nchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Το Shazam έφτασε το ορόσημο των 100 δισεκατομμυρίων αναγνωρίσεων τραγουδιών, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για την πλατφόρμα αναγνώρισης μουσικής. Η δημοφιλής εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής Shazam κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ορόσημο, ξεπερνώντας τις 100 δισεκατομμύρια αναγνωρίσεις τραγουδιών από την έναρξη λειτουργίας της. Η επίδοση αυτή αντιστοιχεί σε 12 αναγνωρίσεις τραγουδιών για κάθε άνθρωπο στη Γη. Ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music και Beats, δήλωσε ότι "αυτό το μνημειώδες ορόσημο δεν αντικατοπτρίζει μόνο πόσο απολαμβάνουν οι άνθρωποι τη χρήση του Shazam, αλλά και την όρεξή τους για νέα μουσική." Η εφαρμογή, που ξεκίνησε το 2002 ως υπηρεσία SMS στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία εξέλιξης. Αρχικά, οι χρήστες καλούσαν τον αριθμό 2580 και λάμβαναν μέσω μηνύματος τις πληροφορίες για το τραγούδι που άκουγαν. Η μεγάλη άνοδος ήρθε το 2008 με το λανσάρισμα της εφαρμογής iOS στο App Store. Μετά την εξαγορά από την Apple το 2018, το Shazam εισήλθε σε μια νέα εποχή τεχνολογικής καινοτομίας. Πρόσφατες εξελίξεις περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση της αναγνώρισης μουσικής στο iOS και macOS, επιτρέποντας στους χρήστες να αναγνωρίζουν μουσική ακόμη και όταν χρησιμοποιούν ακουστικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι το τραγούδι "Beautiful Things" του Benson Boone έγινε το πρώτο κομμάτι του 2023 που έφτασε τα 10 εκατομμύρια αναγνωρίσεις, επιτυγχάνοντας αυτό το ορόσημο σε μόλις 178 ημέρες. Το "Dance Monkey" παραμένει το τραγούδι με τις περισσότερες αναγνωρίσεις στην ιστορία της εφαρμογής, με πάνω από 45 εκατομμύρια αναγνωρίσεις. Οι πρόσφατες καινοτομίες περιλαμβάνουν επίσης την προσθήκη του Shazam ως widget στο Smart Stack του watchOS, την ενσωμάτωση στο κουμπί Action των πρόσφατων μοντέλων iPhone και Apple Watch, καθώς και βελτιώσεις για τους χρήστες Android με την τελευταία ενημέρωση του Wear OS. Η δημοτικότητα του Shazam συνεχίζει να αυξάνεται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίοδο των αγώνων στο Παρίσι το καλοκαίρι, όταν το "Nightcall" του Kavinsky έγινε το τραγούδι με τις περισσότερες αναγνωρίσεις σε ένα λεπτό. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
MetroStar Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Το 1 δις είναι μόνο οι δικές μου. Και καλά τα ψάχνω για να τα βάλω αμέσως στην κατάλληλη playlist μου, αλλά έχω καταλήξει με μια τεράστια λίστα τραγουδιών που έχει βρει στην οποία δεν θυμάμαι ούτε εγώ πλέον τι βρίσκεται μέσα και τι είναι τι. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από MetroStar 5
herbalife3 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, MetroStar είπε Το 1 δις είναι μόνο οι δικές μου. Νταξ.. κόψε κάτι..🤣 5 λεπτά πριν, MetroStar είπε Το 1 δις είναι μόνο οι δικές μου. Και καλά τα ψάχνω για να τα βάλω αμέσως στην κατάλληλη playlist μου, αλλά έχω καταλήξει με μια τεράστια λίστα τραγουδιών που έχει βρει στην οποία δεν θυμάμαι ούτε εγώ πλέον τι βρίσκεται μέσα και τι είναι τι. Άλλη δουλειά δεν έχεις;🤣
dhm21911 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή.
Nakis93 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 56 λεπτά πριν, MetroStar είπε Το 1 δις είναι μόνο οι δικές μου. Και καλά τα ψάχνω για να τα βάλω αμέσως στην κατάλληλη playlist μου, αλλά έχω καταλήξει με μια τεράστια λίστα τραγουδιών που έχει βρει στην οποία δεν θυμάμαι ούτε εγώ πλέον τι βρίσκεται μέσα και τι είναι τι. Γιατί με περιγράφεις; 😂
Jannis64 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, MetroStar είπε Το 1 δις είναι μόνο οι δικές μου. Και καλά τα ψάχνω για να τα βάλω αμέσως στην κατάλληλη playlist μου, αλλά έχω καταλήξει με μια τεράστια λίστα τραγουδιών που έχει βρει στην οποία δεν θυμάμαι ούτε εγώ πλέον τι βρίσκεται μέσα και τι είναι τι. Ομοιοπαθής κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα