Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου εμφανίστηκε η πρώτη δόση στην πιστωτική, ακόμα αναμένω να παραλάβω, δεν έχω δει ούτε το 1% όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε... 

Μήπως τελικά με δόσεις δεν ισχύει; 

Έχει κανείς εμπειρία στο παρελθόν; 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε συνέχεια των παραπάνω, σήμερα πήγα σε κατάστημα με φίλο που δικαιούνταν απόφορολόγηση για την αγορά του Ps5 pro. Κανονικά κόπηκε τιμολόγιο στο όνομα του και έγινε η πληρωμή με την πιστωτική μου καρτα Eurobank. Να πω ότι και ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι ισχύει κανονικά η επιστροφή του του 15%. Η πληρωμή έγινε με άτοκες δόσεις. Δυστυχώς στο ποσό της επιστροφής πιστώθηκε το 1% της αξίας από όσο είδα (περ.6,5€).
Να αναφέρω ότι και σε άλλες αγορές που έχω κάνει με την κάρτα παλιότερα χρόνια, αυτό έχει συμβεί, δηλαδή πιστώθηκε το 1% με την αγορά και το υπόλοιπο περίπου στη ημερομηνία που αναφέρεται στους όρους της προσφοράς. Εννοειται ότι δεν πρόκειται να το αφησω έτσι, δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να πάρω το Pro τώρα πέρα από την προσφορά που τρέχει ο Γερμανός σε συνεργασία με την Eurobank. Όσο για το φίλο που έγραφε πιο πάνω ότι θα έπρεπε να είχα γραπτή διαβεβαίωση, η συνομιλία με τον εκπρόσωπος του Γερμανού, ενημερώθηκα ότι θα ηχογραφηθει…

Θα ενημερώνω στο νήμα για την συνέχεια…

• Like 3
Δημοσ.
49 minutes ago, gdal73 said:

Σε συνέχεια των παραπάνω, σήμερα πήγα σε κατάστημα με φίλο που δικαιούνταν απόφορολόγηση για την αγορά του Ps5 pro. Κανονικά κόπηκε τιμολόγιο στο όνομα του και έγινε η πληρωμή με την πιστωτική μου καρτα Eurobank. Να πω ότι και ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι ισχύει κανονικά η επιστροφή του του 15%. Η πληρωμή έγινε με άτοκες δόσεις. Δυστυχώς στο ποσό της επιστροφής πιστώθηκε το 1% της αξίας από όσο είδα (περ.6,5€).
Να αναφέρω ότι και σε άλλες αγορές που έχω κάνει με την κάρτα παλιότερα χρόνια, αυτό έχει συμβεί, δηλαδή πιστώθηκε το 1% με την αγορά και το υπόλοιπο περίπου στη ημερομηνία που αναφέρεται στους όρους της προσφοράς. Εννοειται ότι δεν πρόκειται να το αφησω έτσι, δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να πάρω το Pro τώρα πέρα από την προσφορά που τρέχει ο Γερμανός σε συνεργασία με την Eurobank. Όσο για το φίλο που έγραφε πιο πάνω ότι θα έπρεπε να είχα γραπτή διαβεβαίωση, η συνομιλία με τον εκπρόσωπος του Γερμανού, ενημερώθηκα ότι θα ηχογραφηθει…

Norma ειναι αυτο, σε ολους ετσι γινεται, δες τους ορους, πρωτα μπαινει το 1% και μετα απο χ μερες, 14?, οτι γραφει, μπαινει το υπολοιπο. Εχει αναφερθει και εδω νομιζω, δες προηγουμενες σελιδες, παντως, τιποτε να ανησυχεις η να κανεις θεμα. Τωρα αν θα μπουν στο pro τελικα οι υπολοιποι ποντοι, ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dsgeo είπε

Και σ εμένα το ίδιο. Δεν έχω παραλάβει ακόμα και έχω πληρώσει με δόσεις. 

Στην περισινη black Friday εμένα είχε αργήσει να μπει να μπει το ποσό της επιστροφής μετά από λίγες επικοινωνίες με την eurobank μπήκε κανονικά μερικές φορές καθυστερεί 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PETRITIS13 είπε

Στην περισινη black Friday εμένα είχε αργήσει να μπει να μπει το ποσό της επιστροφής μετά από λίγες επικοινωνίες με την eurobank μπήκε κανονικά μερικές φορές καθυστερεί 

Αναμένουμε λοιπόν, αν και ακόμα δεν έχω ειδοποίηση για παραλαβή. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nek4d είπε

Norma ειναι αυτο, σε ολους ετσι γινεται, δες τους ορους, πρωτα μπαινει το 1% και μετα απο χ μερες, 14?, οτι γραφει, μπαινει το υπολοιπο. Εχει αναφερθει και εδω νομιζω, δες προηγουμενες σελιδες, παντως, τιποτε να ανησυχεις η να κανεις θεμα. Τωρα αν θα μπουν στο pro τελικα οι υπολοιποι ποντοι, ειναι αλλο θεμα...

Έχει δεν έχει το banner στο ps5 pro, στους όρους δεν εξαιρειται πουθενά. Θυμάμαι ότι αρχές του μήνα που είχε το πλαίσιο επιστροφή 20% σε κονσολες, το Pro εξαιρούνταν ξεκάθαρα στους όρους…

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοείς? Στην επιστροφή μια χαρά ισχύει. Μόνο apple προϊόντα είναι εκτός 

Εξαιρούνται όλα τα IPhone κ όχι όλα τα Apple προϊόντα .. 

μερικά iPad κ τα ultra watch είναι μέσα στην επιστροφή .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, musicthe είπε

Εξαιρούνται όλα τα IPhone κ όχι όλα τα Apple προϊόντα .. 

μερικά iPad κ τα ultra watch είναι μέσα στην επιστροφή .

Αν γυρίσεις πίσω στο νήμα αυτό ήταν θέμα συζήτησης με τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί στο Ps5 προ δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ακόμα η ένδειξη για την επιστροφή, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κονσολες. Δες το site..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bellian είπε

Οπότε για να καταλαβω σωστα, το Ps5 pro βγαίνει κοντα στα 550 ευρώ με αποφορολογηση και 15% eurobank ?

Υes, εννοειται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 800€ στη Sony και να θέλω αλλά 150 για το drive…550 τρώγεται, έφυγε και το παλιό Ps5 με 350 και κάπως έτσι έγινε η δουλεια…

Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 8:56 ΜΜ, gdal73 είπε

για ρωτα και τον λογιστη....νομιζω θελει λιγο προσοχη σε ποιο ονομα κοβεται το τιμολογιο και απο ποια καρτα πληρωνετε το τιμολογιο..

σε περιπτωση ελενγχου θα πρεπει να μπορει να δικαιολογηθει η αγορα απο τριτο προσωπο,καπου το χω ξαναδιαβασει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stivi1981 είπε

για ρωτα και τον λογιστη....νομιζω θελει λιγο προσοχη σε ποιο ονομα κοβεται το τιμολογιο και απο ποια καρτα πληρωνετε το τιμολογιο..

σε περιπτωση ελενγχου θα πρεπει να μπορει να δικαιολογηθει η αγορα απο τριτο προσωπο,καπου το χω ξαναδιαβασει

Τυγχάνει ο φίλος ο οποίος έκανε την αγορά να είναι λογιστής...

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...