music_lover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τι εννοείς? Στην επιστροφή μια χαρά ισχύει. Μόνο apple προϊόντα είναι εκτός Το παρήγγειλες? Αν ναι πρόσεξε το αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχει θέμα. Έχει βγεί το banner με το πόσο της επιστροφής, ας το προσέξουν αυτό όσοι ενδιαφέρονται για μην βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι το παραγγείλουν. Αν και ακόμα και στα 680€ το θεωρώ ακριβό όταν το απλό πέφτει στα 320€ με την επιστροφή. 1
dim_plo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, music_lover said: Έχει βγεί το banner με το πόσο της επιστροφής, ας το προσέξουν αυτό όσοι ενδιαφέρονται για μην βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι το παραγγείλουν. Οι όροι είναι σαφείς και θα ήταν σαφέστατα εναντίον τους σε ένα τέτοιο σενάριο. Με banner ή χωρίς, δεν εξαιρείται ρητά το PS5 Pro. Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον τι ακριβώς θα μπορούσαν να επικαλεστούν και τι θα πετύχαιναν (απολύτως τίποτα). Υ.Γ.: Δεν αγόρασα την κονσόλα και δεν έχω κανένα ειδικό ενδιαφέρον. Απλά, δεν θα τρελάνουν τον κόσμο με την ανεπάρκεια και την κουτοπονηριά τους. 3
7nisiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ενημέρωση: Χθες το πρωί όταν και ανέβασα την ανάρτηση το Playstation 5 Pro ΗΤΑΝ στο πρόγραμμα €πιστροφη κανονικά. Έγραφε ακριβώς τα -120€. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot. 1
music_lover Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ενημέρωση: Χθες το πρωί όταν και ανέβασα την ανάρτηση το Playstation 5 Pro ΗΤΑΝ στο πρόγραμμα €πιστροφη κανονικά. Έγραφε ακριβώς τα -120€. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot. Ίσως εξακολουθεί να είναι, όπως και να έχει, ας επικοινωνήσει κάποιος με τον Γερμανό για σιγουριά πριν το παραγγείλει αν έχει σκοπό να το πάρει τέλος πάντων. Φαντάζομαι όμως ότι εφόσον η συμφωνία είναι με την Eurobank, δύσκολα θα μπορούσε έτσι απλά να αλλάξει σε μια στιγμή. 1
greekboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 εμενα μου εχει τυχει με γερμανο να μην εχει το αντιστοιχο banner σε αλλη προωθητικη ενεργεια (payzy cashback) και να πηρα κανονικα τα χρηματα. καντε μια ερωτηση στο τσατ ή email ετσι ωστε να κρατησετε screenshot για να ειστε σιγουροι
nek4d Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 9 hours ago, 7nisiotis said: Ενημέρωση: Χθες το πρωί όταν και ανέβασα την ανάρτηση το Playstation 5 Pro ΗΤΑΝ στο πρόγραμμα €πιστροφη κανονικά. Έγραφε ακριβώς τα -120€. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot. Δεν χρειαζεται screenshot, επιβεβαιωνω οτι το ειχα δει κ γω 100%. (Χαμογελουσα μαλιστα γιατι ακομη κ με την εκπτωση στο προ, πηρα ενα 2ο απλο να βαλω σε αλλο σπιτι, το θεωρησα πιο vfm). Σιγουρα θα το ειχαν δει και αλλοι εδω μεσα. 1
logokrimenos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Επιστροφή δεν έχει μπει σε έμενα ούτε το 1% που είπε κάποιος φίλος πιο πανω. Παιζει ρόλο οτι δεν εχω παραλάβει ακόμα?
dsgeo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Επιστροφή δεν έχει μπει σε έμενα ούτε το 1% που είπε κάποιος φίλος πιο πανω. Παιζει ρόλο οτι δεν εχω παραλάβει ακόμα? Και σ εμένα το ίδιο. Δεν έχω παραλάβει ακόμα και έχω πληρώσει με δόσεις.
gdal73 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Επικοινώνησα με Γερμανο και επιβεβαίωσε ότι ισχύει κανονικά η επιστροφή για το PS5 Pro. Το απόγευμα θα κάνω την αγορά από κατάστημα και θα ενημερώσω εκ νέου... 1
Sherlock_7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, gdal73 είπε Επικοινώνησα με Γερμανο και επιβεβαίωσε ότι ισχύει κανονικά η επιστροφή για το PS5 Pro. Το απόγευμα θα κάνω την αγορά από κατάστημα και θα ενημερώσω εκ νέου... Έπρεπε να τους πεις να σου το στείλουν γραπτώς γιατί μετά θα κάνουν τους κινέζους 2
Engimek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, logokrimenos είπε Επιστροφή δεν έχει μπει σε έμενα ούτε το 1% που είπε κάποιος φίλος πιο πανω. Παιζει ρόλο οτι δεν εχω παραλάβει ακόμα? Δες αν έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή. Μόλις γίνει αυτό θα μπει το 1 %. 1
dtrzG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Αναρωτιέμαι πόσοι θα το προσπεράσουν επειδή δεν έχει ούτε το πορτοκαλί -15% που έχουν όλα τα πσ5 στην εικόνα τους, ούτε το banner όταν ανοίξεις τη σελίδα του.. Δε μπορώ να βρω λόγο να είναι τυχαίο πρόβλημα ξαφνικά. Επιβεβαιώνω - ελλείψει στιγμιότυπου - οτι τη στιγμή που έγινε αυτό το ποστ η επιστροφή και η έκπτωση εμφανίζονταν κανονικότατα.
stcp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, dtrzG είπε Αναρωτιέμαι πόσοι θα το προσπεράσουν επειδή δεν έχει ούτε το πορτοκαλί -15% που έχουν όλα τα πσ5 στην εικόνα τους, ούτε το banner όταν ανοίξεις τη σελίδα του.. Δε μπορώ να βρω λόγο να είναι τυχαίο πρόβλημα ξαφνικά. Επιβεβαιώνω - ελλείψει στιγμιότυπου - οτι τη στιγμή που έγινε αυτό το ποστ η επιστροφή και η έκπτωση εμφανίζονταν κανονικότατα. 6 ώρες πριν, gdal73 είπε Επικοινώνησα με Γερμανο και επιβεβαίωσε ότι ισχύει κανονικά η επιστροφή για το PS5 Pro. Το απόγευμα θα κάνω την αγορά από κατάστημα και θα ενημερώσω εκ νέου... Λοιπόν, αν πας και βάλεις στο καλάθι το PS5 στο checkout στην πληρωμή με κάρτα σου εμφανίζει στο καλάθι το "επιστροφή Eurobank ποσό τάδε". Αν κάνεις την ίδια διαδικασία με το pro, δεν εμφανίζει τίποτα! Δεν ισχύει προφανώς, προσέξτε μην την πατήσετε. 2
nek4d Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 52 minutes ago, stcp said: Λοιπόν, αν πας και βάλεις στο καλάθι το PS5 στο checkout στην πληρωμή με κάρτα σου εμφανίζει στο καλάθι το "επιστροφή Eurobank ποσό τάδε". Αν κάνεις την ίδια διαδικασία με το pro, δεν εμφανίζει τίποτα! Δεν ισχύει προφανώς, προσέξτε μην την πατήσετε. Σωστη λεπτομερεια, οπως επισης απλα, στο λινκ για τις ps κονσολες εδω, στα αριστερα εχει φιλτρο για το 15% και βαζοντας το, οντως δεν υπαρχει πλεον το pro μεσα. Ουτε εχει πλεον στο pro το κοκκινο 15% στικερακι στην προιοντικη εικονα. Το γιατι εγινε, ειναι μεγαλη κουβεντα, παντως εχει αφαιρεθει ξεκαθαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις