Προς το περιεχόμενο

Φτηνό drone από aliexpress + blackfriday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ecosmo79 είπε

Όχι δεν αξίζουν μετα απο λίγο καιρό καίγονται τα μοτέρ από τις προπέλες πεταμένα λεφτά  

https://vi.aliexpress.com/item/1005007142792402.html?spm=a2g0o.productlist.main.29.2fbf3288IR47r9&algo_pvid=106b44e2-d2fd-4984-aac0-586894270770&algo_exp_id=106b44e2-d2fd-4984-aac0-586894270770-14&pdp_npi=4%40dis!EUR!99.41!33.80!!!737.45!250.73!%40211b80c217324371423726611ef1a4!12000039560547691!sea!GR!6181633993!ABX&curPageLogUid=tMZtOUGXXTiF&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A
κανα τετοιο; Κανα αλλο μεχρι 30€? Εστω 50.€

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω το μοντέλο αυτό  αλλά γενικά για αρχή για να μάθεις είναι καλό  να ξεκινήσεις με κατι οικονομικο.. κ  μετά πάς σε κάτι ποιο αξιόλογο  πχ  dji  ακόμα κ το neo  στα 350  θα σου φανεί παιχνιδάκι  με το gps που δουλευει αριστα κ την τελεια καμερα του Εγώ  μετα την εμπειρία  μου μετα κινέζικα  με την   μεγάλη αστάθεια κ την τραγική καμερα 4k και καλά..  έχω τελειώσει  ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ecosmo79 είπε

Δεν το γνωρίζω το μοντέλο αυτό  αλλά γενικά για αρχή για να μάθεις είναι καλό  να ξεκινήσεις με κατι οικονομικο.. κ  μετά πάς σε κάτι ποιο αξιόλογο  πχ  dji  ακόμα κ το neo  στα 350  θα σου φανεί παιχνιδάκι  με το gps που δουλευει αριστα κ την τελεια καμερα του Εγώ  μετα την εμπειρία  μου μετα κινέζικα  με την   μεγάλη αστάθεια κ την τραγική καμερα 4k και καλά..  έχω τελειώσει  ..

Eνα για την πλακα μου θελω. Αντε να δωσω 50€. Αν εχεις καποια γνωση μου δειχνεις, τωρα εχει προσφορες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ecosmo79 είπε

Για την πλάκα είναι μια χαρα θα το διασκεδάσεις πολύ  απλά προσοχή δε θέλουν καθόλου αέρα 

Ποιο παιρνω αυτο που εβαλα επανω; Το πρωτο ή το δευτερο ξερεις κανα budjet?

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Εγώ είχα το πρώτο κ ηταν πολύ απλό στην χρήση  αλλά όχι πολύ δυνατό δλδ  με λιγο αεράκι  δεν κρατούσε την θέση του ήθελε συνέχεια  διόρθωμα ..  επισης καποιες φορες οταν έπεφτε σε εμποδιο  συνεχίζαν  να δουλευουν οι ελικες  κ γιαυτο μου τους εκαψε οποτε προσοχη nα εισαι αγρυπνος  εχει κουμπι  που πατας συνεχόμενα  κ απενεργοποιητε  αμεσως η λειτουργία του .. θα το βρεις στο manual .

το δεύτερο φαίνεται να έχει κ GPS κ να είναι πιο σταθερό αλλά δεν έχω  άποψη.. παντός σίγουρα 8k που λενε δεν θα είναι  χαχα  δεν ξέρω γιατί λένε τόσα ψέματα κ το GPS μπορεί να είναι μουσι ... τι να πω Παμτος οποίο κ να πάρεις σίγουρα θα το διασκεδάσεις...

Δημοσ.
1 hour ago, Vault13 said:

Ποιο παιρνω αυτο που εβαλα επανω; Το πρωτο ή το δευτερο ξερεις κανα budjet?

μην παίρνεις κανενα

κοιτά τις αγγελίες υπάρχουν επώνυμα σε καλές τιμές

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μην παίρνεις κανενα

κοιτά τις αγγελίες υπάρχουν επώνυμα σε καλές τιμές

Απο 50€ και κατω, παιζει τιποτα;

41 λεπτά πριν, Ecosmo79 είπε

Εγώ είχα το πρώτο κ ηταν πολύ απλό στην χρήση  αλλά όχι πολύ δυνατό δλδ  με λιγο αεράκι  δεν κρατούσε την θέση του ήθελε συνέχεια  διόρθωμα ..  επισης καποιες φορες οταν έπεφτε σε εμποδιο  συνεχίζαν  να δουλευουν οι ελικες  κ γιαυτο μου τους εκαψε οποτε προσοχη nα εισαι αγρυπνος  εχει κουμπι  που πατας συνεχόμενα  κ απενεργοποιητε  αμεσως η λειτουργία του .. θα το βρεις στο manual .

το δεύτερο φαίνεται να έχει κ GPS κ να είναι πιο σταθερό αλλά δεν έχω  άποψη.. παντός σίγουρα 8k που λενε δεν θα είναι  χαχα  δεν ξέρω γιατί λένε τόσα ψέματα κ το GPS μπορεί να είναι μουσι ... τι να πω Παμτος οποίο κ να πάρεις σίγουρα θα το διασκεδάσεις...

Το 10.000 που γραφουν wifi range στεκει; Δηλαδη πως εκπεμπει μεσω wifi και φτανει τοσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ecosmo79 είπε

Όχι φυσικά  ούτε 100 μετρα καλά καλά  χαχα

Το πρωτο λεει 100m. Αυτο που εχεις, το αλλο 10 χιλιομετρα. Μηπως εννοεί μεσα σε wifi network? Ολα 10k λενε.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Μπορεί... αλλά φαντάσου κ τώρα με το dji neo που λεει μέχρι 10km με το ζόρι το στέλνω μέχρι 1km κ μετα το σημα γινεται πολυ αδύναμο   κ αυτό λόγο του Ευρωπαϊκού  κανονισμού CE  οπότε ειδικά με κινέζικο  είναι καλό να έχεις  πάντα οπτική  επαφή 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ecosmo79 είπε

Μπορεί... αλλά φαντάσου κ τώρα με το dji neo που λεει μέχρι 10km με το ζόρι το στέλνω μέχρι 1km κ μετα το σημα γινεται πολυ αδύναμο   κ αυτό λόγο του Ευρωπαϊκού  κανονισμού CE  οπότε ειδικά με κινέζικο  είναι καλό να έχεις  πάντα οπτική  επαφή 

https://www.public.gr/product/wearables-gadgets/rc-drones/drones/drone-dji-neo--gkri/1964381?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=&gad_source=1&gbraid=0AAAAADynTRaP9ZEh5fAwaZikRCKDIrTJk&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvyq3vj6lNU4juRFzAScXXAGEz_wfA5csrIolqNc_8u4iJ10VSGhXVQBoC4UoQAvD_BwE

Δημοσ.

Αυτό είναι  το σκέτο χωρις rc τηλεχειριστηριο αλλα το πετάς κ από το κινητό σου μέσα από την εφαρμογή  δουλεύει  καλά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...