Mhlogiatros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δε ξερω τελικα βιτσια ειναι αυτα ...Αλλα γιατι να αφησεις κατι που το εχεις τζαμπα ; 1
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, mameloukos είπε εγω εχω το nordvpn plus τζαμπα γιατι ειμαι στο προγραμμα metal της revolut. Αξιζει να το παρατησω το nord και να κανω subscribe σε αυτο? Αμα το εχεις τζαμπα .....
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήγα στην επιλογή ephemeral port forward στο account του windscribe, έκανα μερικές δοκιμές και τελικά πάτησα το "specific" χωρίς να έχω συμπληρώσει κάτι οπότε μου έδωσε ένα port (ίδιο external και internal) και το πέρασα στο qbittorent και δούλεψε κανονικά όπως και με το Proton. 9 minutes ago, mameloukos said: εγω εχω το nordvpn plus τζαμπα γιατι ειμαι στο προγραμμα metal της revolut. Αξιζει να το παρατησω το nord και να κανω subscribe σε αυτο? Αν θέλεις torrents το port forward κάνει μεγάλη διαφορά. Πέρα από αυτό είναι και πιο snappy από το NordVPN. 5 minutes ago, Mhlogiatros said: Δε ξερω τελικα βιτσια ειναι αυτα ...Αλλα γιατι να αφησεις κατι που το εχεις τζαμπα ; 4 minutes ago, newtech said: Αμα το εχεις τζαμπα ..... Γιατί χωρίς incoming connections η εμπειρία στα torrents δεν είναι καλή και σε private server δεν θα πάρεις ποτέ upload credits. Thanks @newtech για την προσφορά και όλους για τις δοκιμές, είναι πραγματικά κορυφή. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από elpenor 2
mameloukos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, newtech είπε Αμα το εχεις τζαμπα ..... εννοω οτι ειναι σαν εξτρα. Δεν εβαλα το μεταλ για να εχω nordvpn 1
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Just now, mameloukos said: εννοω οτι ειναι σαν εξτρα. Δεν εβαλα το μεταλ για να εχω nordvpn Γιατί χρησιμοποιείς το VPN; Αν το βάζεις απλά για να κάνεις browsing μάλλον δεν αξίζει. Αν κατεβάζεις popular torrents από public servers και δεν έχεις ποτέ πρόβλημα να βρεις seeders ή να έχεις την επιθυμητή ταχύτητα ώστε να ξεκινήσει η σειρά/ταινία γρήγορα τότε επίσης μάλλον δεν αξίζει. Αν είσαι μέλος σε private torrent trackers και θέλεις upload credits ή αν θέλεις να ξέρεις ότι θα καταφέρεις να συνδεθείς με όλους τους seeders στα public torrents ώστε να έχεις τη μέγιστη ταχύτητα τότε αξίζει και χωρίς την προσφορά. Μπορείς φυσικά να κατεβάζεις και χωρίς VPN, αλλά αν είσαι με σύνδεση 5G (δηλαδή με cgnat/double NAT) είναι μονόδρομος.
Sherlock_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποιο αξιόλογο VPN με lifetime έκδοση; 1
mameloukos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Γιατί χρησιμοποιείς το VPN; Αν το βάζεις απλά για να κάνεις browsing μάλλον δεν αξίζει. Αν κατεβάζεις popular torrents από public servers και δεν έχεις ποτέ πρόβλημα να βρεις seeders ή να έχεις την επιθυμητή ταχύτητα ώστε να ξεκινήσει η σειρά/ταινία γρήγορα τότε επίσης μάλλον δεν αξίζει. Αν είσαι μέλος σε private torrent trackers και θέλεις upload credits ή αν θέλεις να ξέρεις ότι θα καταφέρεις να συνδεθείς με όλους τους seeders στα public torrents ώστε να έχεις τη μέγιστη ταχύτητα τότε αξίζει και χωρίς την προσφορά. Μπορείς φυσικά να κατεβάζεις και χωρίς VPN, αλλά αν είσαι με σύνδεση 5G (δηλαδή με cgnat/double NAT) είναι μονόδρομος. Download torrents και να λογγαρω σε καποιες συγκεκριμενες στοιχηματικες χωρις να φαινεται το IP μου γιατι μου κανουν περιορισμο στο λεπτο. Επισης με βολευει για τον ιδιο λογο οταν ειμαι εξωτερικο.
vagmouk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Εχει και το Stacksocial προσφορά το τριετές πλάνο στα 69,97 δολλάρια. 1
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Εχει και το Stacksocial προσφορά το τριετές πλάνο στα 69,97 δολλάρια. Καπου την ειχα πατησει μια φορα με το stacksocial... και απο τοτε παντα μονο απο official..
konstantin79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, vagmouk είπε Εχει και το Stacksocial προσφορά το τριετές πλάνο στα 69,97 δολλάρια. απλά σαν παρατήρηση ειναι μόνο για νέους χρήστες. και γω απο εκει είχα πάρει οταν πρωτοβγήκε, αλλά δυστυχως δεν είχα πάρει την τοτε lifetime. Τώρα θα τη βγάζω με 29 ντολαρς! 1
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε απλά σαν παρατήρηση ειναι μόνο για νέους χρήστες. και γω απο εκει είχα πάρει οταν πρωτοβγήκε, αλλά δυστυχως δεν είχα πάρει την τοτε lifetime. Τώρα θα τη βγάζω με 29 ντολαρς! Η αληθεια ειναι τοτε ολοι απο εδω το μαθαμε.. Αλλοι πήραν 1 αλλοι 3 χρόνια αλλα αρκετοί φοβήθηκαν (και λογικο ειναι) την LIFETIME... Καινουριο σε ολους μας ηταν. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 H lifetime νομιζω τελικα εγινε 5 χρονια ; H αλλο ηταν
vdanasto Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε H lifetime νομιζω τελικα εγινε 5 χρονια ; H αλλο ηταν Όχι, είναι lifetime. Εμένα εμφανίζει ημερομηνία λήξης 10 χρόνια μετά την ενεργοποίηση αλλά στο support αναφέρεται πως θα γίνει αυτόματα renew κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Παραταση μεχρι και την επομενη Δευτερα.
panosno1com Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για συνδρομη νετφλιξ μεσω άλλης χωρας ? (Πχ τη γειτονική μας ή τη χώρα του τανγκο, καταλαβατε ) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα