spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/xiaomi-robot-vacuum-s20-black-eu-bhr8158eu-p-HAP.260765 Την πήρα πριν λίγες μέρες και είναι άπαιχτη. ειδικα αν εχεις κατοικιδιο στο σπιτι ... την πήρα 270 από σκρουτζ οτι πιο φτηνο εβρισκα αλλα τωρα τη ριξανε στα 244... έχει και ολόσωστο carpet detection σε αντιθεση με την x20+ που εχει θέματα σε αυτό το κομμάτι από ότι έχω διαβάσει Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από spiros696 1 1
giannis22k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Εχω την x20+ Δεν βλεπω να εχει καποιο θεμα σατα χαλια εκτος αν ο αλλος εχει βελεντσα σπιτι του 2 1
morfeas2004gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, giannis22k είπε Εχω την x20+ Δεν βλεπω να εχει καποιο θεμα σατα χαλια εκτος αν ο αλλος εχει βελεντσα σπιτι του Αξίζει δλδ η αγορά της; γτ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω!
Game__Over Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Υποστηρίζει η συγκεκριμένη ενιαίο δίκτυο wifi? Το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει πρόθεση να "σπάσει" το δίκτυο σε 2,4 και 5Ghz μπάντες wifi. Επίσης οι σκούπες ρομπότ να υποθέσω πως δουλεύουν με πλαστικό κάδο που απλά τον αδειάζεις, έτσι? Δεν χρειάζονται σακούλες ή κάτι άλλο να αγοράζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σωστά? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από Game__Over
giannis22k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, morfeas2004gr είπε Αξίζει δλδ η αγορά της; γτ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω! Την x20+ την ηθελε η γυναικα μου λογω καδου Για αυτη του eshop θεωρω πανω κατω ειναι ιδια με αυτην που εχω βαλει στην αγγελια.(αυτη ειναι η παλια μουhttps://www.e-shop.gr/rompotiki-skoypa-xiaomi-mop-pro-2in1-skv4109gl-mayro-p-HAP.438235) αλλα σιογυρα καλυτερη η s20+ Σε σχεση με την s20+ εχει πολυ μικροτερη απορροφητικότητα η παλια μου . Για σκουπισμα μια χαρα ειναι αλλα σιγουρα θελει καποια στιγμη να μπει και κανονικη σκουπα πιστευω.Για σφουγγαρισμα δεν ξερω γιατι ποτε δεν την δουλεψα παρα μονο για σκουπισμα 13 λεπτά πριν, Game__Over είπε Οι σκούπες ρομπότ να υποθέσω πως δουλεύουν με πλαστικό κάδο που απλά τον αδειάζεις, έτσι? Δεν χρειάζονται σακούλες ή κάτι άλλο να αγοράζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σωστά? Η συγκεκριμενη του ποστ ναι εχει τον καδο απο κατω ενω η x20+ που πηρα εχει εξωτερικο καδο που παει και αδειαζει αυτοματα η σκουπα .Στον ξεχωριστο καδο εχει σακουλα μεσα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από giannis22k
JailbrokenDiesel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, giannis22k είπε Την x20+ την ηθελε η γυναικα μου λογω καδου καλησπερα @giannis22k, έως τώρα είσαστε ικανοποιημένοι με την χρήση της X20+ ;; Την κοιτάζω κι εγώ για αγορά BF. Ψιλό άδειο είναι το σπίτι, χωρίς χαζά αντικείμενα κ μπιχλιμπίδια..έχουμε μόνο 1-2 χαλιά τα οποία δεν είναι «ψεύτικα» να τα σηκώνει απλώς επειδή είναι άδειο το σπίτι, κάνει κ την εμφανιση της η σκόνη, όποτε από το να πάω βόλτα την παρκετεζα κάθε μέρα (ξύλινο πάτωμα) , σκέφτομαι την ρομποτική να κάνει τα καθημερινά tasks.. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από JailbrokenDiesel
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μόλις έβαλα παραγγελία την X20+. Ελπίζω να αξίζει τα χρήματά της.... 379€ από το e-shop.
Predatorkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 παιδες οποιος δεν εχει ρομποτ σκουπα εχει βρωμικο πατωμα. Για να το δειτε και μονοι σας , σκουπιστε με τη κανονικη σκουπα και μετα βαλτε το ρομποτ. Η βρωμα που μαζευει ειναι ασυλυπτη. Μας εχει λυσει τα χερια και κυριως γλυτωνουμε χρονο καθως μπαινει καθε μερα σε ολο το σπιτι. Εχω τη X10 και ειναι σκυλι. 1
adok13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τα χαλια. μπορει να καβαλησει το χαλικαι να καθαρισει?
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) αν ειναι να αγορασεις x20+ εχε υπ οψη οτι πρεπει να αλλαζεις σακουλα στη βαση που κοστιζει και επισης οτι τα πανακια τα στεγνωνει με απλο αερα (οχι θερμενομενο) επομενως να τρεχουνε τα ανεμιστηρακια για κανα 6ωρο μεχρι να στεγνωσουν. Εχει ανακοινωθει καινουριο βελτιωμενο μοντελο με καλυτερη βαση που υποστηριζει θερμενομενο στεγνωμα των πανακίων (x20 max). η s20+ μου φαινεται καλυτερη αυτη τη στιγμη απο θεμα vfm. αλλιως θα περιμενα για την x20 max. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από spiros696
Mifune Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Predatorkill είπε παιδες οποιος δεν εχει ρομποτ σκουπα εχει βρωμικο πατωμα. Έλεος με τις υπερβολές και το dirt-shaming... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από Mifune 8
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, adok13 είπε ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τα χαλια. μπορει να καβαλησει το χαλικαι να καθαρισει? ναι. το καβαλαει και το ρυθμιζεις να ρουφαει και πιο δυνατα πανω στα χαλια μονο αν θες μεσω εφαρμογής. επισης σηκωνει και τις σφουγγαριστρες οταν ανεβαινει σε χαλι για να μη το βρεχει. 4 ώρες πριν, morfeas2004gr είπε Αξίζει δλδ η αγορά της; γτ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω! ναι φουλ αξίζει ειδικά αν έχεις κατοικίδια που βγάζουν τρίχα, απλα πρεπει να μην εχεις πραγματα στο πατωμα πχ καλώδια, τσαντες κλπ ωστε να μπορει να παει παντού και να μην της κλείνουν τον δρόμο 1
Predatorkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Mifune είπε Έλεος με τις υπερβολές και το dirt-shaming... ελα μου; που το ειδες το dirt shaming; Μην θιγεσαι τοσο ευκολα, αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι η απλη σκουπα δεν κανει την δουλεια του ρομποτ και δεν ειναι υπερβολη.
Trever1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσέξτε εχει βγει το νεο μοντελο Xiaomi Robot Vacuum X20 Max , επισημα θα κυκλοφορήσει το αλλο μηνα για συγκρισει εδω https://mightygadget.co.uk/xiaomi-robot-vacuum-x20-max-review/ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από Trever1
panagos89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Αν την αγοράσεις από το Γερμανό με κάρτα eurobank σου βγαίνει 339€ γιατί θα πάρεις 15% επιστροφή από την eurobank. Νομίζω ότι είναι οκ για αυτά τα λεφτά όχι παραπάνω. Για να πάρεις επιπλέον χαρακτηριστικά πρέπει να δώσει+150€ αν πληρώσεις ντουκου αλλιώς ξεφεύγει το πράγμα για εγχώρια αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα