tinapo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Την Παρασκευή κατά τις 16:30' δέχθηκα κλήση από αριθμό κινητού που δεν γνώριζα και προφανώς δεν είχα τον αριθμό στις επαφές μου, παρ' όλα αυτά στην οθόνη του κινητού μου πέρα από τον αριθμό εμφανιζόταν το όνομα Dona τάδε, εικονίδιο με την φωτογραφία της και χώρα η Ινδία. Το άφησα να χτυπήσει και χτύπησε περισσότερες από 5 φορές. Όταν πήγα στις κλήσεις για να βάλω τον αριθμό στους αποκλεισμένους δεν υπήρχε καμία καταγραφή, σαν να μην είχε συμβεί η κλήση. Πως γίνεται αυτό; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ποιόν ή ποιους messengers (Viber, Whatsapp, Signal κλπ) έχεις στο κινητό σου; Μήπως σε κάλεσε εκεί; 1
tinapo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JSD είπε Στο call log του whatsApp ; Την βρήκα εκεί, δεν το σκέφτηκα είχε ίδιο κουδούνισμα με το τηλέφωνο. Ευχαριστώ Τα στοιχεία της κλήσης είναι: +91 95561 15746 ~Dana Eaton Μπορώ να την αποκλείσω με κάποιο τρόπο; Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από tinapo 1
st@kas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Την Παρασκευή έλαβα και εγώ από τον παρακάτω αριθμό +91 77530 74315, επίσης και την γυναίκας μου την Παρασκευή την κάλεσαν από +91..
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, tinapo είπε Την βρήκα εκεί, δεν το σκέφτηκα είχε ίδιο κουδούνισμα με το τηλέφωνο. Ευχαριστώ Τα στοιχεία της κλήσης είναι: +91 95561 15746 ~Dana Eaton Μπορώ να την αποκλείσω με κάποιο τρόπο; ναι,απο εκεί που είδες την κλήση,πατάς πάνω στην εικόνα της,στο θαυμαστικό δεξιά και κάτω κάτω έχει να την μπλοκάρεις.Κάνε και ρεπορτ . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα