quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Έχει παραλάβει κανείς; Σε παραγγελία 24.11 και μνμ 'η παραγγελία σου μόλις στάλθηκε' στις 25.11, με εκτιμώμενη παράδοση έως 5.12 (δλδ σήμερα!), στην παρακολούθηση βγάζει 'έτοιμο για αναχώρηση'! Έγινε κάτι ή είναι σύνηθες να τον παίζουν έτσι και να τον τεντωνουν όπως το σήμα τους, γενικώς;
AmixReckless Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, quintus είπε Έχει παραλάβει κανείς; Σε παραγγελία 24.11 και μνμ 'η παραγγελία σου μόλις στάλθηκε' στις 25.11, με εκτιμώμενη παράδοση έως 5.12 (δλδ σήμερα!), στην παρακολούθηση βγάζει 'έτοιμο για αναχώρηση'! Έγινε κάτι ή είναι σύνηθες να τον παίζουν έτσι και να τον τεντωνουν όπως το σήμα τους, γενικώς; Παραγγελία 25.11 και παρέλαβα 03.12. Μου έχει τύχει να κάνει και 14-15 μέρες στο παρελθόν. Στάλθηκε με UPS και παρέλαβα από Γενική Ταχυδρομική.
nk9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, quintus είπε Έχει παραλάβει κανείς; Σε παραγγελία 24.11 και μνμ 'η παραγγελία σου μόλις στάλθηκε' στις 25.11, με εκτιμώμενη παράδοση έως 5.12 (δλδ σήμερα!), στην παρακολούθηση βγάζει 'έτοιμο για αναχώρηση'! Έγινε κάτι ή είναι σύνηθες να τον παίζουν έτσι και να τον τεντωνουν όπως το σήμα τους, γενικώς; Τρεις παραγγελίες από 23 & 24/11 βρίσκονται από τα ξημερωματα της 30/11 στο τοπικό υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικης και τώρα περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί αυτή η τραγική εταιρεία να μου τα φέρει...
quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άλλο τοπικό κατάστημα και άλλο να είναι 'έτοιμο για αναχώρηση' στο Βέλγιο! Δεν έχουν κάποια απώτατη ημερομηνία παράδοσης; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από quintus
nk9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, quintus είπε Άλλο τοπικό κατάστημα και άλλο να είναι 'έτοιμο για αναχώρηση' στο Βέλγιο! Δεν έχουν κάποια απώτατη ημερομηνία παράδοσης; Μπερδεύεσαι. Πάτα το link της ups κι άσε τι γράφει πάνω.
quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Λινκ της dpd, από 25.11 απλώς 'shipment data received'.
nk9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει κάποια άλλη ένδειξη σε άλλο σημείο; Στο λεω γιατί η dpd τα δίνει στην acs όταν μπουν στην χώρα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από nk9
quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καμία, μόνο τον αριθμό dpd, ο οποίος βγάζει το παρακάτω αποτέλεσμα. Από τη σελίδα δε της Nike η παρακολούθηση μου δίνει : Από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν έχει φύγει καν.
nk9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Βάλε τον αριθμό απευθειας στην ιστοσελίδα της dpd. Κι εμένα έτοιμο για αναχώρηση λέει αλλά είναι εδώ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από nk9
quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το έβαλα πρώτο το αποτέλεσμα που βγάζει η dpd, 'order created'. Θέλεις να πεις ότι το tracking δεν κάνει γενικώς τίποτα ούτε στον μεταφορέα; Τότε προς τι ο αριθμός και με τόσα ψηφία μάλιστα; "not yet being handled by DPDgroup" εαν βάλω τον αριθμό στον διεθνή ισότοπο της dpd Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από quintus
nk9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Ενώ στην αρχή μου βγάζει αυτό: Μετά η ιστοσελίδα της ups γράφει αναλυτικά αυτά: Ενώ ταυτόχρονα ανιχνεύεται στην Γενική Ταχυδρομικήε άλλον αριθμό αποστολής.
quintus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Το δικό μου φαίνεται να μην έχει παραδοθεί καν στον μεταφορέα, μόνο να έχει δημιουργηθεί αριθμός αποστολής ώστε να το παραλάβει. Από το Βέλγιο.
quintus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Για την ιστορία, χάθηκε κατά τη διαδρομή από την αποθήκη προς τον μεταφορέα. Καθώς δεν υπήρχε πλέον (λογικό) άλλο απόθεμα, μου έκαναν επιστροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα