pug_f_e Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλημέρα σας. Θα ήθελα παρακαλώ όσοι γνωρίζουν, να με βοηθήσουν να επιλέξω ένα κατάλληλο πολυμετρο. Είμαι ερασιτέχνης, θα μετρησω δηλαδή μπαταριες, πρόσφατα χρειάστηκε να μετρησω αμπερ στο αυτοκινητο γιατί έχει κάποια mA διαρροή κλπ. Είδα ότι κάποια έχουν και μέτρηση θερμοκρασιας και ίσως φανεί κάπου χρήσιμο αυτό. Προφανώς δε με ενδιαφέρει η απόλυτη ακρίβεια, αλλά μην είναι π.χ 12.5 v και μου βγάζει 12.7 Αυτό που θα ήθελα να μετρησω αυτή τη περίοδο,αλλά δε ξέρω αν γίνεται με πιλυμετρο ή θέλει άλλο μηχάνημα, είναι τα αμπερ εκκίνησης που έχει η μπαταρία αυτοκινητου μου. Υ.Γ βλέπω πολλά μοντέλα uni-t. Είναι καλά?
xsterg Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα φιλε μου γεια σου. τα uni-t ειναι μια αρκετα καλη λυση, τιμια για τα χρηματα τους. δεν ξερω το επιπεδο των γνωσεων σου στα ηλεκτρονικα αλλα ενα πολυμετρο απο αυτην την μαρκα θα σε καλυψει. υποπτευομαι οτι θελεις να μετρας κυριως χαμηλες τασεις. για να μετρησεις το εαν μπορει μια μπαταρια αυτοκινητου η γενικοτερα μια μπαταρια η ενα τροφοδοτικο εαν μπορει να παρεχει τα Α που υποσχεται θελεις και αλλα πραγματα. για αρχη συνδιασμο καταλληλου φορτιου με πολυμετρο. η μια αυτονομη συσκευη η οποια ναι μεν τα κανει ολα σε ενα αλλα ειναι ακριβη και για συγκεκριμμενο ευρος τασεων. τα παντα εξαρτωνται απο το τι θελεις να κανεις. ειναι για ερασιτεχνικη η επαγγελματικη χρηση? θελεις να ασχοληθεις με τασεις πχ 12 η 24 v μονο η σε ενδιαφερει αλλο φασμα τασεων?
pug_f_e Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Η χρήση είναι ερασιτεχνική και είμαι στα 12 βολτ. Το καλό η κακό με τα unit είναι ότι έχει 50 διαφορετικά και δε ξέρω ποιο να πάρω Αν δεν θέλει ένα σκασμό πράγματα ή επαγγελματικές γνώσεις, αν δε σου κα ει κόπο σε παρακαλώ γράψε μου επιγραμματικα τι θα χρειαζόταν για να μετρησω αμπερ εκκίνησης μπαταριας αυτοκινητου.ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα