Trevor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Χαιρετώ τα πλήθη. Αγόρασα πριν ένα έτος τα B&O H4 2nd GEN για καθημερινή χρήση. Ακουστικό ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ. Καθαρός ήχος (στα μέτρα μου) και πάνω απ'όλα μεγάλη μπαταρία. Μια μέρα είχα ένα ατύχημα και έπεσα πάνω τους... Και αποσυνδέθηκαν τα 2 καλωδιάκια από τη μητρική των ακουστικών. Είχα εργαλεία σπίτι για να τα φτιάξω αλλά δεν είχα εμπειρία. Δύο ώρες προσπαθούσα αλλά δε μπορούσα. Έτσι νευρίασα και έκοψα τα καλώδια αυτά , αλλά ακόμα θέλω να τα φτιάξω. Άρα θέλω: Μία λύση πρακτική Ή Έναν ηλεκτρολόγο ή γενικά έναν κατάλληλο άνθρωπο να μου κάνει μια νέα προέκταση από τα καλώδια και να μου τα συνδέσει πίσω (ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ) Στο ίντερνετ έψαξα και δε βρήκα κάτι...
tasvar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Εψαξα για "Ηλεκτρονικό εργαστήριο επισκευές θεσσαλονικη" και μου εμφάνισε αρκετά αποτελέσματα. Δοκίμασε μήπως κάποιος σου κάνει.
Trevor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 27/11/2024 στις 10:42 ΜΜ, tasvar είπε Εψαξα για "Ηλεκτρονικό εργαστήριο επισκευές θεσσαλονικη" και μου εμφάνισε αρκετά αποτελέσματα. Δοκίμασε μήπως κάποιος σου κάνει. Πήρα τηλέφωνο σε πολλούς αλλά δεν αναλαμβάνουν 1
BadBoy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 1/12/2024 στις 10:24 ΜΜ, Trevor είπε Πήρα τηλέφωνο σε πολλούς αλλά δεν αναλαμβάνουν Έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία στο παρελθόν αυτόν. Προσοχή μόνο, επειδή είναι στη σύνταξη ο άνθρωπος, το ωράριό του είναι ό,τι να 'ναι. Οπότε θέλει καλή συνεννόηση από το τηλέφωνο. 1
Kthulhou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Ανατολικά αν σε βολεύει, ρώτα στην Αλκμήνης (Χαριλάου) στο Electrolab 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα