Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN 27,84/year (2,32€/μηνας)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

εβαλα το δωρεαν σέρνετε....αστο 

Δεν σερνεται φιλε μου.. Ειναι το ΔΩΡΕΑΝ λογικο ειναι.

Ανεβασα πριν και την ταχυτητα που εχω αλλα και αυτη οταν βαζω το vpn.. 5% κατω ειναι η ταχυτητα που ειναι λογικο.

3 ώρες πριν, elpenor είπε

Όταν το είχα δοκιμάσει είχα λίγο καλύτερη εμπειρία με το proton και έμεινα εκεί. Συν ότι οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί προστατεύουν περισσότερο τα δεδομένα.

Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει συνδρομή και στα δύο, να τα συγκρίνει και να ακυρώσει τη μια.

Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποιο screenshot του windscribe με τη διαφορά στο latency και το bandwidth σε Gbit γραμμή.

Τα δωρεάν πάντα σέρνονται, αν θέλεις δοκίμασε και το δωρεάν του proton να μας πεις πιο ήταν πιο γρήγορο στο free tier.

https://arstechnica.com/gadgets/2021/07/vpn-servers-seized-by-ukrainian-authorities-werent-encrypted/

Εχω 500αρα αν σου κανει. Πες μου τι τεστ θελεις να σου κανω θα το κανω.

• Thanks 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, newtech said:

Εχω 500αρα αν σου κανει. Πες μου τι τεστ θελεις να σου κανω θα το κανω.

Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να δεις τα παρακάτω:

1. Από το terminal τρέξε δύο φορές ping ntua.gr -n 30  με VPN (Windscribe paid με τον πιο κοντινό server) και μετά χωρίς VPN ώστε να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή είναι idle.
2. Τρέξε δύο speedtest από το desktop με και χωρίς VPN για να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή κάνει upload και download. (Δεν είναι το τέλειο test αλλά δίνει μία ιδέα χωρίς να είναι τόσο χρονοβόρο). Αν δεν μπορείς από το desktop κατέβασε το app στο κινητό ώστε να δείχνει latency.
3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα (θα είναι εκτός VPN) ώστε να δούμε αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN.

Thanks!

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τρέξω τώρα test στο Proton γιατί χρησιμοποιούν πολλοί τη γραμμή.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

1. Από το terminal τρέξε δύο φορές ping ntua.gr -n 30  με VPN (Windscribe paid με τον πιο κοντινό server) και μετά χωρίς VPN ώστε να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή είναι idle.
2. Τρέξε δύο speedtest από το desktop με και χωρίς VPN για να συγκρίνουμε το latency όταν η γραμμή κάνει upload και download. (Δεν είναι το τέλειο test αλλά δίνει μία ιδέα χωρίς να είναι τόσο χρονοβόρο). Αν δεν μπορείς από το desktop κατέβασε το app στο κινητό ώστε να δείχνει latency.
3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα να δεις αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN.

Thanks!

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τρέξω τώρα test στο Proton γιατί χρησιμοποιούν πολλοί τη γραμμή.

Θα το κανω το βραδυ γιατι ανεβαζω 500gb τωρα στο Cloud :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, APPLEGEEK said:

εβαλα το δωρεαν σέρνετε....αστο 

Στα δυο χρόνια που το έχω, ακόμη και σε gaming δεν είχε θέμα.

image.png.9549a9c1c3947bdbed8de6ca153eb8c4.png

image.png

image.png.7799281762b36f182229054e9581a71d.png

image.png.c7cc821f0aa9800b6e282f6384f11d41.png

Είναι πολλές συσκευές στη γραμμή αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω κατα πόσο επηρρεάζει.

Επεξ/σία από vaggospro
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, MiJ16 said:

Η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σε laptop και σε κινητό;

Ναι, εγώ τουλάχιστον την έχω σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση. Δεν δοκίμασα να τν έχω ανοιχτή και στις 3 συσκευές ταυτόχρονα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MiJ16 είπε

Η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σε laptop και σε κινητό;

Ναι. Ετσι το εχω ;)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpenor είπε

3. Ενεργοποίησε το split tunneling και διάλεξε ένα-δύο apps χωρίς να τα τρέξεις. Κάνε πάλι ping ntua.gr -n30 από την κονσόλα (θα είναι εκτός VPN) ώστε να δούμε αν το split tunneling βάζει κάποιο penalty στο latency όπως κάνει πχ το NordVPN.

Thanks!

1a)Χωρις VPN Min 

Minimum = 47ms, Maximum = 52ms, Average = 48ms

Minimum = 47ms, Maximum = 51ms, Average = 48ms

2b)Με VPN 

Minimum = 47ms, Maximum = 56ms, Average = 48ms

Minimum = 47ms, Maximum = 57ms, Average = 48ms

2a) Χωρις VPN

image.png.92d85d0fc3aadfd6c93b81abff6221b0.png

2b) Με VPN

image.png.31280d7338c4f6a2962ae0818c5dddf4.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, newtech said:

1a)Χωρις VPN Min 

Minimum = 47ms, Maximum = 52ms, Average = 48ms

Minimum = 47ms, Maximum = 51ms, Average = 48ms

2b)Με VPN 

Minimum = 47ms, Maximum = 56ms, Average = 48ms

Minimum = 47ms, Maximum = 57ms, Average = 48ms

2a) Χωρις VPN

image.png.92d85d0fc3aadfd6c93b81abff6221b0.png

2b) Με VPN

image.png.31280d7338c4f6a2962ae0818c5dddf4.png

Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά από ότι καταλαβαίνω είσαι εξωτερικό και τα αποτελέσματα που δείχνεις δεν βοηθούν εμάς που είμαστε στην Ελλάδα.

Αγόρασα και εγώ μία συνδρομή γιατί είδα 10ms λιγότερη διαφορά στο latency στο test του vagospro σε σχέση με το Proton. 28,07 μου βγήκε, ίσως γιατί πλήρωσα με κάρτα και έχει διαφορά στην αλλαγή USD σε ευρώ.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, elpenor said:

Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά από ότι καταλαβαίνω είσαι εξωτερικό και τα αποτελέσματα που δείχνεις δεν βοηθούν εμάς που είμαστε στην Ελλάδα.

image.png.a9fbfb926beb3088f8fbab48954786aa.png

https://www.speedtest.net/result/17051112721.png

https://www.speedtest.net/result/17051118191.png

Τα πρώτα tries είναι χωρίς vpn και τα δεύτερα με vpn.

Επεξ/σία από billpao
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πολλούς "πελάτες" πάνω στη γραμμή αυτή τη στιγμή (σύζυγος, γιος, ανίψια κλπ) αλλά έκανα αρκετές δοκιμές και μπορώ να πω ότι για την τοποθεσία μου με Windscribe paid είμαι +50ms και τερματίζει τη γραμμή μου, το Proton είναι +80ms και τερματίζει επίσης τη γραμμή μου.

Θα τα κρατήσω και τα δύο, δεν μπορώ να κόψω το Proton γιατί δεν είδα το Windscribe να έχει ephemeral port forward (χωρίς static IP) όπως το Proton. 'Η υπάρχει και δεν το βλέπω;

Ευχαριστώ πάντως όλους για τις δοκιμές.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...