Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Φαντάζομαι με τις προσφορές black friday που έβγαλαν φέτος τα μεγάλα καταστήματα σε σκούπες Rowenta Stick θα έχει γεμίσει ο κόσμος. Καθώς έψαχνα και εγώ μια για πολύ καιρό, κατέληξα σε μία Rowenta 12.60 aqua.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει παρόμοια σκούπα, τον τρόπο φόρτισης της μπαταρίας. Η δική μου μπαταρία έχει 3 LED, όταν φορτίζει αρχικά, αναβοσβήνει το πρώτο LED και μετά από λίγο σταθεροποιείται, στη συνέχεια αναβοσβήνει το δευτερο και μετά από λίγο σταθεροποιείται, το ίδιο συμβαίνει και με το τρίτο. Στη συνέχεια όμως, μένουν όλα τα LED αναμμένα για αρκετή ώρα και μετά σβήνουν τελείως. Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο;

ps: Φανταστική σκούπα, πολύ δυνατή αλλά πονάει (όπως όλες) στην αυτονομία της μπαταρίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματικα καλή τιμή,και την είχα στο μάτι κιόλας! Ικανοποιημένος? Από βάρος πως είναι? Είναι διαχείρισιμη ή είναι λίγο βαριά; γιατι βλέπω λέει στα 5kg στο Πλαίσιο,ενω Σκρουτζ στα 3kg 🤣

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Πράγματικα καλή τιμή,και την είχα στο μάτι κιόλας! Ικανοποιημένος? Από βάρος πως είναι? Είναι διαχείρισιμη ή είναι λίγο βαριά; γιατι βλέπω λέει στα 5kg στο Πλαίσιο,ενω Σκρουτζ στα 3kg 🤣

Δεν είναι βαριά στο χέρι, δε θα την έκανα 5 κιλά. Ακόμα και αν είναι για κάποιον στο λεπτό τη συνηθίζει. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και μια BOSCH. Η BOSCH σίγουρα ελαφρύτερη αλλά και πιο αδύναμη στα ίδια χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...