newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το εχω απο το 2018 και πραγματικά στα 7 χρονια για μενα αξιζει 100%. Χθες μου έσκασε εμαιλ με την τιμή αυτη https://windscribe.com/yo/0jinuw7f Περαν του οτι τοσα χρονια ειχε downtime μολις μιση μερα.. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε όλο τον υπολογιστή μου, ώστε όλες οι εφαρμογές μου να είναι σε VPN , ή μόνο σε συγκεκριμένους browsers. Έτσι, μπορώ να έχω έναν browser σε VPN αλλα ολο το pc να ειναι στην κανονική μου αν θελω. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από newtech 3
vaggospro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 29 δολάρια μου βγάζει. Εγώ τώρα έχω με 10 ευρώ το έτος που τα τραβάει μια φορά το χρόνο. Σαν vpn αν όχι το καλύτερο είναι μέσα στα τοπ 5 πιστεύω. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από vaggospro
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, vaggospro είπε 29 δολάρια μου βγάζει. Εγώ τώρα έχω με 10 ευρώ το έτος που τα τραβάει μια φορά το χρόνο. Σαν vpn αν όχι το καλύτερο είναι μέσα στα τοπ 5 πιστεύω. Ναι, εγώ έγραψα την τιμή σε €. Και για μένα, πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο έχω δουλέψει. Δεν διαφημίζεται παντού, οπότε οι ταχύτητες είναι πάντα εξαιρετικές. Επιπλέον, βρίσκεται στην αγορά αρκετό καιρό ώστε να μην θεωρείται (όπως κάτι άλλα που έλεγαν 50€ lifetime) πυροτέχνημα.
Ashaman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, newtech said: Ναι, εγώ έγραψα την τιμή σε €. Και για μένα, πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο έχω δουλέψει. Δεν διαφημίζεται παντού, οπότε οι ταχύτητες είναι πάντα εξαιρετικές. Επιπλέον, βρίσκεται στην αγορά αρκετό καιρό ώστε να μην θεωρείται (όπως κάτι άλλα που έλεγαν 50€ lifetime) πυροτέχνημα. Εχεις βαλει 2,32/ετος, μαλλον εννοεις ανα μηνα 1
vaggospro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, newtech said: Ναι, εγώ έγραψα την τιμή σε €. Και για μένα, πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο έχω δουλέψει. Δεν διαφημίζεται παντού, οπότε οι ταχύτητες είναι πάντα εξαιρετικές. Επιπλέον, βρίσκεται στην αγορά αρκετό καιρό ώστε να μην θεωρείται (όπως κάτι άλλα που έλεγαν 50€ lifetime) πυροτέχνημα. Έχει βγάλει και το windscribe lkfttime με 70€. Στην παρένθεση πάντως έχεις τιμε 2.32€.
Rattlehead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Αυτή είναι η συνήθης τιμή του. Και από τα προγράμματα αξίζει το Pro με όλους τους server. Η τιμή στον τίτλο λογικά είναι 2.32/μήνα όχι ανά ετος
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 ΝΑι εγραψα year και μετα αντι για Month... ετος... sorry 1
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Το καλυτερο ειναι το τελευταιο location που προσθεσαν.. 10Gbps και παει σφαιρα ❤️ Without VPN With VPN (Antartica) 2
Tzimmys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, vaggospro είπε Έχει βγάλει και το windscribe lkfttime με 70€. Στην παρένθεση πάντως έχεις τιμε 2.32€. Πού το είδες αυτό? Έψαξα το site αλλά δε βλέπω τέτοια δυνατότητα.
ALXIOA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, vaggospro είπε 29 δολάρια μου βγάζει. Εγώ τώρα έχω με 10 ευρώ το έτος που τα τραβάει μια φορά το χρόνο. Σαν vpn αν όχι το καλύτερο είναι μέσα στα τοπ 5 πιστεύω. Με 10 ευρώ το έτος ? Πώς.??
m3ltd0wn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Με 10 ευρώ το έτος ? Πώς.?? Υπήρχε κάποτε μια προσφορά για παλιούς χρήστες που είχαν και δωρεάν GB. Το έχω βάλει και εγώ. Νομίζω ότι καλύτερο μετά την lifetime. Ούτε καν 10 ευρώ. 10 δολάρια (αν και πλέον κοντά είναι...) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από m3ltd0wn 3
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όταν το είχα δοκιμάσει είχα λίγο καλύτερη εμπειρία με το proton και έμεινα εκεί. Συν ότι οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί προστατεύουν περισσότερο τα δεδομένα. Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει συνδρομή και στα δύο, να τα συγκρίνει και να ακυρώσει τη μια. Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποιο screenshot του windscribe με τη διαφορά στο latency και το bandwidth σε Gbit γραμμή. 1 hour ago, APPLEGEEK said: εβαλα το δωρεαν σέρνετε....αστο Τα δωρεάν πάντα σέρνονται, αν θέλεις δοκίμασε και το δωρεάν του proton να μας πεις πιο ήταν πιο γρήγορο στο free tier. https://arstechnica.com/gadgets/2021/07/vpn-servers-seized-by-ukrainian-authorities-werent-encrypted/ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από elpenor 3
kotsonatos04 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Υπήρχε κάποτε μια προσφορά για παλιούς χρήστες που είχαν και δωρεάν GB. Το έχω βάλει και εγώ. Νομίζω ότι καλύτερο μετά την lifetime. Ούτε καν 10 ευρώ. 10 δολάρια (αν και πλέον κοντά είναι...) Επιβεβαιώνω κι εγώ τόσο πληρώνω.
evo481 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, newtech είπε Το εχω απο το 2018 και πραγματικά στα 7 χρονια για μενα αξιζει 100%. Χθες μου έσκασε εμαιλ με την τιμή αυτη https://windscribe.com/yo/0jinuw7f Περαν του οτι τοσα χρονια ειχε downtime μολις μιση μερα.. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε όλο τον υπολογιστή μου, ώστε όλες οι εφαρμογές μου να είναι σε VPN , ή μόνο σε συγκεκριμένους browsers. Έτσι, μπορώ να έχω έναν browser σε VPN αλλα ολο το pc να ειναι στην κανονική μου αν θελω. εισαι ηδη συνδρομητης? νομιζω ειναι για καινουριους οσο βλεπω τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα