Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GeeJay είπε

Καιρό ψάχνω προσφορά να βάλω vpn. Αξίζει; 
δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την υπηρεσία. 

Δεν το εχω δουλεψει.

Εγω η αληθεια ειναι οτι εχω το Windscribe απο το 2018 και ειμαι υπερhappy

Τρεχει και εδω το blackfriday (μου ηρθε εμαιλ) στα $29 (27,80€) Τον χρονο.. αρα ιδια τιμη. Πρακτικα μπορει να τρεξει και σε ολο το PC αλλα και σαν extension σε browsers.

Μπορω να σου πω με 100% οτι στα 6 χρονια που το εχω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Εδω το λινκ απο το εμαιλ.

https://windscribe.com/yo/0jinuw7f 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά που χρησιμοποιείτε τα vpn? Πέρα από torrent κλπ,  που αλλού; Απλά αναρωτιέμαι πόσο χρήσιμο μιας και δεν έχω εμπειρία στο θέμα. 

Επεξ/σία από GeeJay
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeeJay είπε

Γενικά που χρησιμοποιείτε τα vpn? Πέρα από torrent κλπ,  που αλλού; Απλά αναρωτιέμαι πόσο χρήσιμο μιας και δεν έχω εμπειρία στο θέμα. 

Κοιτα εγω για NETFLIX για να βλεπω US περιεχομενο. Για να παιξω με Γερμανικες προσφορες στο Amazon.de κτλ.. 

Ειμαι και στο εξωτερικο και παιζω πολυ με Ελληνικη IP..

Γενικα οτι ειναι GEORESTRICTΕD ακομα και στο YOUTUBE το βλεπω με το VPN ;) (αλλα και η ασφαλεια που λες).

• Like 2
Δημοσ.

Το δουλεύω εγώ εδώ και καιρό. Αρκετά καλό, με καλούς και αρκετούς servers. Έχουν πολύ καλό support και μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα αν χρειαστείς κάτι.το έχω εδώ και 4 χρόνια και θα ανανεώσω για άλλη μια διετία.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχε παίξει με 100% Cashback. To έχω από τοτε. Το support τους, όντως είναι παρα πολυ καλό, και για δύσκολα προβλήματα, όχι μόνο "πώς κάνω install". Κατά τα άλλα, το χρησιμοποιω και Netflix κυρίως, για να βλέπω αμερικανό περιεχόμενο.

Δημοσ.

Επειδη το ειχα παρει με το cashback, να ξερετε οτι εχει προβλημα πλεον με Τουρκια, δεν συδεεται εκει, κατα τα αλλα ειναι ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...