Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα (στις εικόνες) περί προσφοράς εργασίας να κάνω κριτικές εστιατορίων και να με πληρώνουν ανα κριτική. Χρησιμοποιούν το όνομα υπαρκτής εταιρίας. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι. Σκέφτομαι αν δεν είναι, τι μπορεί να σου κάνουν; Μου εστειλε με δύο λογ/σμους αρχικά ως Sophia Georgiou με μήνυμα στα αγγλικά.

Το προχώρησα από περιέργεια. Έκανα μια κριτική και μου ζήτησαν να κατεβάσω την εφαρμογή telegram. Δεν κάνω κάτι άλλο. Έστειλα στα σοσιαλ της εταιρίας που λένε ότι εκπροσωπούν να δω τι θα μου απαντήσουν. 

"Ο λόγος για τον οποίο σας ρώτησα εάν έχετε εφαρμογή Telegram επειδή θέλω να σας μοιραστώ το όνομα χρήστη του ταμείου μας συν τον κωδικό ανταμοιβής σας για να διεκδικήσετε την πληρωμή σας"

εικονα 1

εικόνα 2

εικονα 3

Επεξ/σία από 1comment
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέρμα μούφα ειδικά άμα δεις ότι πληρώνουν σε USDT που είναι κρυπτονόμισμα, ζητάνε telegram, είναι botάκια.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Τέρμα μούφα ειδικά άμα δεις ότι πληρώνουν σε USDT που είναι κρυπτονόμισμα, ζητάνε telegram, είναι botάκια.

Και ποιό είναι το όφελος; Δηλαδή θα μου ζήταγε κάποιο κωδικό από το telegram που ούτε ξέρω τι είναι (φυσικά δεν θα έδινα κανένα κωδικό) και θα αποκτούσε σε κάτι δικό μου πρόσβαση; Ή θέλει να μου κλέψει με κάποιο τρόπο το viber;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Και ποιό είναι το όφελος; Δηλαδή θα μου ζήταγε κάποιο κωδικό από το telegram που ούτε ξέρω τι είναι (φυσικά δεν θα έδινα κανένα κωδικό) και θα αποκτούσε σε κάτι δικό μου πρόσβαση; Ή θέλει να μου κλέψει με κάποιο τρόπο το viber;

λογικα θα σου πει ανοιξε λογαριασμο στο ταδε app, βαλε μεσα και 1000 ευρω και ξεκιναμε ... θα σου πει τα 1000 ευρω θα βγαλεις πισω σ'ενα μηνα  και απο κει και περα μονο κερδη. Τωρα αν εισαι τυχερος και πετυχεις το πονζι στην αρχη μπορει να βγαλεις κερδος. Αν εισαι στο τελος θα φας νιλα.

Εσενα σου φαινεται "σοβαρη" δουλεια να κανεις "κριτικη" για εστιατορια ετσι στα τυφλα? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alefther είπε

λογικα θα σου πει ανοιξε λογαριασμο στο ταδε app, βαλε μεσα και 1000 ευρω και ξεκιναμε ... θα σου πει τα 1000 ευρω θα βγαλεις πισω σ'ενα μηνα  και απο κει και περα μονο κερδη. Τωρα αν εισαι τυχερος και πετυχεις το πονζι στην αρχη μπορει να βγαλεις κερδος. Αν εισαι στο τελος θα φας νιλα.

Εσενα σου φαινεται "σοβαρη" δουλεια να κανεις "κριτικη" για εστιατορια ετσι στα τυφλα? 

Γκουγκλαρα την εταιρία Lithos Digital Marketing Agency και είναι υπαρκτή εδώ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω. Θεωρητικά αν έχουν αναλάβει την προώθηση μαγαζιών μέσω του γραφείου τους, δεν μου φαίνεται παράλογο να αναζητούν χρήστες που θα κάνουν κριτικές για να ανεβαίνει η φήμη του μαγαζιού-πελάτη τους. Όπως και να χει, έστειλα στα σοσιαλ της εταιρίας να δω τι θα μου απαντήσουν και μετά θα δω τι θα κάνω με το telegram. Δεν πρόκειται να έβαζα λεφτά πάντως, ούτε να έδινα κάποιο στοιχείο που θα αφορούσε κάρτα-κωδικό. 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γκουγκλαρα την εταιρία Lithos Digital Marketing Agency και είναι υπαρκτή εδώ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω. Θεωρητικά αν έχουν αναλάβει την προώθηση μαγαζιών μέσω του γραφείου τους, δεν μου φαίνεται παράλογο να αναζητούν χρήστες που θα κάνουν κριτικές για να ανεβαίνει η φήμη του μαγαζιού-πελάτη τους. Όπως και να χει, έστειλα στα σοσιαλ της εταιρίας να δω τι θα μου απαντήσουν και μετά θα δω τι θα κάνω με το telegram. Δεν πρόκειται να έβαζα λεφτά πάντως, ούτε να έδινα κάποιο στοιχείο που θα αφορούσε κάρτα-κωδικό. 

5€/κριτική?

300-800€/μέρα?

και το συζητάμε ακόμα και σε τεχνολογικό κιόλας site? καρασκαμ είναι

Επεξ/σία από giorgos4ever
  • Like 2
Δημοσ.

Τζαμπα ασχολήθηκες και τους έδωσες σημασία. 

Δεν μπλέκω ούτε με telegram και apps ουτε κωδικούς και τίποτε άλλο. 

Θέλουν να με πληρώνουν για να πηγαίνω σε εστιατόρια και να αφήνω κριτική; Ας μου πληρώσουν το κόστος του γεύματος για κάπου που θα μου υποδείξουν και ευχαρίστως να αφήσω κριτική. 

Μόνο και μόνο που διαβασα για πληρωμή σε δολάριο φαίνεται η μουφα τους. Σιγά μην με πληρώσουν και σε γιεν Ιαπωνίας. 

Τώρα διάβασα που λέει κάποιος για κρυπτονομισμα. Η μουφα της μουφας ω μουφα δηλαδή. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1comment είπε

Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι

Γιατι εχω την εντυπωση οτι θες να ειναι αληθινο,ενω ολα και ολοι σου λενε οτι ειναι απατη;

• Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1comment είπε

Το "έλα θεία απο την Δεη είμαστε/Hello sir its Ben from Microsoft "  δεν το έχεις ξανακούσει;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alefther είπε

Αυτό (για να γνωρίζεις) το κάνουν όλοι οι μεγάλοι...

Συνάδελφος που έχει τρέλα με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, κάνει συνέχεια τέτοιες δουλειές σε μεγάλες εταιρείες του χώρου και με δεκάδες γνωστούς ή με δικούς του μαϊμού λογαριασμούς γράφει θετικές κριτικές για μηχανές που ακόμα δεν πρόλαβαν να έρθουν Ελλάδα (και για "σαπάκια" όπως ο ίδιος τις κοροϊδεύει)

Αυτός κερδίζει σε είδος "χορηγίες"....

Αφού το είδα με τα μάτια μου, σταμάτησα να πιστεύω στις κριτικές....

Δημοσ.
6 hours ago, StamTheMan said:

Γιατι εχω την εντυπωση οτι θες να ειναι αληθινο,ενω ολα και ολοι σου λενε οτι ειναι απατη;

Και εμένα αυτό μου φαίνεται. Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του οτι θα βγάλει λεφτά, ενώ είναι ξεκάθαρα απάτη 

• Thanks 1
Δημοσ.

οταν καποιος αγνωστος που σου προσφερει δουλεια ξεκιναει με την ερωτηση "πως τα περνας" καθολου φυσιολογικο δεν ειναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...