SaFiS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Όντως, άρχισαν να διαγράφουν αρχεία από τις λίστες των Downloads. Και εμένα μου μένουν 2+ μήνες...
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ζήτησα refund, έγινε σε 5 λεπτά. Πάμε για άλλα. Έδωσα 3 ευρώ στο άλλο debrid και βλέπουμε. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από kirileman
thn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, kirileman είπε Εδώ γιατί παίζουν ακόμα τα πάντα από rd; Μέσω api ρε αδερφέ; Έβαλες τα Φιξ μήπως από το κωμικό τραγικό ελληναδικο;
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, thn said: Μέσω api ρε αδερφέ; Έβαλες τα Φιξ μήπως από το κωμικό τραγικό ελληναδικο; Κανένα fix. Δοκίμασα κάποιες ταινίες και έπαιζαν, δεν τις δοκίμασα και όλες. Έτσι και αλλιώς το έχω πια ακυρώσει και έχω μετακομίσει αλλού. Αλλά και ένα τρίτο που βρήκα είναι επίσης από Γαλλία.
iliata2410 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Όσοι χρησιμοποιούν, kodi ,το mega debrid η το all debrid δουλρυουν;
alexx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, kirileman είπε Ζήτησα refund, έγινε σε 5 λεπτά. Πάμε για άλλα. Έδωσα 3 ευρώ στο άλλο debrid και βλέπουμε. Και εγώ έκανα στο άλλο, αλλά λίγο που το δοκίμασα έχω πολλά σκαλώματα τα οποία δεν είχα με το rd!!!
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, alexx said: Και εγώ έκανα στο άλλο, αλλά λίγο που το δοκίμασα έχω πολλά σκαλώματα τα οποία δεν είχα με το rd!!! Δώσε ένα παράδειγμα.
alexx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Δώσε ένα παράδειγμα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αλλλά σε κανα 2 ταινίες (γύρω στα 25gb) σκάλωνε. Με Kodi το έχω αν έχει σημασία. Θα το δω καλύτερα τις επόμενες μέρες και θα αναφέρω.
thn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Η πολύ διαφήμιση από τρίτους προς χρήστες από ότι δείχνει θα τα φάει όλα Ναι τα άλλα 2 δείχνουν να δουλεύουν. Μέχρι είτε να μαζευτούν από μόνοι τους είτε να τους μαζέψουν. Δεν νομίζω ότι κανένας έχει αυταπάτες. Η βασική χρήση σε αυτές τις υπηρεσίες ήταν κατάμαυρη. Ίσως όχι όλη άλλα το μεγαλύτερο μέρος. Είχες από την μια χρήστες που κοιτάνε να γλιτώσουν κάνα φράγκο, από την άλλη τους κραχτες που βγάζανε χρήματα δείχνοντας πως, ή ακόμα χειρότερα με έτοιμες διανομές ο θεός να τις κάνει. Θα δείξει που θα παει. Κάθε 3 με 5 χρόνια γίνεται ένα αντίστοιχο, με τον σκύλο να κυνηγάει την γάτα.
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 45 minutes ago, alexx said: Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αλλλά σε κανα 2 ταινίες (γύρω στα 25gb) σκάλωνε. Με Kodi το έχω αν έχει σημασία. Θα το δω καλύτερα τις επόμενες μέρες και θα αναφέρω. Μάλλον έχεις δίκιο. Πρόσφατη υπερηρωική ταινία στα 49,26GB θέλει μισό λεπτό να ξεκινήσει και κολλάει συνέχεια σε 500αρα σύνδεση. Με Rd δεν συνέβαινε ποτέ.
alexx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, kirileman είπε Μάλλον έχεις δίκιο. Πρόσφατη υπερηρωική ταινία στα 49,26GB θέλει μισό λεπτό να ξεκινήσει και κολλάει συνέχεια σε 500αρα σύνδεση. Με Rd δεν συνέβαινε ποτέ. Αν κολλάει σε 500αρα σύνδεση, σ εμένα στην 50αρα δεν θα ανοίγει καν. Κανένα άλλο debrid έχουμε να δώσουμε κανα 3€ να δοκιμάσουμε?
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 20 minutes ago, alexx said: Αν κολλάει σε 500αρα σύνδεση, σ εμένα στην 50αρα δεν θα ανοίγει καν. Κανένα άλλο debrid έχουμε να δώσουμε κανα 3€ να δοκιμάσουμε? Τα 4K remux τα ξεχνάμε. Το ROTK των 130GB κάνει buffering κάθε 5 δεύτερα. Μόνο τα 1080p βλέπονται αδιάλειπτα. Προβλέπω επιστροφή σε torrenting. Από το τίποτα... 1 1
Johnkeppas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Σε πολλά addon του KODI έχουν βγάλει fix με τα οποία δουλεύει προς το παρόν παρακάμπτοντας το μπλοκάρισμα του API απο το RD. Γιατί κυρίως αυτό είναι που προκαλεί το πρόβλημα, δεν μπορούν τα addon να αναζητήσουν σωστά τα link με τις αλλαγές που έκανε το RD. Δεν ξέρω πολλά περισσότερα, ότι παραθέτω το διάβασα στο reddit. Kι εγώ στο AllDebrid πήγα και σε σειρές που συνήθως βλέπω όλα κομπλε.
alexx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Πάντως με την ""ομπρέλα" παίζει μια χαρά το rd 1
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 9 hours ago, alexx said: Πάντως με την ""ομπρέλα" παίζει μια χαρά το rd Δε στέλνετε κανένα link και από εδώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις