kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, iliata2410 said: πάντως το torbox έχει ακόμα την ανακοίνωση επάνω,σάν να σε λεει δέν είμαστε έτοιμοι ακόμα.Επι ευκαιριας η συνδρομή των 3,5 ευρω τον μηνα επαρκει η οχι,καλυτερα να παρεις την πιό ακριβή;θέλω να καταλήξω η δουλειά που κάναμε με το rd την καλυπτει η συνρομη των 3,5; για παράδειγμα λέει στην συνδρομή των 7 ευρώ,μέγιστο μέγεθος λήψης 500 gb .Αυτό σημαινει πχ ότι 500 γιγα τον μήνα πρέπει να κατεβάσω; update :Στραβομάρα ,αφου γράφει απεριόριστες λήψεις,προφανώς το μέγεθος του αρχειου εννοει. Το essential έχω και με καλύπτει απόλυτα. Στο μεταξύ, βάζω VPN στο shield και μετά σκέφτομαι, τι νόημα έχει; Αφού έχω γραφτεί με το κύριο email μου. 😁 Απλώς μια στο τόσο κάνω delete τα torrents. The information we do store in our database, or caches is metadata about the torrent. This includes information like name, hash, magnet link, download speed, upload speed, status and more. This information does not include anything about the user other than who started the download. When you delete a torrent all metadata about the torrent is deleted permanently. All that will be left is the record that you downloaded a torrent, nothing more, like we explained a bit ago. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman
iliata2410 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kirileman είπε Το essential έχω και με καλύπτει απόλυτα εδώ στο torbox μπορεις πχ οπως στο RD άν εισαι στο ιδιο wifi να εχεις ταυτοχρονη θεαση σε αλλη τηλεοραση του σπιτιου;πα ειμαι εγω σε ενα δωματιο και βλεπω ταινια στο kodi με torbox και η συζηγος στο αλλο δωματιο το ιδιο;
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, iliata2410 said: εδώ στο torbox μπορεις πχ οπως στο RD άν εισαι στο ιδιο wifi να εχεις ταυτοχρονη θεαση σε αλλη τηλεοραση του σπιτιου;πα ειμαι εγω σε ενα δωματιο και βλεπω ταινια στο kodi με torbox και η συζηγος στο αλλο δωματιο το ιδιο; Σε άλλη τηλεόραση δε ξέρω, γιατί έχω μόνο μία smart, σε άλλη συσκευή σίγουρα ναι. Τώρα βλέπω ταυτόχρονα σε κινητό και υπολογιστή, διαφορετικές ταινίες. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman
polakis21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Σε εμενα επανηλθε παντως το real debrid. Παιζουν ολα χεχε 1
aypnia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, polakis21 είπε Σε εμενα επανηλθε παντως το real debrid. Παιζουν ολα χεχε Για downloading αρχείων είναι πλέον άχρηστο. Χωρίς υποστήριξη των δημοφιλών filehosters, rapidgator, mega κλπ δεν πας πουθενά. Ποια όλα; Αν θες να δεις τα τελευταία torrent θα δουλεύει από εδώ και πέρα, μέχρι να πέσει dcma στα hashes τους. Μέχρι εκεί. Για παλαιότερα torrent ταινιών και σειρών που έχουν λίγους seeders έχουν διαγράψει τα caches τους και έχει ήδη πέσει dcma σε πάρα πολλά. Αν το είχες µόνο για τελευταία torrent, οκ. Να είμεθα ακριβείς, δεν παίζουν όλα, αλλά είναι φτηνό. Προσωπικά έχοντας και premiumize η διαφορά είναι χαοτική πλέον υπέρ του σε παλιότερο περιεχόμενο. Έχω και lifetime offcloud, 40 ευρώ έχει, και ότι βρίσκεις cached πια στο rd , τα νέα torrent δηλαδή, τα βρίσκεις και στο offcloud (τα νέα torrent είναι όλα cached και δεν μετριούνται στο περιορισμένο premium quota της lifetime) χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
polakis21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, aypnia είπε Για downloading αρχείων είναι πλέον άχρηστο. Χωρίς υποστήριξη των δημοφιλών filehosters, rapidgator, mega κλπ δεν πας πουθενά. Ποια όλα; Αν θες να δεις τα τελευταία torrent θα δουλεύει από εδώ και πέρα, μέχρι να πέσει dcma στα hashes τους. Μέχρι εκεί. Για παλαιότερα torrent ταινιών και σειρών που έχουν λίγους seeders έχουν διαγράψει τα caches τους και έχει ήδη πέσει dcma σε πάρα πολλά. Αν το είχες µόνο για τελευταία torrent, οκ. Να είμεθα ακριβείς, δεν παίζουν όλα, αλλά είναι φτηνό. Προσωπικά έχοντας και premiumize η διαφορά είναι χαοτική πλέον υπέρ του σε παλιότερο περιεχόμενο. Έχω και lifetime offcloud, 40 ευρώ έχει, και ότι βρίσκεις cached πια στο rd , τα νέα torrent δηλαδή, τα βρίσκεις και στο offcloud (τα νέα torrent είναι όλα cached και δεν μετριούνται στο περιορισμένο premium quota της lifetime) χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα. Δεν κανω download αρχεια ποτέ εγω. Μονο streaming βλεπω ταινιες και σειρες. Οτι δοκιμασα χθες επαιξε.
slobou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον συνδυασμό Plex-Usenet το οποίο δουλεύω εδώ και 3 χρόνια και είμαι super happy. To Plex το γνωρίζετε φαντάζομαι όλοι, το Usenet είναι ας το πούμε το αντίστοιχο του Debrid αλλά στο downloading. Έχοντας το Shield (2017) ως Plex server και δίπλα του ένα μίνι Pc Ν100 που αγόρασα πριν 4,5 χρόνια ακριβώς και δουλέυει ασταμάτητα με μηδενική κατανάλωση σχεδόν και αθόρυβο στο οποίο έχω συνδέσει έναν WD Elements 2ΤΒ για τις ταινίες μου. Έχω κατεβάσει και την εφαρμογή NZB360 (εφαρμογή που ελέγχεις απομακρυσμένα τον server σου) στο κινητό μου με αποτέλεσμα ότι θέλω να κατεβάσω manual δεν ανοίγω κανένα pc, απλά μπαίνω στο κινητό μου, και με 2-3 tap κατεβάζω direct download όποια ταινία η σειρά θέλω απο 1GB μέχρι και 70-80 GB 4Κ ταχύτατα, χωρίς να στηρίζομαι σε seeders και επίσης ανώνυμα καθώς υποστηρίζει ssl πρωτόκολο κατι σαν το Debrid ας πούμε. Αυτό όμως που είναι πραγματικά "θαυματουργό" είναι τα προγράμματα αυτοματισμού Sonarr (σειρές), Radarr (ταινίες) στα οποία κάνεις monitor μια σειρά που παίζεται και μόλις βγει καινούργιο επεισόδιο απευθείας στο κατεβάζει στην ανάλυση που έχεις ορίσει απο πριν. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες την κάνεις monitor και όταν βγει διαθέσιμη ψηφιακά κατεβαίνει στην ανάλυση που θες. Όλα αυτά με ειδικό κατεβαστήρι (Sabnzbd). Με το που κατέβει όπου κι αν είσαι σου χτυπάει ειδοποίηση στο Plex μέχρι και στο smartwatch σου έρχεται και αν έχεις ρυθμίσει το Plex απο την αρχή του με τα Ελληνικά σου βγάζει και με τους Ελληνικούς υπότιτλους επιλεγμένους. Το Plex ετσι κι αλλιώς απο μόνο του έχει αναζήτηση υποτίτλων απο Open subs οπότε έτσι κι αλλιως είσαι καλλυμένος. Γυρίζω σπίτι απο δουλειά και είναι το επεισοδιάκι μου κατεβασμένο και ετοιμο για προβολή σε οποιαδήποτε συσκευή θέλω. Πλέον έχω το δικό μου "Netflix" ας το πούμε. Κόστος Ο Provider μου βγαίνει 35,88 ετησίως - 2,99 το μήνα Εχω δύο indexers (torrentaδικα ας το πούμε) στον ένα έχω κάνει lifetime και στον άλλο δίνω 12$ το χρόνο (11,42 ευρώ). Άρα συνολικά μου βγαίνει 47,30 ετησίως ήτοι 3,94 μηνιαίως. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από slobou 3 2
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Βέβαια, το να μπαίνεις απλά στο Stremio και με 2-3 κλικ να βλέπεις άμεσα την ταινία/σειρά που θέλεις, είναι πολύ πιο εύκολο. 3
slobou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, kirileman είπε Βέβαια, το να μπαίνεις απλά στο Stremio και με 2-3 κλικ να βλέπεις άμεσα την ταινία/σειρά που θέλεις, είναι πολύ πιο εύκολο. Βεβαίως, δεν αντιλέγω είναι πιο "άμεσο" αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις με το RD όσο και το ότι το torrentio μια λειτουργει και μια όχι σε κανει όποτε ανοίγεις το Stremio και μέχρι να ανοίξουν τα links να αναρωτιέσαι σήμερα όλα οκ? Όπως και επίσης ο player του Stremio έχει θέματα σε μεγάλες ματρόσκες. Με real debrid πριν κάνα δίμηνο δεν μου άνοιγε 2-3 remux 80άρια του Top Gun αλλά και στο Mad Max το καινούριο είχα θέματα ασυμβατότητας με τον player του με άλλαζε σε ένα άλλο και τελικά δεν έπαιξε ποτε. Στο Plex δεν υπάρχουν αυτά. 72 GB Blade Runner σε 4K- Dolby Atmos εννοείται ούτε buffer ούτε σπασίματα , απολαυστικό μέχρι το τέλος. Εννοείται ότι είναι ωραίο να πατάς σε οτι δεις μπροστά σου και να παίζει αμέσως αλλά και στην περίπτωσή μου με την 100άρα που έχω μια ταινια ας πούμε ≈5-6 GB σε λιγότερο απο 10 λεπτά έχει κατέβει και την έχεις και στη συλλογή σου να την δεις όποτε θέλεις. Το κάθε ένα έχει τα δικά του να το πούμε. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από slobou
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, slobou said: Βεβαίως, δεν αντιλέγω είναι πιο "άμεσο" αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις με το RD όσο και το ότι το torrentio μια λειτουργει και μια όχι σε κανει όποτε ανοίγεις το Stremio και μέχρι να ανοίξουν τα links να αναρωτιέσαι σήμερα όλα οκ? Όπως και επίσης ο player του Stremio έχει θέματα σε μεγάλες ματρόσκες. Με real debrid πριν κάνα δίμηνο δεν μου άνοιγε 2-3 remux 80άρια του Top Gun αλλά και στο Mad Max το καινούριο είχα θέματα ασυμβατότητας με τον player του με άλλαζε σε ένα άλλο και τελικά δεν έπαιξε ποτε. Στο Plex δεν υπάρχουν αυτά. 72 GB Blade Runner σε 4K- Dolby Atmos εννοείται ούτε buffer ούτε σπασίματα , απολαυστικό μέχρι το τέλος. Εννοείται ότι είναι ωραίο να πατάς σε οτι δεις μπροστά σου και να παίζει αμέσως αλλά και στην περίπτωσή μου με την 100άρα που έχω μια ταινια ας πούμε ≈5 GB σε λιγότερο απο 10 λεπτά έχει κατέβει και την έχεις και στη συλλογή σου να την δεις όποτε θέλεις. Το κάθε ένα έχει τα δικά του να το πούμε. Όλα αυτά που λες μου αρέσουν και τα έχω δοκιμάσει στο Home Nas. Αλλά τίποτα δεν ξεπέρασε την ευκολία του stremio+debrid. Με του που κυκλοφόρησαν τα νέα για rd/ad, μετακόμισα απλά σε άλλη debrid υπηρεσία. Επίσης, ο player του stremio σε Nvidia shield pro 2019 έχει παίξει τα πάντα και ποτέ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και με τα μεγαλύτερα remux. Και βέβαια, υπάρχει η επιλογή αναπαραγωγής με εξωτερικό player, πχ τελευταία χρησιμοποιώ τον Nova, στον οποίο μπορείς να κατεβάσεις υπότιτλους και βασικά τον βρίσκω καλύτερο από vlc/mxplayer. Η σύνδεση που έχω είναι 500άρα. 1
aypnia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, polakis21 είπε Δεν κανω download αρχεια ποτέ εγω. Μονο streaming βλεπω ταινιες και σειρες. Οτι δοκιμασα χθες επαιξε. Σε αυτό που το θες εσύ δουλεύει. Και προφανώς έβαλες πρόσφατο περιεχόμενο να δεις. Αν έβαζες καμιά παλαιότερη σειρά ή ταινία που το cache τους έχει διαγραφεί και δεν έχουν αρκετούς seeders... Δεν έχει επανέλθει εκεί που ήταν και δεν παίζουν όλα. Αν κάποιος θέλει πια την αντίστοιχη εμπειρία μόνο το premiumize μπορεί να τη δώσει για την ώρα. Και μελλοντικά ίσως και το torbox. Το rd δεν θα τη δώσει ξανά εκτός κι αν φύγει από τη Γαλλία. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το Torbox ανέβηκε στους 30+ servers (από 12 που ήταν μέχρι χθες) και βλέπω ότι το μήνυμα περιορισμού των εγγραφών και πληρωμών έχει αφαιρεθεί, οπότε όποιος θέλει δοκιμάζει. Άκυρο. Υπάρχει ακόμα στην αρχική σελίδα εγγραφής. We have disabled sign ups until our service has been stabilized. We thank you for your patience. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman
lak10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Το Torbox ανέβηκε στους 30+ servers (από 12 που ήταν μέχρι χθες) και βλέπω ότι το μήνυμα περιορισμού των εγγραφών και πληρωμών έχει αφαιρεθεί, οπότε όποιος θέλει δοκιμάζει. μπορω να κατεβαζω αρχεια οπως το real debrid?
giannisag17 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως η πληρωμή στο torbox ακόμη δεν λειτουργεί
aypnia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, lak10 είπε μπορω να κατεβαζω αρχεια οπως το real debrid? Ναι. Υποστηρίζει 1Fichier, RapidGator, DDownload, Mediafire, Mega, PixelDrain, Turbobit, Hitfile, 4Shared, ClicknUpload, Katfile, Yandex Disk, FileFactory, Archive.org, MegaUp, Baidu. https://support.torbox.app/en/articles/9837721-supported-debrid-hosters Έχει κι άλλα καλούδια, υποστηρίζει remote uploading από torrent σε Google Drive και OneDrive. https://support.torbox.app/en/articles/9837704-torbox-google-drive-integration https://support.torbox.app/en/articles/9837707-torbox-onedrive-integration
Προτεινόμενες αναρτήσεις