StamTheMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αφού το είδα με τα μάτια μου, σταμάτησα να πιστεύω στις κριτικές.... Εγω εχω σταματησει χρονια,απο οταν το eshop αρχισε να μη δημοσιευει τις αρνητικες αξιολογησεις που εκανα . Μετα αρχισα να το βλεπω και αλλου και καπου εκει επαψα.
1comment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Γιατι εχω την εντυπωση οτι θες να ειναι αληθινο,ενω ολα και ολοι σου λενε οτι ειναι απατη; Δεν "θέλω" να είναι αληθινό. Απλά δεν έβλεπα το πώς θα με εξαπατήσουν (δεν μου ζήτησαν κωδικούς κλπ). Διαβάζοντας όμως κριτικές για την εφαρμογή telegram κατάλαβα περισσότερα και φυσικά τους μπλόκαρα και ενημέρωσα την εταιρία που χρησιμοποιούν το όνομά της.
insoholic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Ειχα βαλει 1000ε και εβγαλα 10Κ σε 5 μέρες. Μετά εριξα 5Κ και πηρα 35Κ οπου και αγόρασα το αμαξι των ονείρων μου. Για περισσοτερα στειλε πμ να σου πω τα μυστικά γιατι δεν μου επιτρεπουν να τα λεω online 😄😄 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα