Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN 27,84/year (2,32€/μηνας)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για συνδρομη νετφλιξ μεσω άλλης χωρας ? (Πχ τη γειτονική μας ή τη χώρα του τανγκο, καταλαβατε )

Ναι αλλά θέλει υπολογιστή .? Πώς θα ενετγοποημε το vpn πριν ανοίξουμε το νετφλιξ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Ναι αλλά θέλει υπολογιστή .? Πώς θα ενετγοποημε το vpn πριν ανοίξουμε το νετφλιξ?

Στον υπολογιστη πιστευω θα γινεται πιο ευκολα η διαδικασια , ειχα κανει για το αμαζον περσι ή προπερσι απ το κινητο και παιδευτηκα λιγακι :P

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

σε καποια router οπως τα GL.iNet μπορεις να συνδεθεις σε vpn στο router και μετα ολες οι συσκευες παιρνουν απο εκει χωρις εφαρμογες.

εγω τελικα κατεληξα να παρω proton vpn, αντι για windscribe φετος γιατι ειδα διπλασια ταχυτητα και καλυτερο ping σε εναν random server που τσεκαρα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, demian83 είπε

εγω τελικα κατεληξα να παρω proton vpn, αντι για windscribe φετος γιατι ειδα διπλασια ταχυτητα και καλυτερο ping σε εναν random server που τσεκαρα

Τιμή αυτό που πήρες? Έχει κάποια καλή προσφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2024 στις 2:42 ΜΜ, kotsonatos04 είπε

Κατά καιρούς είχα θέματα. Ξέρεις, ανά μήνα ή 40 μέρες, κατάλαβες 😁

Βασικα μπαινεις ανα μερικες μερες με το VPN ;) για 2-3 λεπτα και βγαινεις.. αυτο.

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι κακό vpn απλά όταν λέμε lifetime να εννοούμε τουλάχιστον ζωή γάτας, όχι πεταλούδας. Απαράδεκτοι! Lifetime συνδρομή έληξε σε 6 χρόνια

Επεξ/σία από ezpap
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 5:37 ΜΜ, ALXIOA είπε

Τιμή αυτό που πήρες? Έχει κάποια καλή προσφορά;

€77.88 για 12 μηνες εδωσα, αλλα εχει ολα τα προιοντα τους (Mail, Calendar, Drive , Pass και VPN)

https://protonvpn.com/blackfriday

τωρα ειδα οτι εβαλαν 2ετη προσφορα μονο το vpn (που ηθελα εγω) στα €47.76 και σκεφτομαι να αλλαξω

επισης παιζει και cashback για proton 30-52% https://www.topcashback.de/protonmail-protonvpn/

https://www.topcashback.com/proton-vpn/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ezpap είπε

Δεν είναι κακό vpn απλά όταν λέμε lifetime να εννοούμε τουλάχιστον ζωή γάτας, όχι πεταλούδας. Απαράδεκτοι! Lifetime συνδρομή έληξε σε 6 χρόνια

Μήπως είχες καιρό να την χρησιμοποιήσεις; Λέει ότι ανανεώνεται αυτόματα (η Lifetime) σε ενεργούς λογαριασμούς.

Δοκίμασες επίσης να επικοινωνήσεις με το support? Θεωρώ ότι θα έβγαζες άκρη.

Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 9:37 ΜΜ, vdanasto είπε

Μήπως είχες καιρό να την χρησιμοποιήσεις; Λέει ότι ανανεώνεται αυτόματα (η Lifetime) σε ενεργούς λογαριασμούς.

Δοκίμασες επίσης να επικοινωνήσεις με το support? Θεωρώ ότι θα έβγαζες άκρη.

Στο site λέει ότι θα ανανεωθεί στον 10 χρόνο, ΑΝ είναι ακόμα ενεργό. Τώρα ποιός το ορίζει αυτό θα δείξει.

Το VPN Unlimited πάντως δεν κορόιδεψε ποτέ, και είναι όντως lifetime.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ezpap είπε

Το VPN Unlimited πάντως δεν κορόιδεψε ποτέ, και είναι όντως lifetime

Αυτό έχω κι εγώ, χωρίς να έχω τρελαθεί κιόλας από τη φοβερή αγορά που έκανα.

Προχθές που χρειάστηκα support ήταν άμεση η ανταπόκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...