Mr_Terror Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) RapidGator rar links κατεβαινουν ακομα με real debrid.Το προβλημα ειναι στα mp4 λινκς εκει τρωμε πορτα. Τωρα τι κανουμε? υπομονη μπας και λυθει το προβλημα η ψαχνουμε αλλες εναλλακτικές? Εχω 4 μηνες ακομα υπολοιπο συνδρομη real debrid. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Mr_Terror
iliata2410 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το όλο θέμα εδώ στο νήμα είναι ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του RD θα κλείσει η ιστοσελίδα του οριστικά; Θα μεταφερθεί ο server σε άλλη χώρα και ίσως αλλάξει ονομασία; Πάντως δεν ξέρω επίσημα ανακοίνωσαν κάτι; UPDATE: Η Ανακοίνωση του torbox δεν υπάρχει πλέον,άρα να υποθέσω δουλεύουν και οι πληρωμές; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από iliata2410
alexx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Το όλο θέμα εδώ στο νήμα είναι ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του RD θα κλείσει η ιστοσελίδα του οριστικά; Θα μεταφερθεί ο server σε άλλη χώρα και ίσως αλλάξει ονομασία; Πάντως δεν ξέρω επίσημα ανακοίνωσαν κάτι; UPDATE: Η Ανακοίνωση του torbox δεν υπάρχει πλέον,άρα να υποθέσω δουλεύουν και οι πληρωμές; Όχι δεν δουλεύουν, πρίν λίγο δοκίμασα.
iliata2410 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, alexx είπε Όχι δεν δουλεύουν, πρίν λίγο δοκίμασα. όποιος μπορεί ας ενημερώσει όταν λειτουργήσουν, 2
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 47 minutes ago, iliata2410 said: όποιος μπορεί ας ενημερώσει όταν λειτουργήσουν, Θα το μάθουμε όταν ανοίξει. Κι εγώ θέλω να γραφτώ με άλλο email.
iliata2410 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Εδώ το άρθρο,ζητούν και τα ρέστα οι τύποι. https://techmaniacs.gr/ayti-i-istoselida-seiron-tainion-kai-torrents-apeilei-oti-tha-dosei-dedomena-christon-stis-arches/
slr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, slobou είπε Ο Provider μου βγαίνει 35,88 ετησίως - 2,99 το μήνα Εχω δύο indexers (torrentaδικα ας το πούμε) στον ένα έχω κάνει lifetime και στον άλλο δίνω 12$ το χρόνο (11,42 ευρώ). Θα ήθελα να μάθω ποιόν provider και ποιους indexers δουλεύεις γιατί ψάχνομαι για usenet.
slobou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, slr είπε Θα ήθελα να μάθω ποιόν provider και ποιους indexers δουλεύεις γιατί ψάχνομαι για usenet. Provider Eweka . Είναι ότι καλύτερο για Ευρώπη και σε θέμα retention αλλά και σε ταχύτητες. Απλά η προσφορά των 35,88 lifetime έχει σταματήσει είναι μόνο για τους υπάρχοντες συνδρομητές, μην περιμένεις κάτι αντίστοιχο,δες όμως στο reddit στο group usenet τι προσφορά θα έχει ισως λόγω BF να προλάβεις κάτι καλό. Από indexers έχω lifetime το nzbplanet και ετήσια πληρώνω το nzbgeek. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από slobou 1
PANOS134EVER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 10:45 ΠΜ, slobou είπε Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον συνδυασμό Plex-Usenet το οποίο δουλεύω εδώ και 3 χρόνια και είμαι super happy. To Plex το γνωρίζετε φαντάζομαι όλοι, το Usenet είναι ας το πούμε το αντίστοιχο του Debrid αλλά στο downloading. Έχοντας το Shield (2017) ως Plex server και δίπλα του ένα μίνι Pc Ν100 που αγόρασα πριν 4,5 χρόνια ακριβώς και δουλέυει ασταμάτητα με μηδενική κατανάλωση σχεδόν και αθόρυβο στο οποίο έχω συνδέσει έναν WD Elements 2ΤΒ για τις ταινίες μου. Έχω κατεβάσει και την εφαρμογή NZB360 (εφαρμογή που ελέγχεις απομακρυσμένα τον server σου) στο κινητό μου με αποτέλεσμα ότι θέλω να κατεβάσω manual δεν ανοίγω κανένα pc, απλά μπαίνω στο κινητό μου, και με 2-3 tap κατεβάζω direct download όποια ταινία η σειρά θέλω απο 1GB μέχρι και 70-80 GB 4Κ ταχύτατα, χωρίς να στηρίζομαι σε seeders και επίσης ανώνυμα καθώς υποστηρίζει ssl πρωτόκολο κατι σαν το Debrid ας πούμε. Αυτό όμως που είναι πραγματικά "θαυματουργό" είναι τα προγράμματα αυτοματισμού Sonarr (σειρές), Radarr (ταινίες) στα οποία κάνεις monitor μια σειρά που παίζεται και μόλις βγει καινούργιο επεισόδιο απευθείας στο κατεβάζει στην ανάλυση που έχεις ορίσει απο πριν. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες την κάνεις monitor και όταν βγει διαθέσιμη ψηφιακά κατεβαίνει στην ανάλυση που θες. Όλα αυτά με ειδικό κατεβαστήρι (Sabnzbd). Με το που κατέβει όπου κι αν είσαι σου χτυπάει ειδοποίηση στο Plex μέχρι και στο smartwatch σου έρχεται και αν έχεις ρυθμίσει το Plex απο την αρχή του με τα Ελληνικά σου βγάζει και με τους Ελληνικούς υπότιτλους επιλεγμένους. Το Plex ετσι κι αλλιώς απο μόνο του έχει αναζήτηση υποτίτλων απο Open subs οπότε έτσι κι αλλιως είσαι καλλυμένος. Γυρίζω σπίτι απο δουλειά και είναι το επεισοδιάκι μου κατεβασμένο και ετοιμο για προβολή σε οποιαδήποτε συσκευή θέλω. Πλέον έχω το δικό μου "Netflix" ας το πούμε. Κόστος Ο Provider μου βγαίνει 35,88 ετησίως - 2,99 το μήνα Εχω δύο indexers (torrentaδικα ας το πούμε) στον ένα έχω κάνει lifetime και στον άλλο δίνω 12$ το χρόνο (11,42 ευρώ). Άρα συνολικά μου βγαίνει 47,30 ετησίως ήτοι 3,94 μηνιαίως. Φεύγουμε ελαφρώς off-topic αλλά αν έχεις όρεξη και χρόνο θα ήθελα (και άλλοι φαντάζομαι) έναν πιο αναλυτικό οδηγό για το setup σου 3
slobou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PANOS134EVER είπε Φεύγουμε ελαφρώς off-topic αλλά αν έχεις όρεξη και χρόνο θα ήθελα (και άλλοι φαντάζομαι) έναν πιο αναλυτικό οδηγό για το setup σου Για να μην "διαλύσουμε" το υπάρχον topic και αν όντως υπάρχει η διάθεση για συζήτηση δεν έχω θέμα να ανοίξω ξεχωριστό thread για το Usenet. Yπόψην στην ομάδα Usenet του Reddit στα rules υπάρχει η παράφραση της γνωστής ατάκας του Fight Club " The first rule of Usenet is you don't talk about Usenet". Kοινώς πέφτει ban αν κάποιος μιλήσει για providers, κατεβάσματα ταινιών κλπ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από slobou 2
yazidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Θεωρείται πως πρέπει να σταματήσουμε να το χρησιμοποιούμε; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ...
iliata2410 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, yazidis είπε Θεωρείται πως πρέπει να σταματήσουμε να το χρησιμοποιούμε; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ... Ποιο το RD αναφέρεσαι; Καλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν.Απορω εφόσον οι αρχές τους είπαν να συμμορφωθούν στους νόμους,τι περιμένουν αυτοί; Απορώ και εγώ.
kallair Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 καλο θα ηταν για να προστατεψετε την συζητηση κ το τοπικ κ να μην κλειδωθει, να μην αναφερεστε καθολου ουτε σε προσθετα ουτε σε ονομασιες. 1 1
bill_viper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Είδα χθες το νέο Godzilla x Kong: The New Empire μια χαρά σε DV & Dolby Atmos, προσωπικά μέχρι όντως να μη λειτουργεί δεν ασχολούμαι για εναλλακτική. 1
iliata2410 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Να τα μας Αρχίσαμε. .Αν και off topic εν μέρη συσχετίζεται λιγάκι.Πως το γνώριζαν αυτό οι αρχές; Σε παρακολουθούν πλέον,που σερφαρεις; Η οι αρμόδιες αρχές πιέσανε να δώσουν διεύθυνση και ονόματα; Η έπεσε Καρφωτη; https://www.protothema.gr/greece/article/1570810/xekinisan-oi-dioxeis-ton-hriston-peiratikis-tileorasis/
Προτεινόμενες αναρτήσεις