το χαλι ειναι πανω απο 5mm δεν θα ανεβει οποτε το βαζεις να το αποφευγει μεσω της εφαρμογης. 

Δεν την εχω παρει ακομα γιατι δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση. Απο eshop οπως αυτη του νηματος καλη ωρα, ή μεσω skroutz που εχει παρομοια τιμη, μας καλυπτει το ελληνικο σερβις ή προκειται για παραεισαγωγη και θα τρεχουμε να επικοινωνουμε με το eshop και αυτοι θα την στελνουν εξωτερικο κλπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, james9tito είπε

Επειδη την παρακολουθω αρκετο καιρο και εχω δει αρκετα review , αν το χαλι ειναι πανω απο 5mm δεν θα ανεβει οποτε το βαζεις να το αποφευγει μεσω της εφαρμογης. 

Δεν την εχω παρει ακομα γιατι δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση. Απο eshop οπως αυτη του νηματος καλη ωρα, ή μεσω skroutz που εχει παρομοια τιμη, μας καλυπτει το ελληνικο σερβις ή προκειται για παραεισαγωγη και θα τρεχουμε να επικοινωνουμε με το eshop και αυτοι θα την στελνουν εξωτερικο κλπ?

Οι δικές μου ανεβαίνουν κοντά 1cm σκαλοπατάκι, γιατί να μην ανέβει σε 5mm χαλί?

2 ώρες πριν, miltostammy είπε

Μια ερώτηση παιδιά. 

Έχω χαλιά λίγο χοντρά και το ένα είναι με κρόσσια όχι στο πλάι αλλά από πάνω. Δεν είναι φλοκατη. 

Θα δουλεύει ή θα σταματάει; 

Λόγω της περιστροφικής βούρτσας από κάτω, αυτά τα χαλιά είναι η χειρότερη τους.

*Και τα ίδια τα χαλιά αυτά είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές σκόνης και άλλων μέσα στο σπίτι. Προτιμώ σκέτο πάτωμα από τέτοιο χαλί.

Επεξ/σία από skritikos
Δημοσ.

Επειδή είναι η πρώτη σκούπα που πήρα. 

Τα σφουγγαράκια τα στρογγυλά, τα τοποθετούμε μόνιμα επάνω ή μόνο όταν θέλουμε σφουγγάρισμα;

Μιλώ για την X20+.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...