LeukoSustima Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Κάποιες ερώτησεις επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός με το θέμα. Χρησιμοποιώ το stremio με torrentio RD τους τελευταίους 2.5 μήνες. Πάντα έβλεπα μέσω stremio χωρίς δηλαδή να κατεβάζω. Εάν δεν είχε πάρει το μάτι μου κάποια threads στο reddit δεν θα είχα κατλάβει ότι παίζει κάποιο θέμα με το RD, μιας και βλέπω κανονικότατα ότι είχα δοκιμάσει τις τελευταίες από την ανακοίνωση κι έπειτα. Σήμερα, επειδή βρίκσομαι σε περιβάλλον με όχι και τόσο σταθερό internet, είπα να αρχίσω να κατεβάζω μια σειρά που παρακολουθώ και ενώ στα πρώτα επεισόδια έκανα κανονικά μέσω των RD links από copy stream link του stremio, στα επόμενα παρότι ήταν επιλεγμένο το torrentio RD βγάζει links από torrent με επιλογή για copy magnet link κι όχι από το RD. Κι αν δοκιμάσω κάποιο magnet link απ' αυτά στο site του RD βγάζει "Infringing torrent.". Επομένως τα αρχεία/links έχουν αφαιρεθεί από το RD αλλά εμφανίονται ως επιλογές στο RD στο stremio; και για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα torrents βγάζουν αυτό το μήνυμα περί παραβίασης αν πας να τα κατεβάσεις μέσω RD; Τα ίδια επεισόδια βέβαια τα βρήκα σε εναλλακτικά links από το RD (διαφορετικά torrents κατα πάσα πιθανότητα) χρησιμοποιώντας άλλο addon στο stremio μαζί με RD πάλι και όχι torrentio RD στο οποίο όσα δοκιμάστηκαν δεν βρέθηκε κάποιο. Εν κατακλείδι, έχουν σβηστεί αρχεία στο RD και θα συνεχίσουν να σβήνονται; Έχετε εσείς παρατηρήσει παρόμοια θέματα; Ισχύει οτι θα αλλάξουν (ή άλλαξαν) servers; επομένως θα ανακτήσουν όλο το υλικό που προυπήρχε; ή να αρχίσουμε να ψάχνουμε για εναλλακτική; Τι άλλο χρησιμοποιείτε; αν έχεις κάποιος κάτι δοκιμασμένο.
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Χαμός στο Τζοχάνεσμπουργκ. We are experiencing an influx of new subscribers, so our service might be degraded as we work to scale to meet demand. Creating new torrents, streaming, downloading or debrid downloads won't work as expected. We are receiving new servers by Monday so we can solve this issue. All affected users will receive additional paid time as compensation for this time
barman_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 23 minutes ago, kirileman said: Χαμός στο Τζοχάνεσμπουργκ. We are experiencing an influx of new subscribers, so our service might be degraded as we work to scale to meet demand. Creating new torrents, streaming, downloading or debrid downloads won't work as expected. We are receiving new servers by Monday so we can solve this issue. All affected users will receive additional paid time as compensation for this time δεν ειναι τοσο καλο ομως οσο το δεβριδ.Θα περιμενουμε
giannisag17 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Πάει και το alldebrid..Δεν παίζει τίποτα
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, barman_ said: δεν ειναι τοσο καλο ομως οσο το δεβριδ.Θα περιμενουμε Τι προβλήματα έχεις διαπιστώσει; 1 minute ago, giannisag17 said: Πάει και το alldebrid..Δεν παίζει τίποτα ? Πριν από λίγο έβλεπα κανονικά.
giannisag17 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δεν ξέρω μέσω Kodi τζιφος.Χθες έβλεπα χωρίς πρόβλημα
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 46 minutes ago, giannisag17 said: Δεν ξέρω μέσω Kodi τζιφος.Χθες έβλεπα χωρίς πρόβλημα Στο stremio με torrentio παίζει κανονικά αυτή τη στιγμή.
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 συνεχιζω να μην εχω κανενα προβλημα με rd
thn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Να το ξαναπώ. Κάθε κάποια χρόνια το ίδιο γίνεται. Κάντε λίγο υπομονή δεν θα πάθουμε τίποτα αν δεν δούμε για κάνα μήνα σειρές και ταινίες. 1
Johnkeppas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Έστειλε το AllDebrid μηνυμα ότι κάποιους λογαριασμούς τους ξαποστέλνουν, και απενεργοποιούν κι αυτοί το API. Έκανα λογαριασμό για 3 μήνες και μου έκαναν refund τώρα μόλις, χωρίς να το ζητήσω, απλά μου ήρθε ειδοποίηση στη Revolut. Και χωρίς να πάρω χαμπάρι ότι συμβαίνει κάτι. Απλά αν μπεις από browser στ σελίδα τους, στο my account σου βγάζει ένα κατεβατό που σου εξηγούν.
alexx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Και εγώ πήρα ειδοποίηση για refund μόλις απο ad. Έλεγα θα κρατούσε κανα μήνα παραπάνω αλλά τζίφος κ αυτό.
giannisag17 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μόλις πήρα και εγώ ειδοποίηση για refund
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Οι αερογραμμές Torrentio εξυπηρετούν πλέον και Νότια Αφρική. 🙂
manolis27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά, έχει βρει κάποιος κάποια λύση; Μέχρι χθες έβλεπα κανονικά και σήμερα δεν έχει διαθέσιμη ροή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις