newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε εβαλα το δωρεαν σέρνετε....αστο Δεν σερνεται φιλε μου.. Ειναι το ΔΩΡΕΑΝ λογικο ειναι. Ανεβασα πριν και την ταχυτητα που εχω αλλα και αυτη οταν βαζω το vpn.. 5% κατω ειναι η ταχυτητα που ειναι λογικο. 3 ώρες πριν, elpenor είπε Όταν το είχα δοκιμάσει είχα λίγο καλύτερη εμπειρία με το proton και έμεινα εκεί. Συν ότι οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί προστατεύουν περισσότερο τα δεδομένα. Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει συνδρομή και στα δύο, να τα συγκρίνει και να ακυρώσει τη μια. Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποιο screenshot του windscribe με τη διαφορά στο latency και το bandwidth σε Gbit γραμμή. Τα δωρεάν πάντα σέρνονται, αν θέλεις δοκίμασε και το δωρεάν του proton να μας πεις πιο ήταν πιο γρήγορο στο free tier. https://arstechnica.com/gadgets/2021/07/vpn-servers-seized-by-ukrainian-authorities-werent-encrypted/ Εχω 500αρα αν σου κανει. Πες μου τι τεστ θελεις να σου κανω θα το κανω. 2
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, newtech said: Εχω 500αρα αν σου κανει. Πες μου τι τεστ θελεις να σου κανω θα το κανω. Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να δεις τα παρακάτω: 1. Από το terminal τρέξε δύο φορές ping ntua.gr -n 30 με VPN (Windscribe paid με τον πιο κοντινό server) και μετά χωρίς VPN ώστε να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή είναι idle. 2. Τρέξε δύο speedtest από το desktop με και χωρίς VPN για να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή κάνει upload και download. (Δεν είναι το τέλειο test αλλά δίνει μία ιδέα χωρίς να είναι τόσο χρονοβόρο). Αν δεν μπορείς από το desktop κατέβασε το app στο κινητό ώστε να δείχνει latency. 3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα (θα είναι εκτός VPN) ώστε να δούμε αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN. Thanks! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τρέξω τώρα test στο Proton γιατί χρησιμοποιούν πολλοί τη γραμμή. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από elpenor
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, elpenor είπε Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να δεις τα παρακάτω: 1. Από το terminal τρέξε δύο φορές ping ntua.gr -n 30 με VPN (Windscribe paid με τον πιο κοντινό server) και μετά χωρίς VPN ώστε να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή είναι idle. 2. Τρέξε δύο speedtest από το desktop με και χωρίς VPN για να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή κάνει upload και download. (Δεν είναι το τέλειο test αλλά δίνει μία ιδέα χωρίς να είναι τόσο χρονοβόρο). Αν δεν μπορείς από το desktop κατέβασε το app στο κινητό ώστε να δείχνει latency. 3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα να δεις αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN. Thanks! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τρέξω τώρα test στο Proton γιατί χρησιμοποιούν πολλοί τη γραμμή. Θα το κανω το βραδυ γιατι ανεβαζω 500gb τωρα στο Cloud 1
vaggospro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, APPLEGEEK said: εβαλα το δωρεαν σέρνετε....αστο Στα δυο χρόνια που το έχω, ακόμη και σε gaming δεν είχε θέμα. Είναι πολλές συσκευές στη γραμμή αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω κατα πόσο επηρρεάζει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από vaggospro 4 1
MiJ16 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σε laptop και σε κινητό;
vaggospro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Just now, MiJ16 said: Η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σε laptop και σε κινητό; Ναι, εγώ τουλάχιστον την έχω σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση. Δεν δοκίμασα να τν έχω ανοιχτή και στις 3 συσκευές ταυτόχρονα. 2
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, MiJ16 είπε Η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σε laptop και σε κινητό; Ναι. Ετσι το εχω 1
ioannischr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Tzimmys είπε Πού το είδες αυτό? Έψαξα το site αλλά δε βλέπω τέτοια δυνατότητα. εχει καταργηθει 1
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, elpenor είπε Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να δεις τα παρακάτω: 1. Από το terminal τρέξε δύο φορές ping ntua.gr -n 30 με VPN (Windscribe paid με τον πιο κοντινό server) και μετά χωρίς VPN ώστε να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή είναι idle. 2. Τρέξε δύο speedtest από το desktop με και χωρίς VPN για να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή κάνει upload και download. (Δεν είναι το τέλειο test αλλά δίνει μία ιδέα χωρίς να είναι τόσο χρονοβόρο). Αν δεν μπορείς από το desktop κατέβασε το app στο κινητό ώστε να δείχνει latency. 3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα (θα είναι εκτός VPN) ώστε να δούμε αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN. Thanks! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τρέξω τώρα test στο Proton γιατί χρησιμοποιούν πολλοί τη γραμμή. 1a)Χωρις VPN Min Minimum = 47ms, Maximum = 52ms, Average = 48ms Minimum = 47ms, Maximum = 51ms, Average = 48ms 2b)Με VPN Minimum = 47ms, Maximum = 56ms, Average = 48ms Minimum = 47ms, Maximum = 57ms, Average = 48ms 2a) Χωρις VPN 2b) Με VPN 1 1
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, newtech said: 1a)Χωρις VPN Min Minimum = 47ms, Maximum = 52ms, Average = 48ms Minimum = 47ms, Maximum = 51ms, Average = 48ms 2b)Με VPN Minimum = 47ms, Maximum = 56ms, Average = 48ms Minimum = 47ms, Maximum = 57ms, Average = 48ms 2a) Χωρις VPN 2b) Με VPN Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά από ότι καταλαβαίνω είσαι εξωτερικό και τα αποτελέσματα που δείχνεις δεν βοηθούν εμάς που είμαστε στην Ελλάδα. Αγόρασα και εγώ μία συνδρομή γιατί είδα 10ms λιγότερη διαφορά στο latency στο test του vagospro σε σχέση με το Proton. 28,07 μου βγήκε, ίσως γιατί πλήρωσα με κάρτα και έχει διαφορά στην αλλαγή USD σε ευρώ. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από elpenor
billpao Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, elpenor said: Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά από ότι καταλαβαίνω είσαι εξωτερικό και τα αποτελέσματα που δείχνεις δεν βοηθούν εμάς που είμαστε στην Ελλάδα. Τα πρώτα tries είναι χωρίς vpn και τα δεύτερα με vpn. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από billpao 1
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Τι Τσεχια τι Αλασκα ..... χμμ πολυ γρηγορο φαινεται και οταν το ειχα δοκιμασει εγω ηταν αργο .....
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πολλούς "πελάτες" πάνω στη γραμμή αυτή τη στιγμή (σύζυγος, γιος, ανίψια κλπ) αλλά έκανα αρκετές δοκιμές και μπορώ να πω ότι για την τοποθεσία μου με Windscribe paid είμαι +50ms και τερματίζει τη γραμμή μου, το Proton είναι +80ms και τερματίζει επίσης τη γραμμή μου. Θα τα κρατήσω και τα δύο, δεν μπορώ να κόψω το Proton γιατί δεν είδα το Windscribe να έχει ephemeral port forward (χωρίς static IP) όπως το Proton. 'Η υπάρχει και δεν το βλέπω; Ευχαριστώ πάντως όλους για τις δοκιμές. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από elpenor
mameloukos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 εγω εχω το nordvpn plus τζαμπα γιατι ειμαι στο προγραμμα metal της revolut. Αξιζει να το παρατησω το nord και να κανω subscribe σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα