Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν μου δουλευει τιποτα. Απο kodi real debrid. Εχουμε καμια λυση; Εβαλα το umbrella που λενε οτι δουλευει αλλα και εκει δεν μου βρισκει streams. Καμια βοηθεια;

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λειτουργεί σαν το real debrid? Βλέπω από stremio 3 μέρες τώρα και είχα ακόμη ενεργή συνδρομή και έβλεπα πηγές debrid συν το torrentio.

Και το torbox είναι εγκατεστημένο και μου γράφει για συνδρομές από 3€ μέχρι 8€ αν είδα καλά.

Δημοσ.
41 minutes ago, giannisag17 said:

Λειτουργεί σαν το real debrid? Βλέπω από stremio 3 μέρες τώρα και είχα ακόμη ενεργή συνδρομή και έβλεπα πηγές debrid συν το torrentio.

Και το torbox είναι εγκατεστημένο και μου γράφει για συνδρομές από 3€ μέχρι 8€ αν είδα καλά.

Ναι. 2 ευρώ αυτός ο μήνας σε BF τιμή. Δοκίμασέ το και πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να πληρώσω αλλά δεν έχω PayPal καθώς χρησιμοποιώ revolut.. Έφτιαξα τώρα λογαριασμό θα περιμένω μια μέρα να επαληθευτεί και να κάνω την αγορά 

Από ότι βλέπω δεν λειτουργεί η αγορά συνδρομής όμως γενικά..

Μάλλον έχουν θέμα 

Δημοσ.

Μόλις έβγαλαν ανακοίνωση ότι λόγω μεγάλου όγκου προσέλευσης καινούργιων χρηστών οι server έχουν πέσει και θα πρέπει να αναβαθμιστουν.. Αναστέλλονται καινούριες εγγραφές και πληρωμές μέχρι νεοτέρας 

Δημοσ.

Περίεργο που σε κάποιους δουλεύει και σε κάποιους όχι το RD. Χθες το βράδυ είδα στο Stremio κανονικά ταινία και τώρα που μπήκα να χαζέψω μία σειρά δουλεύει επίσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, -WISE- said:

Περίεργο που σε κάποιους δουλεύει και σε κάποιους όχι το RD. Χθες το βράδυ είδα στο Stremio κανονικά ταινία και τώρα που μπήκα να χαζέψω μία σειρά δουλεύει επίσης.

Δεν τίθεται θέμα αν λειτουργεί ή όχι. Μια χαρά λειτουργεί ακόμα. Το πρόβλημα είναι το endpoint που επιστρέφει αν κάτι είναι cached ή όχι, το οποίο το κατήργησαν. Το Torrentio έχει κρατήσει και δική του db με το τι είναι/ήταν cached, οπότε για παλιότερα αποτελέσματα ας πούμε ότι λειτουργεί ακόμα κανονικά. Το θέμα είναι με καινούριο υλικό.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
34 minutes ago, giannisag17 said:

Μόλις έβγαλαν ανακοίνωση ότι λόγω μεγάλου όγκου προσέλευσης καινούργιων χρηστών οι server έχουν πέσει και θα πρέπει να αναβαθμιστουν.. Αναστέλλονται καινούριες εγγραφές και πληρωμές μέχρι νεοτέρας 

Ναι, ξαναεμφανίστηκε η σχετική ανακοίνωση.

Δημοσ.

Το RealDebrid (στο Stremio και μέσω Torrentio) εμφανίζει links, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ποια είναι cached. Ο developer του Torrentio είπε να έχουμε un-ticked το κουμπί "Don't show download to debrid links" στις ρυθμίσεις του Torrentio. Ουσιαστικά δεν έχει σημασία εάν είναι [RD+] ή [RD Download] link, το πατάμε και εάν υπάρχει τότε θα παίξει κανονικά, όπως πριν. Εάν το RD κρατήσει το API της ενεργό, και με δεδομένο πως υπάρχουν κοινότητες που βοηθάνε στο flagάρισμα torrents ως cached (όποιος ενδιαφέρεται τσεκάρει το DebridMediaManager, ο developer του οποίου κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά για την κοινότητα), ίσως δεν χρειαστεί εναλλακτικός πάροχος.

Παρ' όλα αυτά, κάποιοι έλεγαν ότι Δευτέρα θα έρθουν οι νέοι servers του TorBox και τότε ίσως ανοίξουν οι εγγραφές και οι πληρωμές, οι άνθρωποι που το τρέχουν φαίνονται πολύ επικοινωνιακοί, προσπαθούν να αναβαθμιστούν και να ανταπεξέλθουν στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ροή συνδρομητών που τους έτυχε. Εάν μπορέσει να λειτουργήσει σταθερά και σωστά, πάντα για έναν πολύ μεγάλο όγκο συνδρομητών, και κρατήσει λογικές τιμές (είχε μια χαρά τιμές πριν πέσει και θα έχει και προσφορές όπως προανήγγειλαν), ίσως αποτελέσει την επόμενη μακροπρόθεσμη επιλογή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manolis27 είπε

εμενα μου εφτιαξε, εχθες ειδα κανονικα ταινια στο kodi χωρις προβλημα

Από ποιο πρόσθετο;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexx είπε

Από ποιο πρόσθετο;

manalab blackdodge καπως ετσι λεγεται, δεν ξερω αν σε βοηθησα.

γενικα δεν εκανα τιποτα, μαλλον εκανε ενημερωση μονο του και εφτιαξε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...