Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα γιατί μας ταλαιπωρείς και δεν στέλνεις μια φώτο από το speccy να δούμε τι ακριβώς έχεις; Αυτά που βγάζει το σύστημα είναι πολύ περιορισμένα.

Ποια ακριβώς είναι η χρήση του pc;

Με μια πρώτη εντύπωση δεν έχεις κάτι να αναβαθμίσεις που να αξίζει και τα λεφτά που θα δώσεις. Το σύστημα σου είναι για ένα μέτριο gaming σε 1080p με medium-high γραφικά, ανάλογα με το παιχνίδι βέβαια. Αν έπαιρνες μια πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών ή αν θέλεις θα έλεγα να αλλάξεις επεξεργαστή αλλά με τον r5-4500 και την rtx3050 είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει και η κάρτα δεν είναι για μεγαλύτερες επιδώσεις και 4Κ gaming.

Οπότε, συμπέρασμα...

Κάτσε όπως είσαι!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Τώρα γιατί μας ταλαιπωρείς και δεν στέλνεις μια φώτο από το speccy να δούμε τι ακριβώς έχεις; Αυτά που βγάζει το σύστημα είναι πολύ περιορισμένα.

Ποια ακριβώς είναι η χρήση του pc;

Με μια πρώτη εντύπωση δεν έχεις κάτι να αναβαθμίσεις που να αξίζει και τα λεφτά που θα δώσεις. Το σύστημα σου είναι για ένα μέτριο gaming σε 1080p με medium-high γραφικά, ανάλογα με το παιχνίδι βέβαια. Αν έπαιρνες μια πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών ή αν θέλεις θα έλεγα να αλλάξεις επεξεργαστή αλλά με τον r5-4500 και την rtx3050 είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει και η κάρτα δεν είναι για μεγαλύτερες επιδώσεις και 4Κ gaming.

Οπότε, συμπέρασμα...

Κάτσε όπως είσαι!

Κάποια ψυχτρα έχετε να μου πρώτηνετε?

Δημοσ.

Συγνώμη τώρα, αλλά όλα αυτά που γράφουμε τα διαβάζεις καθόλου ή τζάμπα τρώμε τον χρόνο μας;

Σου ζήτησα επανειλημμένα μια εικόνα με τι εξαρτήματα έχεις από το speccy και απαντάς ζητώντας να πάρεις κάτι άλλο. Αν δεν ξέρουμε τι έχεις τι να σου προτείνουμε;

6 ώρες πριν, arafat4 είπε

Κάποια ψυχτρα έχετε να μου πρώτηνετε?

Τώρα θέλεις ψήκτρα; Έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες; Τρέχεις προγράμματα που ζορίζουν τον επεξεργαστή; Πες μας επιτέλους τι χρήση κάνεις στο PC και μην απαντάς με μια γραμμή. Δεν πειραζει αν γράφεις λάθος, θα καταλάβουμε τι εννοείς.

Όπως το καταλαβαίνω πάντως, εγώ θα επιμένω σε αυτό που έγραψα και πριν.

10 ώρες πριν, micos000 είπε

Κάτσε όπως είσαι!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πιστεύω ότι απλά ο φίλος ήθελε να ξοδέψει λεφτά λόγο black friday. :D

Όσες φορές κι αν ρώτησα τον λόγο και την χρήση του pc δεν απάντησε και απλά ρωτούσε για κάτι άλλο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, arafat4 είπε

Καλησπέρα ψάχνω ένα σκληρό δίσκο έχετε να μου πρώτηνετε κάποιο ?

Σκληρό δίσκο; Μάλιστα.

Για την μητρική που έχεις; (A520M-HDV);

hdd, ssd sata, m2 sata, m2 nvme;

Μέγεθος;

Χρήση;

Επεξ/σία από micos000
  • Haha 1
Δημοσ.

Αντε πάλι με της μονε; προτάσεις.

Τι δίσκο έχεις τώρα   ρε φίλε. Γιατί το κάνεις αυτό και με κάνεις να μην θέλω να απαντήσω!

Και η αλλαγή δίσκου δεν θα βελτιώσει το gaming.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Kthulhou είπε

που να  ήθελες να απαντήσεις κιόλας :P

Θα απαντάω περιληπτικά και χωρίς επεξηγήσεις ή ερωτήσεις.:D

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...