Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/12/2024 στις 1:10 ΜΜ, kirileman είπε

Όλα αυτά που λες μου αρέσουν και τα έχω δοκιμάσει στο Home Nas. Αλλά τίποτα δεν ξεπέρασε την ευκολία του stremio+debrid. Με του που κυκλοφόρησαν τα νέα για rd/ad, μετακόμισα απλά σε άλλη debrid υπηρεσία. Επίσης, ο player του stremio σε Nvidia shield pro 2019 έχει παίξει τα πάντα και ποτέ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και με τα μεγαλύτερα remux. Και βέβαια, υπάρχει η επιλογή αναπαραγωγής με εξωτερικό player, πχ τελευταία χρησιμοποιώ τον Nova, στον οποίο μπορείς να κατεβάσεις υπότιτλους και βασικά τον βρίσκω καλύτερο από vlc/mxplayer. Η σύνδεση που έχω είναι 500άρα.

Το κακό όταν χρησιμοποιείς external player είναι ότι δεν υποστηρίζουν resume . Δηλαδή άπαξ και σταματήσεις την ταινία για οποιοδήποτε λόγο (και βγεις έξω από το πρόγραμμα) , όταν την βάλεις να παιξει ξανά αρχίζει απο την αρχή.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, Bourdoulas said:

Το κακό όταν χρησιμοποιείς external player είναι ότι δεν υποστηρίζουν resume . Δηλαδή άπαξ και σταματήσεις την ταινία για οποιοδήποτε λόγο (και βγεις έξω από το πρόγραμμα) , όταν την βάλεις να παιξει ξανά αρχίζει απο την αρχή.

Δεν μπορείς να το πας χειροκίνητα στο σημείο που την άφησες;

Στο μεταξύ, είχα αρκετό μπάφερινγκ σήμερα στο torbox, που προτίμησα να κατεβάσω ό,τι ήθελα από μπάρμπα. Με 50-60 MB/sec ό,τι  και να θες φτάνει γρήγορα.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kirileman είπε

Δεν μπορείς να το πας χειροκίνητα στο σημείο που την άφησες;

Στο μεταξύ, είχα αρκετό μπάφερινγκ σήμερα στο torbox, που προτίμησα να κατεβάσω ό,τι ήθελα από μπάρμπα. Με 50-60 MB/sec ό,τι  και να θες φτάνει γρήγορα.

Εννοείται. Αλλά σκέψου να έχεις αφήσει μια σειρά ή ταινία για δύο τρις μέρες. Δυσκολα θα θυμάσαι που ακριβώς έχεις μείνει. Ενώ με τον δικό του player σου κάνει resume εκεί που το σταμάτησες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2024 στις 1:22 ΠΜ, Bourdoulas είπε

Εννοείται. Αλλά σκέψου να έχεις αφήσει μια σειρά ή ταινία για δύο τρις μέρες. Δυσκολα θα θυμάσαι που ακριβώς έχεις μείνει. Ενώ με τον δικό του player σου κάνει resume εκεί που το σταμάτησες.

Aκριβώς αυτό. Eδώ ας πούμε ένα παράδειγμα screenshot απο το κινητό μου ,το Smile  το βλέπω σε 24  δόσεις λόγω έλλειψης χρόνου αλλά πάντα με ενα κλικ συνεχίζω απο εκεί που ήμουνα ούτε fast forward ούτε τπτ. Επίσης είναι εύκολο και για την σύζηγο να ανοίξει μπαμ και βλέπει ότι θέλει ούτε links απο Kodi ούτε τπτ. Και το λέω εγώ που είδα όλο το Game of Thrones πριν 5 χρόνια αποκλειστικά απο RD . Αλλά η ευκολία αυτή με τον συνδυασμό Plex- Usenet πραγματικά δεν περιγράφεται.

image.jpeg

Επεξ/σία από slobou
Δημοσ.
35 minutes ago, slobou said:

Aκριβώς αυτό. Eδώ ας πούμε ένα παράδειγμα screenshot απο το κινητό μου ,το Smile  το βλέπω σε 24  δόσεις λόγω έλλειψης χρόνου αλλά πάντα με ενα κλικ συνεχίζω απο εκεί που ήμουνα ούτε fast forward ούτε τπτ. Επίσης είναι εύκολο και για την σύζυγο να ανοίξει μπαμ και βλέπει ότι θέλει ούτε links απο Kodi ούτε τπτ. Και το λέω εγώ που είδα όλο το Game of Thrones πριν 5 χρόνια αποκλειστικά απο RD . Αλλά η ευκολία αυτή με τον συνδυασμό Plex- Usenet πραγματικά δεν περιγράφεται.

image.jpeg

Και το stremio πάνω-πάνω εμφανίζει στην πρώτη σειρά το Continue watching. Πατάς και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες (αν θες να συνεχίσεις σε διαφορετική συσκευή, τότε και μόνο τότε μεσολαβεί ένα ενδιάμεσο step που σου δείχνει ξανά τα λινκς). Άρα μιλάμε για 1 και μοναδικό κλικ, χωρίς ff από την αρχή (αυτό είπαμε ότι συμβαίνει μόνο αν επιλέξεις αναπαραγωγή από εξωτερικό player). Συνολικά, stremio+debrid είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει εκεί έξω και σε σετάρισμα και σε καθημερινή χρήση. Το αμέσως πιο εύκολο είναι το πρόγραμμα να σου διαβάζει τη σκέψη και να ξεκινάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kirileman είπε

Και το stremio πάνω-πάνω εμφανίζει στην πρώτη σειρά το Continue watching. Πατάς και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες (αν θες να συνεχίσεις σε διαφορετική συσκευή, τότε και μόνο τότε μεσολαβεί ένα ενδιάμεσο step που σου δείχνει ξανά τα λινκς). Άρα μιλάμε για 1 και μοναδικό κλικ, χωρίς ff από την αρχή (αυτό είπαμε ότι συμβαίνει μόνο αν επιλέξεις αναπαραγωγή από εξωτερικό player). Συνολικά, stremio+debrid είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει εκεί έξω και σε σετάρισμα και σε καθημερινή χρήση. Το αμέσως πιο εύκολο είναι το πρόγραμμα να σου διαβάζει τη σκέψη και να ξεκινάει.

Tο γνωρίζω αυτό ότι το stremio είναι το μόνο εκτός Plex που δουλεύει σωστά με το continue watching. Βέβαια για μένα που εναλάσσομαι  με τις συσκευές που βλέπω το περιεχόμενό μου είναι μεγάλο plus το Plex διότι είναι ο ορισμός του one click play. Επίσης έχω την εντύπωση και αν κάνω λάθος διόρθωσέ με ότι ακόμα και στο Stremio αν περάσουν αρκετές ημέρες απο την τελέυταία προβολή μιας ημιτελούς ταινίας η επεισοδίου αν πας στην ίδια οθόνη και πατήσεις continue watching πρέπει να διαλέξεις πάλι link. Αυτο το λέω με κάθε επιφύλαξη βέβαια θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις μιας και το δουλεύεις περισσότερο. Το stremio είναι πολύ πιο εύκολο στο σετάρισμα και απαιτεί λιγότερους πόρους, δεκτό. Επίσης δεν χρειάζεται κατέσμασμα , τα έχεις όλα μπροστά σου με την μία.

Το usenet δεν θα πω ψέμματα θέλει διάβασμα και σετάρισμα στην αρχη αλλά απαξ και κουμπώσει με τους αυτοματισμούς κυριολεκτικά δεν ξανασχολείσαι. Και στα 4 χρόνια που το δουλεύω ποτέ δεν υπήρξε μέρα να με αφήσει εκτεθειμενο. Ποτέ. Σε σύκριση με το torrentio που 4-5  φορές το χρόνο δημιουργεί τα θέματα του. Και ας είναι καλά οι devs του δλδ που το παλεύουν να μένει ζωντανό και λειτουργικό. 

Ξαναλέω όμως  ότι whatever δουλεύει για τον καθένα μας. Ε και αυτό με το διαβασμα σκέψης ίσως και να μην είμαστε τόσο μακρυά😁

Επεξ/σία από slobou
Δημοσ.
1 minute ago, slobou said:

Tο γνωρίζω αυτό ότι το stremio είναι το μόνο που δουλεύει σωστά με το continue watching. Βέβαια για μένα που εναλάσσομαι  με τις συσκευές που βλέπω το περιεχόμενό μου είναι μεγάλο plus το Plex διότι είναι ο ορισμός του one click play. Επίσης έχω την εντύπωση και αν κάνω λάθος διόρθωσέ με ότι ακόμα και στο Stremio αν περάσουν αρκετές ημέρες απο την τελέυταία προβολή μιας ημιτελούς ταινίας η επεισοδίου αν πας στην ίδια οθόνη και πατήσεις continue watching πρέπει να διαλέξεις πάλι link. Αυτο το λέω με κάθε επιφύλαξη βέβαια θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις μιας και το δουλεύεις περισσότερο. Το stremio είναι πολύ πιο εύκολο στο σετάρισμα και απαιτεί λιγότερους πόρους, δεκτό. Επίσης δεν χρειάζεται κατέσμασμα , τα έχεις όλα μπροστά σου με την μία.

Το usenet δεν θα πω ψέμματα θέλει διάβασμα και σετάρισμα στην αρχη αλλά απαξ και κουμπώσει με τους αυτοματισμούς κυριολεκτικά δεν ξανασχολείσαι. Και στα 4 χρόνια που το δουλεύω ποτέ δεν υπήρξε μέρα να με αφήσει εκτεθειμενο. Ποτέ. Σε σύκριση με το torrentio που 4-5  φορές το χρόνο δημιουργεί τα θέματα του. Και ας είναι καλά οι devs του δλδ που το παλεύουν να μένει ζωντανό και λειτουργικό. 

Ξαναλέω όμως  ότι whatever δουλεύει για τον καθένα μας. Ε και αυτό με το διαβασμα σκέψης ίσως και να μην είμαστε τόσο μακρυά😁

Το θέμα είναι ότι εσύ θες αποθηκευμένες τις ταινίες στον υπολογιστή/nas, λογικό να έχεις υιοθετήσει αυτή τη λύση. Κάποιος που δεν θέλει ταινιοθήκη, αλλά να στριμάρει "χωρίς δεσμεύσεις", δεν τον εξυπηρετεί ή δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Για το αν απαιτείται ξανά επιλογή του λινκ μετά από μερικές μέρες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, θα κάνω δοκιμές και θα σου πω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ το Kodi έναντι του stremio είναι μόνο οι υπότιτλοι.Ειδικα στο tv box.

Δεν έχει αρκετά αποτελέσματα συν ότι πρέπει να μαντεύω ποιος είναι ο σωστός.

Αν υπάρχει κάποια λύση και το stremio είναι πάρα πολύ καλό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το continue watching παίζει και σε Kodi εδώ και χροοοοοονια.

Πατάς και σε ρωταγε αν θες να αρχίσεις από την αρχή την σειρά ή ταινία ή από εκεί που το έκλεισες.

Link θα έπρεπε να διαλέξεις ξανά όμως.

Γενικά είναι θέμα addon.

Το interface του stremio με ξενίζει να πω την αλήθεια 

Επεξ/σία από thn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το all σε kodi μέσω webdav σε ένα bluray  rip 1080p και κολλούσε συνέχεια. Στις web editions (που βλέπω κυρίως, γιατί δεν με απασχολεί και τόσο η ανάλυση) δεν έχει κανένα θέμα! Η σύνδεση που έχω είναι FTTC 200mbps από την Cosmote. To stremio το έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό, γιατί δεν μπορώ να βάλω δικούς μου εξωτερικούς υπότιτλους. Για μένα "έκπληξη" είναι το File Manager+ αφού παίζει χωρίς πρόβλημα οπουδήποτε αρχείο έχει ήχο AC3 (ούτε το DTS με ενδιαφέρει και τόσο) και ενσωματωμένους υπότιτλους! Αν μάλιστα το τελευταίο υποστήριζε εξωτερικούς υπότιτλους, θα είχα ξηλώσει και το kodi

Κατά 99,99% βλέπω ταινίες (πολύ σπάνια θα δω κάποια σειρά, αφού αυτές με "κουράζουν") αφού πρώτα περάσω το hash στο all (και παλιότερα στο real)

Επεξ/σία από MitsosMitsaras
Δημοσ.

Να με συγχωράτε αλλα δεν εχω καταλάβει σε τι φάση έχουμε μείνει απο τότε που τα κακάρωσε το RD. Περιμένουμε εξελίξεις ή έχει βρεθεί εναλλακτική ? Γιατί και εγω ψάχνω να δώ τι λύση υπάρχει μετά το μπάχαλο αυτό.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε

Εγώ πάντως έβαλα ξανά σήμερα συνδρομή στο RD για ένα μήνα και μέχρι στιγμής ότι δοκίμασα παίζει κανονικά..

11 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Μια χαρά παίζει το RD

Μέσω τι client ? Kodi ? Stremio ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...