anonymous999 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δηλαδή... δηλαδή... στοιχεία για την ασφάλεια των αυτοκινήτων που προέρχονται από αυτόν που τα πουλάει, μπορεί να μην είναι αξιόπιστα?!?! Και μπορεί τελικά η αλήθεια να είναι αυτό που λέει η κοινή λογική, ότι όταν τάζεις full self driving χωρίς να είναι, κάποιοι βλάκες θα το πιστέψουν? Συγκλονίζεται το σύμπαν μου, χάνω κάθε εμπιστοσύνη στην ανθρωπότητα πλέον. Είμαι έτοιμος για τον Άρη, άκουσα κάποιος σκέφτεται να στείλει ανθρώπους εκεί. 1
tigergreg Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, anonymous999 είπε Δηλαδή... δηλαδή... στοιχεία για την ασφάλεια των αυτοκινήτων που προέρχονται από αυτόν που τα πουλάει, μπορεί να μην είναι αξιόπιστα?!?! Και μπορεί τελικά η αλήθεια να είναι αυτό που λέει η κοινή λογική, ότι όταν τάζεις full self driving χωρίς να είναι, κάποιοι βλάκες θα το πιστέψουν? Στην γελοια και αμορφωτη αμερικη που τον εκανε υπουργο πονταρει ο γελοιος..... Για οποιον αμφιβαλλει ας μαθει οτι τουλαχιστον 17,000,000 αμερικανοι πιστευουν οτι οι καφε αγελαδες κανουν σοκολατουχο γαλα....😂😍🤩🤣 https://edition.cnn.com/2017/06/16/us/chocolate-milk-help-trnd/index.html Με τετοια target group βγαζεις τρελλα λεφτα λεμε.... Ασε που αλλοι τοσοι πιστευουν οτι το τυρι βγαινει απ την τυροπιτα...😍 1
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες chocolate milk comes from brown cows και αμα εχεις tesla μπορεις να π@δας στο πισω καθισμα και αυτο θα σε πηγαινει μονο του
P_Spiros Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ε καλά. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το cybertrack θα πρέπει να έχει το ρεκόρ ανακλήσεων για αστοχίες ασφάλειας. Μάλιστα, σε μία φάση υπήρξε ανάκληση σε ΟΛΑ τα Tesla, καθώς το autopilot το βράδυ μπέρδευε τις προπορευόμενες μηχανές στα 3μ.με αμάξια στα 50μ. και πατούσε κανονικά τους αναβάτες στην ευθεία. Κατά την ανάκληση αφαιρέθηκε ο υπεύθυνος αισθητήρας, που ήταν φτιαγμένος για υποβοήθηση του autopilot στην βαριά κίνηση! Η tesla απλά είδε τις συνθήκες ατυχήματος και επέλεξε να προκαλεί τα πιο "θολά" στην ανάλυση υπαιτιότητας. Τώρα τι τρέλα κουβαλάνε κάποιοι και πιστεύουν ότι ο Elon δέχεται επίθεση και είναι άγιος, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πλούτη του δεν τα έκανε με το μυαλό του, αλλά από την οικογενειακή επιχείρηση ορυχεία blood diamnond στην Αφρική και συνεχίζει την παράδοση "δούλος - εργαζόμενος" σε όλες του τις επιχειρήσεις. Κατά τ' άλλα Tesla και SpaceX ήταν έτοιμες επιχειρήσεις. Σε πρακτικό επίπεδο μόνο το CyberTrack δημιουργήθηκε επί των ημερών του και έχει κατατήσει το μεγαλύτερο ανέκδοτο της αυτοκινητο-βιομηχανίας. Επίσης, με όλο τον σεβασμό, όποιος έχει πρόβλημα με τον κινέζικο βραστήρα, που πήρε με 2€ μεν, αλλά ανατινάζεται και είναι επικίνδυνος, και δεν έχει πρόβλημα με αμάξι 60000€ που σκοτώνει άσχετο κόσμο, επειδή το ένα του το πούλησε ο Elon και το άλλο μία θεία στο candycrash, καλά θα κάνει να το κοιτάξει, γιατί δεν μου βγάζει καμία λογική. 2
bazzil Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες ... κάτσε ν αναλάβει ο τραμπ ... ... θα πάνε περίπατο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα