thomasko7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα σε όλους, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πήρα μόλις σημερα εναν νεο Macbook air και όλος χαρά ξεκίνησα να τον ανοιξω, να τον φορτίσω και να σκεφτώ αν θα μετέφερα τα παντα όπως ηταν απο το Macbook προ μου που ειναι γεματος κ βαρύς πια! Γιαυτο το λόγο οταν μου ζητησε να κανω log in με το apple id μου επέλεξα να το κανω αργότερα. Οταν μου ζήτησε να βαλω τον κωδικό που ζητά για να ξεκλιδωθει καθε φορα , πχ μετα απο το sleep ή απο restart μαλλον δε παρατήρησα τι κωδικό έβαλα και τωρα με εχει κλειδώσει!!! Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το λύσω? Λόγω του οτι δεν το ειχα συν΄σδεσει με το apple id μου δε το βλεπω και στις συσκευές μου...
efib Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να μιλήσεις με την apple. Εάν έχεις την απόδειξη θα σε βοηθήσουν. Edit. https://www.currys.co.uk/techtalk/computing/forgot-your-mac-password-heres-how-to-reset-it.html για δες εδώ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από efib
thomasko7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Ναι εννοείται, τιμολόγιο, τα πάντα. Το ήρα από Κωτσόβολο να πάω λες στο istorm? Πάω να σκάσω ούτε που πρόλαβα να το χαζεψω
hawkpilot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, thomasko7 said: Καλησπερα σε όλους, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πήρα μόλις σημερα εναν νεο Macbook air και όλος χαρά ξεκίνησα να τον ανοιξω, να τον φορτίσω και να σκεφτώ αν θα μετέφερα τα παντα όπως ηταν απο το Macbook προ μου που ειναι γεματος κ βαρύς πια! Γιαυτο το λόγο οταν μου ζητησε να κανω log in με το apple id μου επέλεξα να το κανω αργότερα. Οταν μου ζήτησε να βαλω τον κωδικό που ζητά για να ξεκλιδωθει καθε φορα , πχ μετα απο το sleep ή απο restart μαλλον δε παρατήρησα τι κωδικό έβαλα και τωρα με εχει κλειδώσει!!! Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το λύσω? Λόγω του οτι δεν το ειχα συν΄σδεσει με το apple id μου δε το βλεπω και στις συσκευές μου... Πως είναι δυνατόν να μην "παρατήρησες" τον κωδικό που έβαλες?! Θα μας τρελάνεις τελείως?
thomasko7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να σε τρελάνω γιατί, δε καταλαβαίνω τι λες; Δυστυχως έτυχε, έκανα κ κάτι άλλο ταυτόχρονα, ίσως πατήθηκε κάποιο κουμπί άλλο από ότι νομισα Είναι σχετικά μεγάλος κωδικός που χρησιμοποιείται και στον άλλο υπολογιστή κ κάπως έτσι έγινε το μπέρδεμα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από thomasko7
epinki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα. Για προσπάθησε να κάνεις login με την Apple ID σου, όπως περιγράφεται στον οδηγό. Εικάζω ότι θα δουλέψει.
thomasko7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, epinki είπε Καλημέρα. Για προσπάθησε να κάνεις login με την σου, όπως περιγράφεται στον οδηγό. Εικάζω ότι θα δουλέψει. Καλημέρα! Μα δεν έχω συνδέσει τον υπολογιστή με το Apple ID μου κ μου ζητά το κωδικό. Να βάλω δηλαδή το password tou Apple ID?
epinki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Καλημέρα! Μα δεν έχω συνδέσει τον υπολογιστή με το Apple ID μου κ μου ζητά το κωδικό. Να βάλω δηλαδή το password tou Apple ID? Αν βγει το εικονίδιο όπως στον οδηγό, βάλλει στα πεδία του την Apple ID σου και το password της.
Dinos1973 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Το περίεργο είναι ότι όταν φτιάχνεις τον κωδικό το βάζεις δύο φορές…..εσείς βάλατε κωδικό δύο φορές και δεν θυμάστε τι βάλατε….. 1
thomasko7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Να πω ότι έχεις άδικο… δεν έχεις!!!
thomasko7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ενημερώνω για να κλείσει και το νημα πως το πήγα στο istorm και με χρεωση 35ε το εφτιαξαν. Το παθημα εγινε μαθημα ή αλλίως οι μλκ πληρώνονται! Ευχαριστώ όσους μπηκαν στο κοπο να ασχοληθουν κ να με βοηθήσουν!!! 1
onelonelystar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 μεγειά σου λοιπόν! πήρα και εγώ πρόσφατα το Air M2 και το έχω καταευχαριστηθεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις