Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα να παραλάβω δέμα από Efantasy σε θυρίδα Box Now στην Αθήνα, και η θυρίδα ήταν άδεια. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Ακόμα να πω ότι είχαν έρθει 2 δέματα σε 2 θυρίδες από τον ίδιο αποστολέα, και το άλλο δέμα ήταν κανονικά μέσα. Έβγαλα φωτογραφία από την άδεια και τη γεμάτη θυρίδα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό λέει κάτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anretal είπε

Πήγα σήμερα να παραλάβω δέμα από Efantasy σε θυρίδα Box Now στην Αθήνα, και η θυρίδα ήταν άδεια. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Ακόμα να πω ότι είχαν έρθει 2 δέματα σε 2 θυρίδες από τον ίδιο αποστολέα, και το άλλο δέμα ήταν κανονικά μέσα. Έβγαλα φωτογραφία από την άδεια και τη γεμάτη θυρίδα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό λέει κάτι.

Έχεις λάβει  το 6ψήφιο Pin παραλαβής; αυτό πληκτρολόγησες;

ή τον αριθμό δέματος; μόνο τότε ανοίγει κενή θυρίδα στο locker

• Confused 1
Δημοσ.

Από το app πάτησα στην παραλαβή και άνοιξε 

Μου απάντησε το e fantasy ότι έχουν επικοινωνήσει με box now και θα με ενημερώσουν και ότι το πιθανότερο είναι να μην έβαλε καταλάθος ο μεταφορέας το δέμα μέσα στη θυρίδα 

Ξέρω ότι είναι σοβαρό καταστημα το e fantasy αλλά δεν ξέρω τι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν για τέτοιες περιπτώσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...