Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μέλη Nike έχουν -25% σε όλα τα είδη στον ιστότοπο στο Nike.com και στην εφαρμογή Nike.

Με αγορές αξίας τουλάχιστον 50 €. Πληκτρολόγησε τον κωδικό GOBIG24 κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Ισχύει από 24 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2024, στις 9:00.

Ισχύουν εξαιρέσεις - https://www.nike.com/gr/help/a/cyberweek2-24-promo-terms

Screenshot 2024-11-24 103547.png

Επεξ/σία από madmikex
  • Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε -25% σε όλα τα είδη στο Nike.com με αγορές αξίας τουλάχιστον 50 €
Δημοσ.

Jordan One Take 5, 37 ευρω και skr/bp απο 60-70. Απλα θελει ψαξιμο και να εισαι τυχερος να εχει σε εκτωση κατι που ηδη θελεις.

Screenshot 2024-11-24 110244.png

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, blademyc είπε

Ποτέ Nike... Υπάρχουν σοβαρές εταιρίες για να τα σκάμε στην Nike.

Επειδή είμαι σε αναζήτηση και δεν θέλω να πάρω Adidas σκεφτόμουνα αυτή τη φορά να πάω σε Nike. Γιατί όμως το λες?

Βασικά ρε παιδιά σορρυ κιόλας για το offtopic, τι μάρκες θεωρείτε τίμιες/καλές για Αθλητικά στα 60-70 ευρώ?

Δημοσ.

Όλες οι μάρκες πλέον, όλες, έχουν ποιότητες.

Άλλη ποιότητα το παπούτσι των 50€ και άλλη ποιότητα των 150€. Στην ίδια μάρκα φυσικά.

Το έπαθα και έμαθα κι εγώ.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε -25% σε όλα τα είδη στο Nike.com με αγορές αξίας τουλάχιστον 50€ έως 3/12
Δημοσ.

2 ώρες πριν, blademyc είπε

Για πες μας ποιες ειναι οι σοβαρες εταιριες να μαθουμε κ εμεις 

• Like 6
Δημοσ.
21 ώρες πριν, blademyc είπε

ΜΟΝΟ Nike, όλα τα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα και κακές αντιγραφές της! Ειδικά για sneakers AIR JORDAN 1, 3, 4, 5, 11, 12, 14 δεν έχουν αντίπαλο! Εκτός κι αν θες Yeezy που τα ξεπουλάνε..

Δημοσ.

Παταω το λινκ , βλεπω νουμερο 46 , κομπλεδουρα σκεφτομαι , παταω προσθηκη στο καλαθι . καιιιιιιιιιιιιι

Δυστυχώς, το προϊόν που έχεις επιλέξει δεν είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή.

Δημοσ.

Συγκριτικα με τα τελευταια χρονια δεν ειναι ασχημη προσφορα αν βρεθει κατι με ηδη υπαρχουσα εκπτωση και νουμερα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Επειδή είμαι σε αναζήτηση και δεν θέλω να πάρω Adidas σκεφτόμουνα αυτή τη φορά να πάω σε Nike. Γιατί όμως το λες?

Βασικά ρε παιδιά σορρυ κιόλας για το offtopic, τι μάρκες θεωρείτε τίμιες/καλές για Αθλητικά στα 60-70 ευρώ?

20 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Για πες μας ποιες ειναι οι σοβαρες εταιριες να μαθουμε κ εμεις 

Στην αναλογία τιμής / ποιότητα την Nike την βάζω τελευταία, έχω ευχαριστηθεί περισσότερο asics και diadora ακόμα και adidas που βάζω στη δουλεία (flat). 

Δημοσ.

Shield σειρά δε βγαζει σε αθλητικά παπούτσια; 

Έχω τα pegasus 39 shield και είναι ότι καλύτερο  σε σταθερότητα και αδιάβροχο ποίηση έχω πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...